I didn't mean to cause you trouble...


burn baby burn

Hade ett svinkul inlägg på G innen i huvudet när jag låg på beachen och stekte fläsket tills det fräste om mig.... meeeeeen jag glömde det senare när jag väl satt vid datorn. Därför har jag beslutat att skaffa en sådan där minilappis, så ni inte går miste om roliga händelser (höhöhö) bara för jag är en kokosnöt.

I förrgår kväll blir det drog jag o syster till Blekinge, hon till das boyfriend o jag till sötaste Johanna, gissa vem som mer dök upp (sent omsider med ändå) på dörrtrappan?? REBECKA FUCKING BÄST! Helt stört sjukt att det gått fem jäkla månader sedan vi sågs sist, skype är typ not enough! Jag behöver ta på den människan för att må bra! Vi stekte i alla fall sönder på stranden igår som ni märkte, jag har en halv dag kvar att brännas. Sedan blir det såklart jobb ikväll, weeeei! :( Ska försöka få ur den halva strand jag har i skallen nu, hörs!

moneyspending

.
Allt detta för mycket pengar! För mycket pengar, ändå var det rea! Helsjukt!
Hade en underbar dag på stan med Moa-Baben <3 vilket resulterade i till synes 8 par trosor, 1 bh (vilket såklart matchar), ansiktspeeling (svindyr men svinbra från Body Shop), shower cremé, nagellack (sommarblått), mineralfoundation, nagellim, handväska och en clutch :) Mycket nöjd med allt, speciellt med att jag nästan spärrade kortet framåt slutet på dagen. Tur att lönen kom idag, väl??

veckan som gick

Hoppsan tiden gick, jag hann inte/glömde blogga, mitt internet slutade fungera, det började fungera efter jag fotat en massa bloggbilder, orkar inte lägga upp dem ikväll men imorgon. Vad har hänt kortfattat?? Fest, blivit väldigt arg, shoppat för mycket, träffat gullungen, jobbat så klart, bråkat med diverse människor, saknat många, planerat sommaren, gjort bort sig ett antal gånger. Typ tagit av sig bh:n på personaltoan o glömt den på golvet. Duktigt Lisa, duktigt! Mmm, more comming up....

MIN ABSOLUTA FAVORIT, GAMMAL 60-TALARE! <3 remix


future partylook woopwoop

Det tog bara 50 minuter, det krävdes bara att både min och lillasysters garderob skulle rivas ut och in, det slutade nästan med att jag föll i mina höga klackar pga klädhögar. Men nu är jag klar och nöjd med resultatet. Tyvärr får man ju bestämma dagen innan vad man ska ha på sig kvällen efter då man jobbar sent inför... Kanske inte alls passar imorgon, då kanske jag vill ha kort-kort klänning eller ballongbyxor... vem vet, ingen som vet, inget som vet.
But this is it folks! (Nevermind min solbrända nuna eller mina oplockade bryn, håller på att ändra form på dem så det kommer se helt mongo ut i några veckor...Eller håret, helt ofixat!)
.

.


You're so vain

Alexander, boken och du har gjort det! Idag åkte jag av misstag till jobbet utan smink, (klockan var halv 6 så jag skyller på att jag inte var vaken men ändå). Inser detta halvvägs in till stan och kollar direkt på klockan för att se om jag hinner vända eller inte. Bara för ett drag med mascaran, hur fåfäng är man inte. Insåg att jag inte hinner vända och börjar snabbt ta upp idéer om att faktiskt göra det tabu-belgda, att "prova" mascara på skönhetsavdelningen, nej det kan jag bara inte. Kanske kan moster ta med sin mascara så får jag låna den? Neee, jag får helt enkelt klara mig utan mascara idagbestämde jag mig för. Och jag gjorde det faktiskt! Jag vistades i hela tio timmar på jobbet och mötte hundratals människor däribland kollegor utan smink, jag var alltså naken! Men det gick, jag överlevde faktiskt. Stolt.... Jag har för övrigt sett förjävlig ut i håret och de senaste timmarna var jag så varm att jag nog troligtvis mer liknade en kokt kräfta än mig själv. Men what the heck! Vad vore världen utan skönhetskatastrofer??
.

Don't stop me now!

.
Livet leker ibland, typ nu....

....all by myself

Om ni undrar varför jag ser extra rolig ut nu för tiden så ska jag möblera om mina ögonbryn lite. Därför de kommer se fruktansvärt oplockade och fula ut, men håll ut! Förbättring kommer ske snart förhoppningsvis.
Idag har jag även testat hemmets nya epilator och jag säger bara PAIN! Det gör så helvetiskt ont, det är nog ett utav det mest smärtsamma fysiska ögonblick jag upplevt faktiskt. Tur att jag får plåstra om såren lite imorgon då jag ska på ett spabesök :) Alldeles ensam dock så det är ju mindre kul, men det ska bli skööönt!

