synden straffar sig

Great, det fullkomligt stinker brända popcorn i min lägenhet... så inte kul när man ska sova i det. Så är det när synden straffar sig, typ som när jag upptäckte att min jacka var full av chokladfläckar (thank you very much Simon S) ;) So, you had a bad day you think... Jag hade faktiskt en bad day tills jag åkte till jobbet och träffar underbaringarna såklart! Någon bulle, lite popcorn och en godisbit är väl okej på en bad day? En kvart i massagestolen jumbo gjorde också susen, så jäkla skönt! Nu avslutas kvällen med OTH (one tree hill). En ganska crapy serie egentligen men har man börjat kolla så går det ju inte sluta. Typ som med Kungarna av Tylösand, så jäkla dåligt program som man ändå måste verkligen måste se klart på. Det enda de gör är att supa, skrika, bajsa, bli feta och knulla. Såååååå äckliga! Så bortkastad tid också! Jaja, weep weep...

I just want to know

a
Orkar inte med stressen mer...

nybakat och siktat

Igår hade jag en myseftermiddag ute i Bramstorp hos Jessica och Simon i deras nya hus. Åkte ut på eftermiddagen för att stanna ett par timmar var tanken, det slutade med att jag var hemma halv 12 på natta! Jessica som gått och blivit en liten husmor på gamla dar ( ;) ) hade bakat bröd och bjöd på té. Framåt kvällningen kom gubbarna Schultzberg hem när middagen stod på bordet. Hängde i deras ursnygga kök och spelade kort hela kvällen. Mycket trevligt må jag säga, lite youtubande blev det med med hundarna Nikki och Bella
Senare när mörkret intagit vår jord gav vi oss ut på vildsvinsjakt i bilen med världens största och ljusaste ficklampa som egentligen inte tillhör kategorin "fick"lampa då den var GIGANTISK! Spännande var det i alla fall, jag satt som en exalterad hare i baksätet när vi såg sju (!) bestar till vildsvin.... huh! Väl hemma somnade jag gott med nysmidda planer och kylan utanför dörren. Nu ska jag kika på Bonde söker fru och nana senare, väntar på ett samtal från Gabs med :) Nattinatti

Kurs med kramgoa tanter?

.
Vaknade upp till det här igår morse, jag är så lycklig! Älskar snö, visst det är skitjobbigt att ta sig från punkt A till B, but boy I love this!
.
Var på en Svenska Spel-kurs igår hela degen tillsammans med kollegorna Sara o Ellinor. En mycket trevlig mysdag hade vi med föreläsning, test och diskussioner. Plus en massa mat! Frukost, hur god mat som helst på Aptit kök och bar med efterrätt, senare världens saftigaste brownie med kokos på. Mmmmums! Vilken dag! Fick även två tialotter, wei! En för jag upptäckte ett problem och löste det, who's the greatest?? Mahahaha!

Blottad

Vilket kaos, jag känner mig helt blottad. I tisdag när jag kom hemcyklandes efter träningen ser jag att det står två män inne i min lägenhet, Oh shit... har jag verkligen glömt låsa dörren??? Rycker upp dörren och på golvet ligger två män i blåställ och meckar med mitt element.
.
"-Öööh, hej? Vilka är ni och vad gör ni?" "-Vi fixar ditt element som läcker, vi ringde dig om det för en månad sedan..." "-Fan heller, det måste varit till förstahandshyraren ni ringt då."
.
(Jenni, jag vet att du har mycket att tänka på just nu men för fan det låg trosor i hallen som de typ stod på). Hela lägenheten va fylld med verktyg och helt stökig eftersom jag kom hem från Göteborg i söndags och inte hunnit packa upp. Traskar i alla fall in i lägenheten för att hämta bilnycklarna, på vägen plockar jag upp minst tre trosor o bh:ar och övrigt pinsamt skräp som jag enligt planerna skulle städat undan den dagen. Så jävla pinsamt, jag bara dog!
.
"-Jaha, ni låser efter er va?" "-Jajjemän, jogga lugnt." Jogga lugnt! Det är allt de säger, jag verkligen hör hur de skrattar åt mig när jag moloken går därifrån. De håller på därinne hur länge som helst... Dagen slutar med att jag får åka upp till maxi, köpa frukost, äta hos pappa och duscha hos mormor. Sen hem och byta kläder till jobbet, en hel jäkla dag till spillo. Så förbannad!
.
Två dagar senare händer det igen, nu står dörren på vid gavel. Fortfarande pinsamt stökigt och ett berg med godispapper på bordet efter en dålig kväll och nu ligger det en vitklädd man (omväxling förnöjer, undrar vad de har för kläder nästa gång) och spacklar min vägg. "-Hej är ni här igen??" "-Japp, vi kommer nästa vecka med." "-Jaha, då hinner jag städa i alla fall, vad trevligt." Jag säger som Maria Montazami, Jag känner mig helt exposed!

Blåst sådär på morgonkvisten

Körde hem bilen igår kväll, vilket ledde till att jag sov hemma hos mamma o pappa. Det blir ju toppen tänkte jag i med jag ska tvätta idag kl 06-12, då är jag garanterad att komma upp om jag åker med pappa in.
.
Sagt och gjort, "Vi kör kl tjugo över sex" sa pappa med undertonen är du inte uppe då skiter jag i dig. Han väcker mig idag o säger jag kör om en kvart. Fan vad tidigt, somnade ju nyss... Ner i köket står klockan på halv 5,
"Pappa, er klocka har stannat" -"Mmm, jag vet."
.
När vi sitter i bilen in till stan ser jag att klockan faktiskt är 04.41! Okristligt tidigt! "Jag har lurat dig" säger han då, jo jag märkte det. Så nu har jag varit uppe länge länge länge o är fortfarande trött. Men tvätten är klar och håret tvättat, man kanske borde gå upp så tidigt jämt för att få saker o ting gjorda?? Snäll pappa för övrigt!

Radiobrus

Herregud, vad hände? Vart tog jag vägen? Vet inte, prioriterade andra kanske? Förlåt igen, jag har i alla fall blivit beordrad att blogga mer så mina kära långt borta vet vad som händer i mitt liv.
.
Just ikväll sitter jag i min lilla lya i min obäddade säng och lyssnar på Daft "effin" Punk medan jag tänker på min norrländske vän Alexander. Som gjort ett stort avtryck på mig sedan jag träffade honom, underlig människa som jag gillar skarpt! Han har på torsdag 14/10 klockan 18 btw premiär med sitt alldeles egna nya radioprogram på Kälmaahs 98,6 mhz (går att lyssna på http://radioshore.se Flash radio shore). Det måste ni göra, är inte jag hemma då har han lovat att skicka ett kassettband till mig.
.
Jag saknar kassettband förresten, det där bruset från plastfilmen och konsten att faktiskt vänta på den bra låten för det är för jobbigt att spola förbi de dåliga. Längtan och tålamod med andra ord, jag är gammal.
.

RSS 2.0