I want you back!

Snart vill jag ha en riktigt varm dag igen så man får ligga och steka fläsket riktigt länge! Hade några timmar sol häromdagen när jag var uppe i Motala och hälsade på :P Det var riktigt härligt!

Just nu är jag sick and tired of this fecking regn! Ah, trött blir man ju av det... behöver något uppmuntrande. Fick prata med Johanna idag i typ två minuter på msn, det va kul :D Saknar henne och många fler <3

Spiiiikmatta

Har precis testat den legendariske spikmattan, ganska odd feeling måste jag säga. Det gör liksom ont lite då och då, men ändå känner man sig avslappnad typ. Men fucked up ser man ju ut sen, ganska vackert mönster ändå. Fast nu börjar det bränna lite måste jag säga. Kul upplevelse för er som inte testat :P

Annars har jag haft det nice vid poolen idag och även övningskört 22 mil, It's the shit! Hemskt vilket fjortisspråk det blev nu då, aja God natt!

.

panik


Vi va esteter! De bästa!

Där stod vi, 19 stycken tjejer i finkläder med mössorna på, det va som att vara 10 år igen. Den spända förväntan, paniken över att ingen kunde examenssången, tusen frågor som flög över våra huvuden "Ser mitt hår okej ut? Syns mina trosor genom kjolen? Har mitt smink runnit?"   Trängslen framför fönstret ingen borde gå fram och visa sig i men ändå det alla ville göra "Ser du min pappa? Är min familj där ute?"   Irritationen på allt fnitter, mummel, ouppmärksamheten.   
Och sedan när vi alla kastade oss ut i vuxenlivet. Ut på plattformen vilt skrikandes, nerför trappstegen för en sista samling med klassen, de pinsamma minutrarna för att genomföra studentsången (vilket fiasko) och sedan ut i publiken med tårarna rullandes nerför kinderna för att bara lämna ränder kvar. Va det lycka eller sorg vi kände då vi lämnade skolkapitlet bakom oss? Både och skulle jag vilja säga.   Jag hade längtat länge efter just det ögonblicket, att bara få springa ut och aldrig mer vara där igen, men oj som jag saknar alla. Människor jag inte trodde jag skulle sakna, tomheten värker i mitt hjärta. Jag vill nästan tillbaka, jag vill i alla fall se ER igen i klass ETG3E (givetvis ETG3I med).
Jag glömmer aldrig de tre underbara åren vi hade, alla lekar, utflykter, temadagar i oändlighet, allt fnitter, alla sångstunder och klappramsor. Ja, vi va nog en samling barn, men väldigt mogna barn som nu står på randen till framtiden. Det är nu valen kommer, vad och vilken väg man ska välja. Jag är säker på att vi alla kommer lyckas för:

Fr barcelonaresan 2009
"Vi är esteter!"


Stackars kantbit

Är det inte konstigt att det aldrig är någon som vill äta kanterna på rostebrödet? Varenda söndag när man kommer ner och ska rosta ligger det alltid en massa påsar med bara kantbitar kvar. What's up with that?! Inte konstigt att våra hönor är så feta, de får ju bara massa bröd dagarna i ända!

Fast jag tycker faktiskt det är annorlunda smak på de bitarna, så det måste va därför. De är liksom lite sötare än resten.

240709

Guess what! Jag har finstädat mitt rum och rensat bland alla skolpapprena. Nu känner man sig ändå ganska fri från skolan när det är gjort. Hittade även mina koder till teoritesterna på körskolan, för ett ögonblick visste jag inte completely vart de höll hus :S Men som sagt de är återfunna. 

Är det inte konstigt nog att stressen kryper på en hela tiden, trodde verkligen det skulle va slut på det u efter studenten. Men nej, nu är det tristess som tränger på istället och nervositet om hur framtiden kommer urarta istället för deadlines man oroat sig för att missa.

Åh, längtar till nästa vecka. Ska upp till Linköping igen för en snabb visit och sedan hälsa på Becka i Gbg :P Hoppas solen stannar tills dess, har även legat ute och solat idag. Såååå härligt! :D

RIP Michael Jackson

Nej, jag har inte heller missat att King of Pop gåttbort för inte så länge sen, men först nu känner jag mig mogen att skriva om honom.