Kiss me good night

Jag älskar dig, och du vet det. Jag älskar även din säng hjärtat! Jag sover aldrig bättre än i din säng, den är så stor, fluffig, mjuk, varm och gosig. Jag vill ligga där för alltid <3 Så du får gärna stanna där du är ett tag till, jag har inget emot det. Jag saknar dig givetvis men njut nu av tiden i har, för jag njuter för fullt ;) (Givetvis är det rena lakan på fredag som gäller!)
.

I'm ready to brake your heart

Herre jösses, hur kan man sitta en hel dag av och till vid facebook, i verkligen 8 timmar. Det är pinsamt! Jag skäms! Under dagen har nog denna låt spelats 20 gånger i alla fall, mamma är ganska trött på den skulle jag tro. Vi har för övrigt haft en mor/dotter-helg nu när inte den största rövslickaren är hemma (systeryster). Ja, du är en kissass! Vi är inte jättenära vänner men det går framåt, mamma och jag alltså. Hon kan ha hittat mina ciggaretter, men den smällen tar vi när den kommer. Nu dansar jag vidare och skrålar på som aldrig förr!


a while ago

Tänk att vädret kan ändra sig så tvärt, och att meterologer kan förutspå det. Jag slutar aldrig förundras över vetenskapen och alla teknikaliteter. Egentligen är det ganska sjukt vad vi kan göra, vad vi har åstadkommit. Helt otroligt och samtidigt förödande för oss själva, vi har liksom byggt vår egen undergång och alla andra stackars satar som aldrig får ta del av våra "storheter" kommer följa med ner i fallet, sorgligt....
Nå väl, idag hade jag gärna suttit ute och stekt benen tills de blödde som förra söndagen då jag avnjöt denna gudomliga frukost ute i solen....
Åh, får jag berätta om en väldigt angenäm händelse igår på jobbet. Jag fick en present, och ni vet hur mycket jag älskar presenter, jag är ju en sån typisk människa som söker bekräftelse. En killbekant kom förbi och köpte lite, efter en stund kom han tillbaka med en tidning och en rulle choklad. "Så att du överlever kvällen" sa han, om jag blev tårögd och stod och log i flera timmar efter det. "Vad flinar du åt?" -Inget, svara jag och fortsatte le. Så himla gulligt. Inte vilken tidning som helst heller, ett dyrt hästmagasin hade han hittat, "Jag har förstått att du gillar hästar"     Aaaaaaaw lycka

Va det någon som sa fest?

Första outfiten bar jag förra veckan på jobbets "föreläsning/konferense" plus mitt nyfärgade hår som jag måste säga att jag trivs i ypperligt. Visserligen min ganska lika orginalfärg, naturligt är helt enkelt bäst. Tröjan med maximised axlar bara älskar jag, köpte den när jag va hos Tilda i Mani. Tänk vad ett nytt skärp kan blåsa liv i en en gammal kjol.
outfit nummer två var vad som gällde på personalfesten senare på kvällen/natten. En "klänning" som jag först trott var ett linne men se den passa ju lika bra som klänning med kilklackar till. Riktigt nöjd, förutom att Anton (curse you) knuffa ner mig i poolen så håret blec completely ruined. Värsta skatboet fick jag gå runt med resten av kvällen, men vänta bara jag ska ge igen!
På relaxavdelningen hängde vi med en öl i bubbelpoolen efter en mycket inspirerande föreläsning av Anders Wimark, cool snubbe. Senare glasshow på Kosta Glashotell, något långtråkig men glasblåsning är coolt. Har faktiskt testat på det en gång i tiden, min kreation är kanske inte lika imponerande som konstnärernas men iaf. 
Anklever är faktiskt helt okej, låter gräsligt men är man hungrig så är man. Röding på vårens primörer, mums och en hiskeligt tråkig efterrätt. Rabarber med vaniljsås och ett krossat digestivekex. Tur att det finns tequila och margeritha som btw är min nya baby. Dans och allsång fyllde natten och en märklig bussresa hem för att inte tala om när jag och moster skulle ta oss hem genom skogen i mörkret själva... Oj oj oj oj oj....

I feel good

Ursäkta min frånvaro... Kolla vilken Good Deed jag har gjort precis nyss, beställt ekologiska tygväskor för dyra pengar och planterat två träd i regnskogen på kuppen! Det ni!! Fräna eller hur! Love them!


dålig pic men nu vet ni


brått

Nu ska jag iväg på personalfest!! Hörs imorgon då kommer lite nya bilder upp med :) Nu måste jag verkligen kila!

RSS 2.0