dikeskärlek

Nu blev jag så lycklig! Det snöar jättemycket och det stormar, det betyder bara en sak! Att imorgon kommer alla diken vara helt överfulla med snö, vilket betyder att Martina och Jag kommer hoppa i dem imorgon! When the darkness falls^^ Allvarligt, det är en utav de bästa grejerna jag vet! Hoppa i djup snö och springa allt du orkar i dem :P Sen springa in i skogen/ut på ängen när bilar kommer. Jag vet jag är tio år gammal and I like it!

"You look like a beautiful blond Pineapple!"

Jag gillar ananas, verkligen älskar det. När vi var i Barca förra våren levde jag på just färsk ananas och fruktsmoothies, nu för tiden blir det så klart konserverad ananas men det funkar tydligen ganska bra. Since jag har ätit tre burkar nu :S

I'm on a roll!

Mysig tur barbacka i vackraste snölandskapet på Chic idag <3 Det tog ju bara en kvart att få in den busen från hagen med, tur han är lättlurad :) Håller även på med ett träningsschema som kommer bli fab! Are you with me Paul?! ;O
(gammal bild, för kallt för att va vantlös)

to let?

Jag letar efter en bra bil eller en snygg billig lägenhet! Bara så ni vet!

there's a she wolf in our booties

There's a she wolf in my closet,
I'm opening up to let her free,
There's a she wolf in my closet,
She's now loose and fancy free!

Finns inte mer att säga om de senaste två helgernas bravader för mig och Beck. Livet känns då underbart och alla trevliga underbara människor gamla som nya förgyller alla minnesvärda stunder de långa nätterna.


.

Varför måste man alltid bli så ledsen och arg? Kan man inte bara stå i mot allt och skita i det. Jag hatar att man är så känslig och vek, jag hatar att en gnutta lycka ska förstöras av en enda kommentar...
Men nu ska jag faktiskt bara gråta någon minut till och sen ska jag ha så jävla roligt som ni inte kan förstå! Mer uppdatering imorrn :P

let me sleep just once more

Att man får vara så här trött men ändå inte kunna sova borde vara omöjligt! Jag vill bara få sova, snälla! Trött....

Jag kan köra handtruck! :D

Jag säger bara en sak, den som kommer kolla på övervakningsvideon från kl 19 ikväll kommer skratta hysteriskt! Jag har nämligen kört en sån här handtruck för första gången i mitt liv, och tja låt oss säga att det krävs teknik. Höll säkert på att knixa fram och tillbaka med tre pallar i en halvtimme MINST! Men till slut lyckades jag i alla fall och kände mig ganska bossig (dock vek när jag krälade fram längs gångarna). Det är ju fortfarande tungt att köra trots man har trucken jue, till saken kanske hör att jag har ganska klena muskler nu för tiden?

Do you remember loooooong ago?

Haha, jag kommer ihåg det här. Det va mycket lustigheter som hände i garaget utanför Jan-Anders Mecka, mycket lust(igt) som hände i meckat med. T ex vår spontanresa till Ullared, hur kunde vi gå till rektorn och be om ledigt för att shoppa?? Ännu bättre fråga, hur kunde hon gå med på det? INSANE! På tal om lust, va det inte en viss flicka som fick mms av en rar pojk med nakenbilder i??! Med andra ord, jag saknar Meckat!

Är du lesbisk?

Jag vet inte vart vissa föräldrar tror om mig... Igår va andra gången en förälder frågat sin dotter om hon var lesbisk, jag har en stark aning om att jag är inblandad i detta.
Första gången trodde Paulines föräldrar att vi var tillsammans,
bara för att jag sov över hos henne väldigt ofta mitt i veckorna och att vi då delade säng (är det mitt fel att hon har en kingsizebed)?? Plus att vi kanske badade bubbelbad tillsammans några gånger med vin och tända ljus, I dunno!
Igår hade tydligen Becks mamma (baserat på några <3 och "älska dig"-citat på facebook) trott att Becka va lesbisk.
Snälla föräldrar förstå att nu för tiden behöver man inte bara älska sin familj och käraste, tiderna har förändrats till ett mer "mångfaldsälskande samhälle" eller nått i den stilen.
Så en gång för alla, jag har absolut inga problem med homosexualitet och än så länge har jag inte känt av att jag är homo heller. Jag må älska många utav mina vänner, men inte på det "jag är färälskad i dig-sättet". Är vi på samma sida numera?
Me and my lover <3

Damn girl!

