juldagen

Ja ä int bitter^^

julafton

Julafton, god mat och helt okej presenter :P
Många skratt!

ALL I want, is fucking presents!


merry fucking xmas

Jag är en sån person som älskar vintern och framför allt julen. Alla dofter, smaker, färger och toner. Pepparkaksdeg, lussekatter, knäck, en jäkla massa chokladkartonger och julmust med tomteskum i <3

Varför ska en del förstöra hela njutningen med att stressa och trigga upp alla andra bara för de lider av dålig planering?? Varför inte pynta, baka och jullshoppa de första två adventshelgerna för att sedan bara mysa?

Nej nej, för allt i världen låt oss inte göra det! Nej nej, det är mycket vikitgare att dra ut spisen resp. kylskåpet och skura väggen bakom dem, jag menar vem faen kollar bakom spisen?? (skulle vara mormor, men vem annars?) Torka alla skåp (ovanpå slåpen, dammsuga takbjälskarna och rensa källaren). WTF?! Låt mig njuta!!

Jag städar i alla fall inte extra inför julen, nej jag pyntar och myser varje dag. Slår in paket och sjunger falskt i bjällerklang. Tyvärr råkade jag jobba som en idiot så jag halkade efter med julklapparna men jag är klar och nöjd även detta år :) Julen är här och jag tofflar inte för vresiga morsor som ändå klär om granen när barnen fått uppgiften! GOD JUL!




"jag är vaken"



Våga mobba mitt hästlakan!



Frukost i Nordstan med Tilda :)





Världens godaste på créperiet <3


"jag sover bara dåligt när jag är vaken"



Fina väggspel i Göteborg under julshoppingen med Tilda o Jouz, turist ja med kameran i högsta hugg :)



Värmer upp kvällen med lite guntrum o tjejsnack ::



Det urartar ganska snabbt, med denna tossefia <3



Alla var dropdeadgorgeous men vi glömde tydligen kameran då, en fick vi i alla fall med på bild ;) Grrrrr, hetast!


På väg till GBG!






OBS! prata inte om sex med Tilda när hon kör bil, hon håller för ögonen! :O


treat ::

Jobbar som en gnu, ända tills på tisdag... Jobbat nio dagar då pengar rullar :P Så här snygg är man, höhö! Men se vad som ligger ute i snön och väntar på mig :D <3




excuse me?

Har massa att berätta, men just nu jobbar jag som en gris men imorgon har jag i alla fall ledigt från kl 5 på kvällen så då blir det UPPDATERING! Promise.... Iväg till jobbet igen nu då :P

get me out of here NOW!

Lååånga köer, datasystem som failar, tröga/jobbiga kunder, repade streckkoder och som grädde på moset: en trombonorkester med ej så talangfulla musiker... Ingen rolig fredag i kassan inför julen :/ Men jag älskar mitt jobb!

Mommas Boy

Mammas pojkar, först tyckte jag bara det va ett genuint skitprogram. Men ändå började jag följa det och lärde känna personerna. En del människor växte i ens ögon och många fördommar och tankar kom att begrundas. Nu har jag sett finalen och jag kan bara säga att jag är blödigt romantisk. Satt och lipade då Christian inte valde Martina och när hon höll sitt tal till mamma Gerd kände jag bara att i den sitsen skulle jag lätt kunna hamna i... När sedan Bobby ratade Jane bara sprutade det, sen får man höra att Julia va en brutta i alla fall blir man bara skitsur o ledsen för Bobbys skull :/ Jag för övrigt skulle aldrig stå ut med en morsgris!


give me give me give me ! ! !

Hela dagen har jag haft ett så enormt stort craving... gravid?? Haha, hoppas inte! Men jag har hållt mig, åt en grapefrukt istället för choklad. Gick en runda, lagade mat och städade lite. Men behovet fanns där. Har nu nästan klarat mig igenom dagen, tills min kära syster kommer hem och helt sonika övertalar mig att äta upp de resternade pringleschipsen sedan helgen. Så här är jag nu, med smular på hela mig och flottiga fingrar. Ah, jag klarade det nästan... "men nära skjuter ingen hare" eller vad är det man säger?

Fur Fur Fur

Jag skulla aldrig köpa en riktig päls och inte ens vilja ha en i present, men snyggt är det. Därför är det fuskpälsar som tjänar i min garderob. Till samlingen kom idag en liten hatt och en vit basker :)


She's home!

Körde i ilfart till Alvesta, höll på att röja en cyklist ur min väg och försökte klättra ur bilen med bältet på. Så ivrig va jag att få krama och pussa min underbara lilla flicka som är hemma igen! REBECKA! <3 Fortfarande lika söt och bästaste! Satt hos henne till halv 1 på natta och bara pratade (lyssnade på annat prat med) och fick en o annan väldigt omtyckt present ;)

Min kära Paul ringde idag med, saknat enormt! Så skönt att hon tog sig fason och inte kastade sig över mig med frågor och verkligen lät mig landa efter det som hänt. En del gör inte det, och det kan vara lite jobbigt. Hoppas ni förstår.....
Idag städas det i garderoben och jag ha faktiskt packat upp min resväska :)

Tack sötnosar! <3

Se så kreativ jag varit idag, snygga retromuggar eller vad? Helnöjd :) Har även ridit en lång skogstur på hispiga pållen, inte kul att möta en rullskideåkare på det nervvraket :S Men det gick bra, nu ska jag köra in till stan och hämta min älskade Rebecka som kommer HEM idag. Ni fattar inte hur mycket jag har saknat henne, kommer pussa ihjäl henne! Tack till mina underbara vänner som stöttat mig genom denna tuffa vecka som jag haft. Det har inte varit lätt men ni lättade helt klart upp den. Jag lovar att ställa upp likadant för er om det någonsin behövs, ni finns alltid i mitt hjärta! Fick ett litet paket av sötaste Tilda i veckan på posten, det värmde. TACK!


WTFF!

Förlåt, fastnade vid Paradise Hotel.... Vilka jävla idioter! Vad går det ut på liksom?!

I <3 NY ----------- NOT!!! EVER!

Tre dygn, 32 h flygtid, 28 h väntetid, ingen mat, inget vatten, ingen toalett, urinvägsinfektion, knä och ledbesvär, massa pengar fattigare, massa erfarenhet som aldrig fick upplevas, massa dumma polismän, poliseskort, bakvägar på flygplatser, strippat inför konstapel, kissat i ett rum med annat folk utan väggar, visiterad, galonkudde och metallsäng, handklovar, inga lovade telefonsamtal, föräldrar som inte vet vart deras dotter är, berövad på pass mobil och pengar... did i mention att jag satt i arresten på New Jersey? Tillsammans med en jättetrevlig tjeckis tjej (Sarka) och en annan kille, tur man hade någon att prata med i allt elände. Min usa-resa började och slutade inte riktigt som jag ville. Men jag har i alla fall fått åka över Brooklynbridge, sett feta amerikaner som vaggar fram, två mormoner och bara fått kasta ett ögonkast på min älskade Becka...

RSS 2.0