GBG!

Seg tågfärd till Göteborg men nu är jag hos pinglorna! Ner i jacuzzin med rosé i näven, livet leker! :D


schteeeek

Skönaste känslan på länge är helt klart när man susar eller glider förbi i en helt sjukt snygg bil med en lika sjukt snygg kille jämte (brorsan såklart!) och allas blickar följer oss along the sweet ride.... B-E-A-utiful! Nästa gång ska jag köra bara ;P Lexus i mitt hjärta <3
...

That's what you are, a superstar!

.
..
I torsdags drog Karl Oskar dagarna igång, helgen började storslaget med en konsert med The Ark! Smålands stolthet, completely awesome... Wicked!
Stod där med Moa & Johannes tillsammans med 13 000 andra smålänningar och njöt i underbart sommarkvällsväder... åååh those were the days!

Packar...

:

Up and away then!

Usch, jag är hemskt ledsen. Så dåligt bloggande på sistone. Har helt enkelt inte haft tid eller tillgång till dator på länge, det är så mycket som händer just nu. Självklart ska ni få veta i sinom tid, typ ikväll :P Ska iväg till jobbet nu såklart, sen har jag en semesterdag på tisdag som ska spenderas med bästa in the house of crazyness! :D
Sötaste Tilly har varit hemma i en dag här i Vxo, endast en dag fick jag med underbaraste! Å den va kort! :( Vi hann i alla fall prata igenom en massa vi missat på två månader och ta igen en hel del fniss och skratt. Meningen var att ha en hej dundrandes utgång på K-o-dagarna men det blev inte riktigt som det va tänkt. Vi hade i alla fall varandra och det är huvudsaken. Karl Oskar är överskattat, har verkligen tröttnat på det och jag har bara varit på en innan. Självklart var vi nere o kollade på Jersey Nights när de spelade i Willans Park (där missa ni något!)
En kort avskedfika var allt vi hann med igår, tårta och kaka mums! :) Men snart kommer du tillbaka hjärtat med en extra besökare ;) Det ska bli så kul, senare ihöst blir det London och Dublin med för skönt häng... Längtar

fear vs. joy?

Det är väl lustigt när man jobbar nästan varje dag på sommaren att man ändå gör av med mest pengar just då? De borde ju bara strömma in på konto medans man jobbar röven av sig. Men nej då, på något lustigt vi lyckas man göra av med mängder av dem... Kanske beror på all onödig shoppig och alla spontana miniresor. Typ till Öland, Sandvik, Släktingar eller som idag när vi fyller en bil och drar till Göteborg/Liseberg! Hoppas Gud kan hålla tätt så vår dag blir ännu mer perfekt! Slänggungan Here we come! Med varma hälsningar Lisa, Janni, Robban & Emelie :) PS. Jag har lovat mig själv de senaste två gångerna jag varit där att ALDRIG MER åka balder eller sådana där läskigheter, men känner jag mig själv rätt kommer jag inom några timmar sitta där igen med tårar i ögonen (inte utav glädje utan skräck)!

miss u baby <3

DAGAR KVAR TILL JOHANNA-BABY KOMMER PÅ PAAAARTEEEYYY!!

Veliga Lisa

Nu var det ju så att jag skulle varit ledig idag, men nehe någon blir sjuk och jag får åka in på stört igen... Jag som skulle noppat ögonbryn och haft diverse andra skönhetsbehandlingar här hemma, samt mysdag med min lillasyster och härlig ridtur... Jajaja, det kommer väl fler dagar när man är pensionär. Jag är i alla fall dödstrött, och har varit det de senaste två veckorna, känner att påsarna under ögonen hänger nere vid tuttarna typ, usch!
.
För övrigt är jag skyldig Mr Alexander en ursäkt BIG TIME! Skulle hem till några media markare med honom i fredags men jag va så insane trött och tjurig på kvällen så det kändes bara fel... sen senare på kvällen ligger jag hemma hos mormor o morfar i pyjamas med nyborstade tänder när Janni ringer "Vi ska till pm nu, kommer du??" På sekunden började partyfingret spreta och fötterna längta efter höga klackar. Så hoppade i partyoutfiten och sminkade på lite kladd i fejjan sen var man good to go!
.
Hade en enormt kul kväll på loft såklart, inget slår det stället! Shakeade ass med Janni o Robban, trevligt sällskap vid Coffe mfs drinkbord och nya snygga kontakter ;) Helt stört att Jenny raggade upp samma kille kvällen efter, världen ÄR verkligen för liten. Ack så snygg, jaja tyvärr kanske åldern spelar en roll, iaf för honom I don't care anymore :P

gilla läget

Lite såhär känns det ibland, tur att man kan brista ut i sång! ;D

RSS 2.0