granpappa goes odd-sock

Hälsade på min farfar idag, han är nog den intressantaste människa jag vet. Vet ni att min kusin faktiskt skrivit en hel uppsats om denna individ? Helt otroligt! Hans tankar är så starka ooch mycket han säger är rätt medans annat är lite mer tveksamt om det är så igenomtänkt. I och för sig är han snart 90 men pigg som en 70-åring så kanske därför det är lite kärv ibland. Han är verkligen speciell, lite av en hokuspokus-gubbe. Massa konstigheter för sig, bor i pyramider och äter konstigheter. Ingen vanlig farfar det inte, även om vi inte träffas ofta kommer jag sakna hans tokigheter :) (Kolla in victoriahakan i bakgrunden xD)

bandaid!

Blev ingen promenad igår, ingen dans heller. Det regnade o sen skulle Jessica inte dansa så då ville inte jag heller... Kompenserade med att gå en mil idag och ska ut på dansafton imorrn med Jessica på Oléo :) Va hos Joel hela kvällen istället på lite mys med julmust, julklappsinslagning och julmusik :) Jag börjar tycka det är kul att slå in paket igen faktiskt, tur att jag slipper köpa några i år i alla fall :P Det va supermys hos Joel i alla fall, han bor så fint! :)

Efter att blivit utsparkad vid halv 9 gick jag en mil som sagt och satte även ett ljus hos älskade farmor med. Lilla söta farmor, saknar dig så <3

Paul och jag va även och vaccinerade oss, är du happy nu mormor?? Kommer inte dö, lovar! Det gjorde lite ont måst jag säga. Hon högg ju bara in den i armen efter att ha tappat den på golvet först! :S No desinfection här inte :O Så nu har vi lite nedsatt muskelstyrka (xD) och klåda annars lever vi. Vi springer iaf inte baklänges :P




Love u!



Snygga eller hur?? ;) Snart <3


sista dansen

Usch, det regnar ute... Ska ut på en promenad runt växjösjön snart med en barndomsvän, Josse :) Det va längesen vi sågs, blir nog en massa nostalgiprat kan jag tro. Allt om spelkvällar med potatisen och super mario till spice girls framträdanden :P Haha, härliga tider!

Sen ska jag på sista buggkvällen innan jag åker med Jessica :/ Kommer sakna dansen. Kanske att vi ska på oléo på onsdag när scotts är där :P

Senare blir det nog mys hos Joel tror jag :) Hörs senare, puss!


"I can drive our car"

Börjar lite smått med fredagen, en bil med tre tjejer 17-19 år... ni fattar själva vad det va för prat som cirkulerade i den lilla plåtlådan på hjul. Ett tag va det så uppspelt att Paul fick spänna fast sig med tredubbla bälten, "Oh my God STEVE!" Mycket sjungande i alldeles för höga toner med scorrandes högtalare. Så ska en fredag på språng se ut :P Helgen spenderades i Östergötland, fortsättning följer....

Oh my God, Steve!


Flyg era fula flugor flyg!

Skulle sola idag, vilket resulterade i att ca hundra flugor valde att göra mig sällskap i solariet. Det blev lite trångt, vilket ledde till att massmord begicks. På 10 minuter blev 25 styck surrandes flygfä till mos och jag låg där i en likhög av vingar och krokiga ben (med gott samvete). Är det verkligen möjligt för dem att leva fortfarnade?? Hoppas man fick lite färg iallafall :P

vill sola!

niiiice^^

Sing me to sleep

Jag var trött i går kväll, riktigt trött och sugen på att sova länge och gott. Men det skulle tydligen inte få hända! Låg vaken i flera timmar, ända till halv 3 och vaknade sedan vid halv 7. Inte okej! Nu har jag huvudvärk och massa att göra innan jag går och lägger mig. Gah, orkar inte idag men antar att jag får ta tag i att i alla fall.

Imorgon blir det kul kul kul då Marty, Paul och jag ska roada upp till faster fjols i Motala :) Det ska ydligen bli lite äventyr innan jag drar ut i vida världen. Undra vad för kul det kan bli, det blir säkert fabulous, det brukar det bli när vi ligger i ;) Det ska i alla fall bli totaly awesome att köra bil upp med bra musik och outrageous sällskap!
Saknar henne otroligt!
Vill bara säga att jag saknar denna sötnos otroligt!

vad, vem, hur???