Yeah, that's right! That's me with a gun! ;)

vacum

ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! Har säkert pratat om att göra det i ett halvår minst men det har liksom inte blivit av hur mycket jag ens önskat, velat och bett om att få göra det. Nej, jag pratar inte om sex (ni snuskisar som trodde det). Bara en så enkel grej som att städa mitt rum, men idag har jag gott folk lyckats!
Väntade hela dagen på att Becka skulle komma och hämta mig, men segnöten kom ju aldrig så jag tänkte "what the heck, lika bra att ta tag i skiten en gång för alla"! Så jag gjorde det, jag städade mitt rum och nu luktar det fräscht och inte ett dammkorn så långt ögat når (lyft inte mattan bara). Jag är bäst på att städa, bara det att jag inte gör det särskillt ofta. Varför det tar sån tid är väl att man öppnar någon minnesask eller fotoalbum som man blir sittandes med i ex antal kvartar. Men mer än två timmar tog det i alla fall inte.
Så nu ikväll ska jag rensa bland kläderna, har upptäckt att det finns en hel del grejer som behöver sys om, in eller lagas. Blir att åka till mormor med en säck imorgon :) Annars ska jag äntligen få sitta uppe en hel natt med Beck imorgon utan att mina päron stör!
Puss på er <3

the day of terror

När jag stökar omkring här hemma kom jag att tänka på vad man gjorde vid den här tiden förra året? Om jag inte missminner mig (xD) så höll Paul & jag på med förberedleser inför tjejvasan för fullt. Sista momentet i tjejklassikern, den överjävligaste om jag får säga det själv... Väldigt kul att träna längdskidor men att köra själva loppet va bara "pure pain" all over!

Kommer att tänka på en speciell tränigsdag som vi numera refererar till som "the day of terror!" Det hela började med att Paul & jag skulle till fylleryd, vår kära (men ej kördugliga) gamla farfar skulle skjutsa oss till spåret och färden dit va nog en av den mest skräckfyllda bilfärd någonsin. Den mannen ska inte färdas i trafik! Körde in på vägar på fel sidor och massa annat... puh att man överlevde det. Efter det har varken jag eller Paul åkt bil med honom tror jag inte :P

Själva träningen sedan, låt oss bara meddela att inte ens försöka åka längdskidor i spår som ej blivit pistade på väldigt länge! Paul bröt minst tre armar och jag själv gjorde ett utav de berömda svanhoppen. Bokstavligen och bildligt talat studsade på huvudet som en tecknad figur. Jävulskt ont gjorde det, blödde faktiskt lite hehe och blåmärke i pannan senare. Givetvis grät vi av skratt (tror det va på gränsen till att "olyckan" hände så skrattade vi). Skidor åt alla håll, fötter vridna i konstiga vinklar och nerkörda stubbar... Så brukar det se ut efter vår framfart oavsett!

Saknar faktiskt all denna hetsträning det året, det va verkligen jobbigt och tråkigt ibland men helt klart värt det. Kanske borde göra en ny klassiker, vad säger du patty?^^

aldrig mer!


5 kilo lättare nu!

Idag börjar det, allvaret. Har blundat för verkligenheten alldeles för länge nu, tack för att du öppnade mina ögon :) 300 kcal intagna till frukost efter 45 minuters stavgångspromenad i djupsnö, sug på den ni!

Nu väntar städdag, toaletten och rummet behöver en redig smocka av dammsugaren. Sen kommer det dofta rengöringsmedel i hela huset när jag är klar. Tummen upp på det!

Ikväll ni, då händer det grejer men det tänker jag inte avslöja förens det inträffat men ni kan ju försöka er på att gissa :P Ni kommer aldrig kunna klura ut vad det rör sig om. "Äh..." tillåts inte idag

i'd like some privacy please'

aaaaah, vad jag längtar efter att vara ensam. dagen slutade med att jag traskade ut i mörkret helt ensam i snålblåsten påpaltad upp till tänderna på en promenad. gick nog några kilometer innan jag gick ut i beckmörkret mitt på en äng och bara la mig där i snön och stirrade upp i mörkret och alla stjärnor. låg där och nynnade med i florence & the machine's låtar mitt ute i ödemarken, det va faktiskt mysigt lite kallt bara men vad gör man inte för lite privacy?

hatar att vara hemma, det är så ensamt och tråååååkigt! jag har sagt det förut men rädda mig!