Jag får väl medge att Michael Jackson var bra, han sjöng skitsnyggt och gjorde coola låtar. Men det börjar gå lite överstyr, min syster fullkomligt dyrkar honom nu för tiden. Hela tiden spelas det låtar på höööög volym här, börjar tröttna. Hennes favorit för tillfället:



Sänder en lycka till-tanke till Johanna som varit i Gbg för att kolla på lägenheter :)

Maaaaaat vill jag ha

Jag är så hungrig! Men har lovat mig själv att trappa ner, men guuuud vad det skriker i magen just nu! Måste träna med, men vad?? Är lite sugen på tennis eller fäktning, men har tyvärr inte pengar till det :/ Måste ju spara allt jag äger och har till Australien i höst! :D Sitter för tillfället och mejlar familjer, har en del på kroken :P


Mmmm <3

helgen va kul

Har varit på öland idag, lite sol va det allt och massa läckra killar att spana in. En kille va så jäkla lik Robert Pattison aka. Edward Cullen att man nästa gick dit bara för en närmre titt. Heeeet^^ Älskar solen och snart blir det mer :)

Bilden är från i helgen då jag va hemma hos sötnosen Tilda :)


FFS!

Hur svårt är det att visa vad man vill tydligt så man förstår? Säga en sak och sedan inte agera? Jag har tröttnat, händer det ingenting från början får det vara... orka bry sig, man blir bara deppig. Jag vill inte va deppig, jag vill tycka om mig själv, hitta någon som tycker om mig lika mycket och visar det i måttliga doser. Hur svårt kan det va? VÄX UPP!

.ro.

Konstigt nog gillar jag att plocka svamp, med svamp menar jag förståss kantareller. Det gyllene skogsguldet!
Det är en rogivande syssla, en långsam tyst jakt på något gott. Att bara gå där i sin egen tystnad med sina egna tankar som endast störs av prasslet från löven som krossas under de gröna stövlarna. En fågel som kvittrar till, en hjort som hörs på avstånd eller en snigel som glider förbi. Ja, det är något jag uppskattar med att bo på landet plus faktumet att jag slipper betala 99 kr för 1 hg kantareller :)

AFM

http://friiiidaenocksson.blogg.se/2009/july/rostnings-dags-i-veckans-blogg-tavling.html

Har idag varit på arbetsförmedlingen på ett möte, ganska onödigt. Måste komma dit en gång till för att träffa min rådgivare, samt skriva in en massa saker på datan dessförinnan!
Aja, skönt att man förhoppningsvis inte ska va arbetslös så länge till, känns som nya vindar blåser. Jag ska i alla fall snart dra till AUSTRALIEN! Ah, längtar så!

Nu ska jag köra och hälsa på farfar och min kusin, sen ska jag prata med Becks! Om hösten :) Hörs senare. Puss

Rösta gärna :)

http://friiiidaenocksson.blogg.se/2009/july/rostnings-dags-i-veckans-blogg-tavling.html

Jag är med i någon sorts "Veckans Blogg"-tävling. Söta ni är om ni röstar på mig :)

Harry Potter S-Ö-G!

Jag har nyligen sett nya Harry Potter filmen "Halvblodsprinsen". Måste säga att jag är otroligt besviken, den var faktiskt dålig. Visst var det bra specialeffekter and so on, men själva storyn var helt osammanhängande och oinformativ. En som inte läst boken skulle inte fattat någonting, speciellt inte då de utelämnade väldigt relevanta saker som varför halvblodsprinsen faktiskt var halvblodsprinsen?! :O 

Plus att vi satt på första raden, hade lätt nackspärr efter de där 2, 5 h i biostolen. De var praktiskt taget omöjligt att läsa texten, tänk er Kalle och Musse som iaktar Långben som äter majskolvar på julafton. Så gick våra huvuden under en konversation mellan två karaktärer. Fram och tillbaka. Haha...

Nee, en tvåa blir det i betyg (bara för det är HP) 


Min drömmamma

Tildas mamma är coolast, en sån mamma man vill ha. En vän man kan sitta och prata om allt med fram till småtimmarna över en kopp te. Någon man kan anförtro sig allt, någon man litar på och som älskar en oavsett vad man gör, hur man ser ut eller vad man har för värderingar. En sån mamma vill jag ha. En som låter mig göra vad jag vill, följa mina drömmar och framförallt måla mitt rum i den färg jag vill! Tildas mamma är bäst!

Växjö ÄGER!

