Turbohäng

Helt underbart att träffa min sötnos Johanna i Göteborg över sanslöst goda crépes och smaskiga Daquaries på Bitter Bar. Som jag har saknat dig tjejen, och ditt hår var bara gorgeous! Trevligt att äntligen få träffa mannen som bjuder underbaringen på lyxweekend till Rom (!) Kommer snart tillbaka till dig baby och då drar vi till regnigare breddgrader för att träffa Beck <3

rainbow

Hihihi, jag har ett pekdon/mus som ändrar färg var femte sekund. Festligt värre en torsdagkväll!

men du

I'M BACK ON TRACK!

I've lost connection with the rest

Hoppsan... Tre veckor och te dagar sedan senaste blogginlägget. Vad hände? Jag tror jag flyttade in till stan utan dator och har fortfarande inte köpt någon ny. Men på fredag förhoppningsvis. Tanken med egen lägenhet var ju delvis ostörda föräldraförbjudna samtal med bästa men så har det inte blivit än. Man kan faktiskt leva utan dator, ni som inte trodde det. Se på mig, tre veckor utan :) Okej, jag ska inte ljuga. Har införskaffat mig en sprillans ny HTC Wildfire som jag bara ÄLSKAR! Har nämligen facebook i telefonen :D Woho, kan det bli bättre??
.
Är hemma i Kråkestaden för att tvätta lite, snart in till stan igen. Får lämna kvar min egna stekbil (okej ingen stekbil men det är min prinsessa) här hemma och kasta mig upp Laila istället (cykeln). Dags att träna benen igen!
.

RSS 2.0