Neew Moon

Har äntligen varit och sett NEW MOON! Vilken saga, snyggt gjord och Kristen Stewart har ju blivit gudomligt vacker med. Tänk den som fick en gnutta av hennes skönhet? ... Jaja, det går ju inte till att göra annat än att smälla i sig en jumbopopcorn och choklad :P Sedan Jacob (Taylor Lautner) VILKEN kropp, ville man slicka de där bröstmusklerna eller vad? Eller gnaga på en biceps kanske? Nej fy på sig Lisa!

Så här exalterade var vi innan vi åkte :P Ännu värre när vi åkte hem, DIRTY!

 

Lykke Li Possibility

 


Winterwunderbart!

On the move



Vackraste

Chic & Jag startade dagen med en promenad i den djupa snön (30 cm kanske, vill ha mer). Hehe, som sagt min kropp är inte vad den en gång så lite pulsande tog musten ur en. Vintern är lätt den vackraste årstiden, älskar den! I alla fall när det ser ut så här. Slask och isblåst är inte så uppskattat men det här wonerbara vädret <3
Visst är vi vinterfriska, haha åsnan & ryssen :P En helt naturligt ofräsch Lisa... :S



Puss!

matlådor är bannlysta!

Senaste tiden har jag blivit obeskrivligt lat, inte bara med träningen och allt annat jag tar mig an. Men med lunchlådan, orka fixa den dagen innan? Dagen till ära hade mamma stekt en majsomelett till mig så det va healthy shit på min meny idag, annars har det ack och ve mest varit "kåv mä brööö" eller cheeseburgare till lunch den senaste veckan. Usch, I distgust myself :S
Men nu när jag stod hemma och diskade ur min lunchlåda kom jag på varför jag hatar att ta med mig maten till jobbet, det är ju äckligt! Det är skitäckligt att äta ur en matlåda, det smakar inte ens mat det smakar bara låda och ser grisigt ut. Inte rätt konstistens eller färg eller lukt för den delen heller. Det är bara osmakligt, som jag brukar säga: TACKY! Tacka vet jag den gamla hederliga korvbon :D

Till mannen med orangea skosnören

Detta inlägg är tillägnad "norrlänningen som var på solsemester i småland i december förra året". Jag håller helt med dig! What's up med den jäkla saltgurkan på cheeseburgarna?? Jag menar: ost -ok! ketchup -ok! lök -funkar väl. senap -helst inte. saltgurka -INTE OKEJ!! Så du menar att ni inte har freakin' saltgurka på era cheeseburgare i norra delarna av vårt vackra land??

Snåla smålänningar??

Smålänningar är tydligen snåla? Det är faktiskt sant när kunder kan flippa ur för de inte fått tre kronors rabatt, hello?! Wtf, liksom... orka tre spänn?! Okej, jag kan kanske vara en utav dessa snåla smålänningar :S

"You made me slip and fall"

Det är både kul och tråkigt på samma gång men vad gör man inte för ett skratt. Jag, min syster och kusin verkar ha ärvt vår farmor/mormors råa humor, så kallad skadeglädje. Det finns inget roligare än när folk slår sig, djur däremot är inte alls kul men allt annat... j oj oj, skrattar tills vi ligger i en hög på golvet och kippar efter luft. Har också kommit på att jag inte har ett endaste normalt skratt. Antingen frustar jag som en gris, inhalerar luft med tårarna sprutandes samtidigt som jag kastar mig fram och tillbaka i desperation, eller också ett ondskefullt ha-ha-ha-skratt jag fått efter min bror.... Vilka fler? Ja, gott folk ni kommer uppleva dem. En annan sak jag skrattar bara när det är kul, som tur är är jag ett riktigt humorknippe som skrattar till det mesta så frukta inte ;)