Utekvällen igår natt var magisk! Känns som evigheter sedan man va ute och festade i Växjö, har verkligen saknat det. Säga vad man vill om Växjö, men festa kan det!
Har under våren prövat på att festa på andra ställen, Gbg bland annat men det är ingenting jämfört med Växjös ställen. Fruktiga drinkar på Lagerlunden, skrika sig hes i alla nostalgilåtar på Grace eller bara ösa på Oléos alla dansgolv för att sen avsluta med en skön efterfest med trevligt Växjöfolk. En natt ute i perfektion!

Gårnatten med Tilda, Ebba och Steffa med vänner va super. Mysig vinstund innan v kastade oss in på dansgolvet på härliga Terassen, vilken känsla det är att dansa under bar himmel, som utomlands. Tack flickor, hade det bäst!


PS. Vi såg allihop givetvis "smashing" ut ;)


Äntligen partytime!

Ska snart in till stan för att äntligen få gå ut och festa i Växjö igen. Tilda och jag ska ut på äventyr, tror det lutar mot deluxe och sedan loft med massa gott däremellan :P Dax att göra sig festfin, sen till helgen är det östersjöfestivalen i Karlshamn som väntar :D Ska bli så kul, det bästa är att jag ska dit med Tilda och att Jessica och Johanna ska komma! Gosh, vad jag har saknat dem! <3

Skriver kanske nått senare, måste in i duschen nu och fixa till mig allvarligt. Känns som ny luft under vingarna :)


Släktträff

Drygt en vecka tog det för oss att städa inför en stundande släktträff i Motala, och den blev en succé om jag får säga det själv :P Från USA och Danmark kom dem, pappa och hans systrars släktingar. En helg fylld av god mat, mingel, lära-känna-varandra, lekar och nostalgiska skratt. jag älskar denna släkt och hoppas snart jag får träffa dem igen. Antagligen blir nästa års träff i Texas, USA (och det säger man ju inte nej till!)

Jag hade tur att jag minglade med en kvinna som haft Australienkontakter, så nu känns inte det äventyret alltför långt borta. Längtar så tills jag får ta mitt pick och pack för att bara "get the feck out of here"!

Två av mina mycket försynta sysslingar, lauritz och Johannes fick stå ut med min systers och kusins (mitt med) vilda kortspel en natt. Ber om ursäkt för det, men man ska spotta i det spelet annars är det inte äkta! Ni måste ändå erkänna att det va effin' kul! :D

Tänk ändå att det är så svårt att förstå varandra fast våra länder ligger hand i hand. Ni skulle bara hört när jag skulle förklara vissa spel eller typ framtidsplaner, ah vissa frågor skäms man för och undrar vad de stackars pojkarna tänkte :S

familjen jag umgicks mest med: Karsten, Lauritz, Johannes och Birgit.    Happy family

Familjebilder blev det en hel del, här är familjen jag umgicks med mest. Till höger, "lyckliga familjen"-bilden! (OBS. Min)


Depp

Jag blir olycklig över att vara hemma, här kan jag aldrig sova eller säga något vettigt, här bara äter jag för att döva ångest och olycka. Rädda mig någon, jag vill inte sluta som ett degfetto i soffan hemma hos mamma! Idag har jag klämt i mig 5 glassar! INTE OKEJ!

Men imorgon ska jag till afm och lämna dokument, sen har Tilda lovat att ta hand om mig resten av veckan. Vi ska gå ut imorgon! :D Åh, vad jag har saknat det. Detta måste bli vändningen, annars vet jag inte vad jag tar mig till??


snart hemma

Mer rolig info kommer ikväll, ska köra hem nu sen blir det släktkalas mm att återberätta för er <3

Motion

Vi har städat klart, glass och SATC väntar. Är exhausted, orkar inte skriva mer just nu. Sorry :/

Ja, jag har joggat idag. Höll på att spy upp mina lungor och trodde bröstbenet skulle gå av utav nedkylning! Hoppade i poolen sen i bh o trosa, så jävla heeeet!

Kickboards o gummistövlar med julkulor som topping

Har idag städat en miniliten toalett, men det tog tid! Halva tiden gick åt till att polera julkulor som hänger i taket, dusty my friend, DUSTY! Men snyggt blev det, fast själv va man ju grå som en tant :P

 


Vi har även åkt en antik sparkcykel i stallet, från 80-talet iofs men fuck gammal! Men kul va det :D



förutom att jag har varit pist off idag så har vi ändå haft roliga stunder, nu ska vi till exempel äta glass :D Imorgon kommer vi monsterstäda för den här familjen blir ju som vanligt aldrig färdiga i tid! Ligger allltid tre timmar efter tidsschemat så i det här fallet kommer vi väl ligga dagar efter :S Men nu måste jag gå tyvärr, ska bli bättre på å blogga, promise! Peace out! <

Leave me alone!!