Exakt ålder? 19 år, 20 om 6 månader.WEI!
Var bor du? Utanför Växjö, men flyttar snart till andra breddgrader :P
Bor tillsammans med? Mina föräldrar och syster, samt tre neurotiska katter.  
När tog du studenten? i våras, ah lycka!
Något jobb? Korvförsäljare på helger och kvällar, for your service.
Pussat någon idag? Bara katten :/
Vad har du ätit idag? Kesomacka med tomat 
Dagens smink? À natural
Dagens roligaste? Bonde söker fru ikväll!
Har du många vänner har du? Alldeles tillräckligt, de är bäst! <3
Hur många har du kysst? det är bara en siffra, det tråkiga är att få lämnar minnen av att vara outstanding. Fler sånna vill vi ha! Kvalité! 
Har du pojk-/flickvän? Njae
Vem pratade du med i telefon senast? Johanna-Panna sötnos

SENASTE..
..personen du kysste? a cute guy -J :)
..gången du spydde? länge sen, tack och lov
..gången du grät? igår, sorgligt grey's anatomy-avsnitt
..pizzan du åt? Vegeteriana hos Millis med Paul o Tusse
..gången du var i Göteborg? I somras 2009, med Beck :)
..gången du var i Stockholm? 21 oktober, samma dag jag tog körkort!
..gången du var full? utekvällen med stalltjejerna va wild! I just can't get enough, eller va det?
..personen som såg dig gråta? Marty

VEM..
..vill du kyssa nu? en speciell person 
..vill du sova bredvid inatt? möjligtvis samma som ovan?
..ska du träffa imorgon? Mamma, moster, mormor o morfar, kanske Jessi och simon. Och Joel. 
..sjöng du senast för? alltid för mig själv :D
..vill du ta med på en romantisk resa nu? någon som behöver det 
..förtjänar att dö? den som förpestar livet för andra, typ våldtäktsmän!

VAD..
..vill du helst göra nu? Shop til' I drop!
..vill du ha nu? En kamera och massa chokladglass och en fet cheeseburger :)
..längtar du till? Till helgen då det blir äventyr (och alla underbara personer i mitt liv såklart)
..är det bästa som hänt dig? mina otroligt förstående vänner <3
Jag har lite tråkigt så därför får ni genomlida detta,ska ut o rida i regnrusket nu tänkte jag :/

Bad karma?

Jag har fruktansvärt ont i mitt högra pekfinger, det är ganska svullet och ett blodkärl är oroväckande blått?! Är det karma för jag pajade dvd:n? Bad karma, som Earl skulle sagt xS

Och nej Paul, jag behöver inte hjälp. Eyecandy är bra för alla :)

eyecandy >O<

Medans jag pajade jobbets DVD/TV gick gänget som alltid passerar korvmojjen varje söndag förbi. Jag talar om de supervältränade fotboll/hockeykillarna från tipshallen. Ca 20 stycken superheta killar går förbi på typ led med sina stentränade små skinkor i takt med varandras som man bara vill bita i och spänstiga steg som utstrålar självsäkerhet. Kan jag mer än säga att det är helgens höjdpunkt att stå och dagdrömma om dessa underbara skapelser på samma gång? Mums säger jag!

Morning Sunshine!

Solen sken när jag vakna? Ja faktiskt, så hoppade i gympadojjorna o tog en promenad. Får se om jag ska över o rida nu, det är ju lite kallt men det får man väl uthärda. Idag kan bli en bra dag :)
Igår åt jag en hel portion sushi, det är verkligen gott! Mumma :D:D:D

Schhhhusch!

Tänk er att bo i ett totalt oisolerat hus, nu menar jag bara inte att det är fucking freezing på vintern utan det är helt ljudoisolerat med. Alla hör allt, alla måste vara tysta när någon ska sova. Onormalt tysta, ha det på lägsta volym på tv:n (i bästa fall sitta med hörlurar på). Ingen musik på efter halv tio, inga onödiga steg i trappan eller  på de mest knarriga golvbrädor. Gå inte på toaletten i onödan, viska annars skjuter någon dig med vassa ord.
Så är det typ hemma hos mig. En superkänslig pappa för ljud, som själv avger mest ljud. Tänk er också att mitt rum inte har vägg ända upp till taket utan her ett hål på två meter upp till nocken. Har nyss fått dörr på rummet. En vägg som består utav spånskvior (ingen isolering).
Detta börjar gå mig på nervena, ska bli ett sant nöje att flytta här ifrån, är det konstigt att jag försöker hålla mig borta från dårhuset? Det enda som är kul är typ när Marty och jag har ett slags mental breakdown i köket med musiken på högsta vrålandes med i texterna och dansar som robotar med pastan puttrandes på spisen. Love it!
Det är nog henne jag kommer sakna mest när jag åker, jag vill inte lämna kvar stackaren här :/