Igår va det en hysterisk skrattsalva som slutade med inhaling och vaggningar över vägen. Min syster och jag va ute på de hala vägarna med en stor häst i släptåg, när vi kommit in en bit på skogsvägarna som om ni inte visste är snorhala med stora grusstenar eller vad man ska kalla dem på. Dax för lite fotosession på fina hästen tänkte vi så jag skuttade omkring med mobilen i högsta hugg väl medveten om blixthalkan som rådde.
Va extra noga att jag hoppade på de grusade delarna men så missade jag änså en isfläck och föll pladask. Med benen rätt upp i luften och landade hårt på min arm vriden i i ganska lustigt läge. Mobilen flög ur handen som ringen för för Frodo och gled flera meter. Min kära pålle blev livrädd och stampade ner centimeter från min utsträckta hand.

Since min syster är lika skadeglad som jag skrattade även hon tills hon dog, jag dog givetvis först men också på grud utav smärta. Idag har jag ett djävulusiskt blåmärke i storlek med Belgien på mitt smäckra lår och en arm som inte går att lyfta plus en svullen armbåge... Som det kan gå när man ska leka friskis och svettis.

Tragedin fortsatte när min stronga syster skulle kasta upp mig på hästryggen, ni måste hålla med om det mysigaste är en barbackatur på hästen i vintersagan utan hjälm och träns :S Hästen, Chic är nog också lite skadeglad för han stod extra länge med alla sina 600 kg på min stackars lillasysters fot och tryckte :(



Tur han är söt <3


>-<

Jag har ont bakom ögonen, kan det bero på tre timmars sömn innan uppstigning kl 03.20? Varför denna tidiga timme, inventering på ICA. Inventeringen flöt på mycket bra, va faktiskt riktigt kul.
Inte kul att plinga på Beckas dörr och väcka alla i hennes hem för hon klickat (!) mitt samtal?! Pinsamt värre kan jag bara säga, men vad gör man inte för att vara med de vackra?
Ner på stan drog vi i alla fall och det råkade införskaffas en tröja :S Inte nödvändigt, men kul :P Inte kul att jag glömde tröjan i morfars bil som jag förresten tankat själv med vissa besvär. Tur det finns trevliga män som hjälper en :) Glufsade i oss en am. pizza lyckades vi med också. Just det jag skulle visst träna bort överflödiga kilon men det gör vi imorgon. Jobbade ytterligare några timmar till ist :)
Nu nyduschad och fattar inte varför denna jävla sida inte vill göra blankrader?! :O
Nu ska jag sova men imorgon mina vänner kommer ni få läsa :P

It's fucking twothousandandten man!

Som ni kanske minns blev jag tillfångatagen i USA, därför jag numera kallas L-TAO (Lisa- The Arrested One). När jag satt där i min cell och begrundade mitt brott och vad jag i framtiden komma skall göra kom jag fram till att året 2010 kommer bli mitt år på ett eller flera sätt och det ska jag fanimej uppfylla!
 
Startade starkt känner jag med att få julanställning på ICA Maxi två dagar efter jag blivit frisläppt. Nu hoppas vi på vidareanställning, det ska vi väl kunna ta att ordna 'cause I love it! 

Alltid försöker man leva positivt, eller det har jag inte gjort men nu har jag världens mest optimistiska väninna och en väldigt fridfull och positiv bror, de börjar smitta av sig på mig så det här ska säkert gå bra :) Försöker stänga ute vissa negativa joner från min familj och skickar de ner i min farfars negativa-jon-ljus (?) 
Jag har massor att delge er om mellandagarna, vi börjar med det imorgon, har jobbat med feber tre dagar nu och ska upp kl 0400 i natt för att inventera :O Vi tänker cash i det här anseendet.
 
Nyåret va underbart kul med härliga flickor, enda down-thingiii va att man va sjuk :( Men lite sprite o pandodil-zapp löser alla problem. Även fina raketer, isvurpor, nyårskyssar, partyalias (always) massa mat och hallonsås med goshundar i släptåg. Jag hade det perfekt! utan en droppe alkohol, jag vet jag är mormor men är man så är man. Lever på juldagarna fortfarande. Även om jag hoppas på en Just can't get enough-kväll väääääldigt snart?!

Vad jag vill säga är att 2010 är mitt år och det ska bevisas! Bara läs och lär :) 

RSS 2.0