Idag är jag ganska förbannad. Till helgen ska vi ha en stor släktträff med ca 40 personer som kommer från Danmark och USA, igår kom min och mina kusiners mammor upp till min faster för att börja laga all mat och så.
Vi "unga" ska tydligen städa hela fucking huset, lillhuset, stallet och trädgården! Jag fullkomligt hatar när folk styr och ställer med mig och har mage att komma inrusande på rummet klockan 7 och gasta att man ska upp och jobba. Mind your own buisness and let me handle mina ffs! Gah!
Min mor går mig på nerverna! Plus mina fastrar för tillfället! Jag vill kolla på Hell's Kitchen, varför får inte jag göra grejerna när jag kan och vill? Jag kommer ändå bli klar före dem! ÅH! Ne jag måste lugna ner mig nu, ska städa spa't nu :/

Brudarnas Brud!

Idag har jag kokat potatis, städat, handlat och dansat. Samt högtryckstvättat! Vilken brud va?!

Imorgon lovar jag att skriva ett bra informativt och även intelektuellt inlägg, men nu är jag trött och ska spela kort.

Mördare!

Jag gillar att döda insekter, små myggor, maffiga getingar eller helst geggiga sega mördarsniglar. Att klippa de mitt i tu, punktera dem med en påle, det är vad jag har sysslat med nu den senaste halvtimmen.

Det trodde ni inte om lilla mig eller hur?

Jag är väl lite korkad då då...

Får väl hålla med pappa om att jag är lite korkad i alla fall, igår när jag och Rick satt uppe i tre timmar och bara snackade strunt egentligen men änå mycket trevligt och mysigt, så skönt att ha någon äldre att prata med. Saknar de här stunderna något så otroligt när man bara får prata av sig och någon faktiskt lyssnar :)
Anyway, vad jag skulle komma tillbaka till är ju hur korkad jag är. Blev i alla fall bjuden på typ sniffsnus med hallonsmak. Riktigt coolt snuff man sniffar upp i näsan, tror inte det va så mycket tobak i, inget farligt så ni kan va lugna bara riktigt fräscht :P I alla fall, lägger man det på handryggen och håller för ena borren mär man inhale it så att säga, men ljushuvud håller för på handen i stället för näsan!

Idag gjorde jag tabbe nummer två, satt i bilen och åt jordgubbar skulle jag kasta ut bladen från jordgubben genom bilrutan. Samtidigt som jag har fingrarna där börjar rutan rullas upp och klämmer mina fingrar. Jag skriker som en stucken gris och blir skitsur på min kusin som kör, trodde det va han som rullat upp... Sen visar det sig att jag rullade upp själv :S Pinigt!


Bloggtävling?

Om jag fattat allt rätt är det möjligt att jag är med i någon sorts tävling "Veckans Blogg" på dennes söta blogg : http://friiiidaenocksson.blogg.se Så där får ni gärna gå in och rösta på mig :)


Mångsidig dag i stora huset^^

Från och med denna dag började i går natt har det varit galet!


Befinner mig hos faster o kusin Rick i Motala, med kusin Paul med såklart. En dag/natt full med nostalgi och skolkataloger att fnissa åt, minnen och kärleksbrev. "Ah, those were the days of our lives" (Joey T citat Vänner)

Under dagen har JAG städat ett kylskåp (JouZ, är du inte stolt?), blev mycket snyggt och rent måste jag säga. Vi har även flyttat runt möbler inför en stundande släktträff...

Nu senast firade vi tisdagens ankomst med ett djävulskt tjeckiskt shot (70 vol%), torkad fisk från Island (smakar lika illa som det luktar och låter) samt ätit micrad banan med fejk-o'boy och vanillasause!

Väljer att avsluta med ett av dagens absolut roligaste sagda mening om nya Burger King reklamen:

-"Förstår du ens vad det roliga är med reklamen?"
-"Ja, en tvättmaskin äter ju inte hamburgare!"