generna som spökar

Ena dagen kan man känna sig bäst, vackrast och helt enkelt smartast. Sen nästa är det världens största fall ner till den djupaste botten där man förbannar sina föräldrar att man överhuvudtaget blev född. Man skyller på dem att man fick alla deras dåliga sidor både utseendemässigt och på insidan. Medan lillasyster fick alla vackra gener och bra egenskaper. Varför är det så, kunde inte DNA:t delas ut jämt mellan syskonen? Ibland känns det som om det äldsta syskonet är testbarnet, andra barnet vet kroppen mer vad den sysslar med och skapar en fulländad varelse. Jag är ledsen att jag föddes först, men det får ni leva med. Jag gör mitt bästa, i alla fall det bästa jag kan med dessa crapy gener.

Serrri?

Seriöst, har jobbat tre dagar och har idag bara haft en slappedag. Inget intressant har hänt. Jo, jag har spelat tv-spel och min lilla-syster har skaffat pojkvän. Jag är på väg att än en gång bli ett vrak. Jag ser för jävlig ut. Men för fan gilla läget! Imorrn står mycket på agendan som ska klaras av, over and out!

:@

Jag har en tendens att snurra in mig i för många relationer, typ... Gah, hur hittar jag ut och rätt? Oh my God, Steve!

Vintage partey rocks!

Halvsov till SATC-filmen till klockan 02 i natt, upp vid 11 och kollat på Greys anatomy tills nyss... Lite frukost på det och kkattbus med mera med kusin paul. Livet leker idag, strax dax för lite hårfärgning och sedan kanske lite odd-sock-pop-rock om humöret tillåter. Just nu gäller vintage partey i alla fall. Känner att dansgolvet kan bli hett ikväll om vi kommer dit :P Gammal goding <3


Yiiihaa!

Jaaaaaag, har bokat flygbiljett till Nueva York! Jag ska såååå åka snart och jag längtar mer än någonsin! :DDD

daisy, daisy

Tusse, skulle ut och titta till kattungarna i morse. De är ute på egen hand men då och då kollar jag till dem så de nte vandrar iväg för långt. Öppnade dörren, det snöade tydligen ute-mys :) Ropade på kissarna och hör ett vilt kraffsande, någon är instängd insåg jag ju. Insåg bara inte att det va i en vattentunna. Fick kasta mig barfota ut i snön i bara pyjamas för att slita upp en drypande våt kattunge från att drunkna. Hel genomsur och iskall, säkert minusgradigt vatten :/ In och torka henne och lägga henne på värmedynor. Stackars liten, har hela förmiddagen legat i soffan med henne insvept i ett duntäcke och kollat på greys anatomy. Daisy, lilla hjärtat <3

Fattar inte varför jag ska råka ut för sådant hela tiden. För något år sedan var det jag som kom till en tom hästhage och upptäckte att de var ute på landsvägen och sprang. Där det kör bilar i 110 km/h, fattar ni att jag fick panik?

Scuchi?

Nej, sushi heter det och det smakade jag på igår. Det var faktiskt förvånansvärt gott, det vill jag äta mer av :) Trodde det var varmt men det var visst kallt, men det gjorde absolut ingenting. Lite starkt kanske, om man bet på pepparkornen :S Men ja, I like it!

Fick en trevlig pratstund med Joel också, så skönt att kunna prata om nästan allting utan problem. Jag känner ett behov utav att prata, i denna lilla tysta tjej bor det faktiskt en riktig pratkvarn som aldrig kan tystas ;P

mumma :)Blarrade konstigt nog med en del gubbar på dansen igår, don't know why? Kul var det på dansen i alla fall, vi dansade typ valsbugg? Asg!

RSS 2.0