HAHAHA... SKRATTADE SÅ JAG GRÄT! "HAHAHAHAHAAAA! (fejk skratt by Rix)"

Hata packa

Jag har sagt det förut och säger det igen, jag hatar att packa! Finns det segare sysselsättning?? Blir aldrig klar, bara går mellan väskan och garderoben med kläder eller böcker... Slutar med att hela garderobens innehåll ligger på golvet utanför väskan och jag kan inte på några villkor bestämma vad jag ska ha med mig. Men just den här gången tänkte jag slå mig själv med häpnad och faktiskt packa smart, lätt och snabbt. Dock har jag inte en aning om vad jag ska ha med mig, ska iväg till Linköping och Motala för att träffa släkt och vänner. Senare även delta i en stor släktträff, så det blir väl chillkläder och festsnyggt :P Badkläder med såklart och shopping outfits ;) Vi hörs senare, puss!

Ny header :P

Nu har jag suttit hela morgonen och skapat en header i PAINT! Inte lätt, gud vad jag vill ha photoshop... Så ni får helt enkelt stå ut med denna header till nästa vecka typ :P Ska verkligen göra mit bästa och fixa till här så det blir snyggt och fint  :)

Men nu ska jag packa ihop mina grejer, försöka hitta min bikinitopp så jag slipper bada topless en dag till och sedan ska jag åka hem! :( Vill verkligen inte åka hem, kommer sakna Johanna Såååå mycket! <3

Ciao så länge!

Snygg Modelljohanna is back!

Numera Snygga Modelljohanna är återfunnen efter att varit saknad i 4,5 h. Puh :)

Igår kom en granne till henne fram och frågade om hon vile modella, självklart! Vackrare finns ju knappt! Så idag efter jobbet tog hon de snyggaste kläderna hon ägde och drog iväg med en fyrtioårig man till okänd destination! Fattar inte hur hon vågade, särskillt då hon "råkade" glömma sin mobil här hemma i stugan. Under kvällen har hennes far ringt ett antal gånger och jag har varit tvungen att ljuga för honom om vart hon befunnit sig. Närmare 11-tiden började jag bli ganska så mycket nervös och orolig för henne. Är det normalt att va borta så länge? Vad som helst kunde ju ha hänt, denne trevlige man kunde ju ha varit värsta pervot egentligen! Såååå orolig har jag varit, nära att vi ringde polisen.

Men nu är hon i alla fall här, sitter just nu och avnjuter varsit glas vin och går igenom fotosessionen i detalj. Min sötnos är en stjärna! Så duktig och snygg är hon, allt har gått super och vi kan bara va lugna. Snart kommer säkert bilderna på fb :P alla nakenbilder med ;)


Bloggdesign

Nästa vecka ska jag försöka fixa nån cool & snygg bloggdesign, då har jag nämligen photoshop :D Så mina kära vänner och läsare, håll ut! Mirakel kan inträffa även här :P

Boosta dig själv!

Jag beundrar människor som är positiva jämt, även när det går dåligt för dem själva. De flesta intalar sig nog själva att de alltid är positiva, är det verkligen så? Jag har själv tänkt det, sagt det, kryssat i den lilla rutan i enkätundersäkningar. Med andra ord har jag ljugit för mig själv och alla andra som inte redan märkt det. Jag är inte alls en positiv människa, de negativa tankarna övervinner de positiva med hästlängder. 
Men nu ska det bli ändring, jag vill leva mer positivt och på så sätt trivas med mig själv. Jag vill inte längre påverkas av alla andra vackra människor här ute i världen, nej det är bara mig själv jag kan skylla på när jag inte ser ut eller känner mig som jag vill. Man måste lära sig att acceptera hur man är, gillar man det inte är det bara att göra en förändring.

Min första förändring blir att bli mer aktiv, förra sommaren cyklade jag som en idiot. Nu menar jag cykla på allvar, kanske 3 mil om dagen med en snitthastighet på 26 km/h stod alltid på schemat. Med en gång kände jag mitt självförtroende växa och när jag såg mig sälv i spegeln gillade jag faktiskt vad jag såg. Därför ska jag denna sommaren ge mig ut i joggingspåret och förbränna de där jäkla kilona om inte sitter där de ska.

Men först måste jag nog lära mig motstå frestelser, jag har alltid varit svag för sötsaker. Alltid varit den som suttit längst vid fikabordet och ätit upp allt! Men nu måste jag stå imot, i alla fall mitt i veckan, på helgen är det tillåtet att synda. Så kära vänner, locka mig inte. Jag är inte tillräckligt stark ännu.


RSS 2.0