Kämpa för din rätt

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/561540/slaizen?claim=v9fk9c5jepw">Följ min blogg med bloglovin</a>

Tunga moln rullade bort solen, men den kämpade sig tillbaka. Imorgon har den en ny hård kamp att kämpa mot de våta dropparna som jag ej vill ska hamna på min bara hud.

Poetiskt va? ;P

Nice :)


JAG HAR DET SÅ HÄRLIGT, SNART KOMMER ÄVEN REBECKA OCH HÄLSAR PÅ SÅ JAG FÅR LITE SÄLLSKAP PÅ STRANDEN. LITE BRUN KANSKE MAN MED BLIR EFTER NÅGRA DAR, HOPPAS :P


R.I.P min älskling

Det är löjligt hur mycket man kan fästa sig vid ett djur, hur de agerar som en extra familjemedlem som man alltid kan beklaga sig hos, hur de alltid finns där och vilket otroligt stort förtroende de visar för mig som människa.

I morse fick jag det värsta telefonsamtal jag fått på länge, min lillasyster ringde och berättade med tårar i halsen att min älskade lilla katt blivit påkörd i morse. Hur hennes liv på en hundradels sekund tagit slut.

I början gick det bra men när det hunnit smälta in och jag hörde min syster snörvla i telefonen brast det inom mig. Min lilla baby, Skuggan som är den mest inteligenta katt jag nånsin träffat. Hon fattade alltid med en gång när vi lekte med henne och hennes "byte" inte va på riktigt. Så vacker och smärt va hon, hon kom till oss som en skygg liten stallkatt som ingen fick röra eller komma nära. Men så tydde hon sig till mig och visade ett stort förtroende för mig, hon blev som mitt lilla barn som bara va mitt. I 6 år har hon funnits hos mig, och det är nu först sista året som verkligen vuxit som individ, nu på slutet va det inte helt omöjligt att jag faktiskt fick plocka upp henne och gosa.

Åh, jag kommer aldrig glömma ditt kurrande spinn, dina lätta klor som aldrig rev mig och dina kelsjukaste stunder. De stunder du stod på huvudet och bara försökte komma ännu närmre.

Skuggan Taggen Mimmie Shadowfaxe <3 Jag älskar dig och hoppas att du inte led och ångrar av hela mitt hjärta att jag inte va där hos dig. Förlåt :'(


VIKTIGT!!

Hej! Vill bara uppmana främst hästfolk att hästar har blivit skurna i Vara, Helås, Barne Åsaka och Nossebro. I samband med detta har en vit Saab 900 setts till, så ser ni något misstänksamt: RING POLISEN!

Förstår inte vad människor ser för njutning i att se djur lida?? Hur får man bara för sig att skära ett oskyldigft djur i könsorganen eller i ansiktet?! Häng de djävlarna!

Hanöhus partey!

Lever jag lyxliv eller vad? Vaknar upp jämte söta Johanna som dirket går och gör frukost till mig, skjutsar mig till stranden innan hon åker vidare till jobbet, jag spenderar dagen på stranden bland alla andra hetingar och bara glassar runt. Idag har jag dock bränt mig lite på butcheecksen :S Nu taggar vi med hemmagjorda strawberry-daquaris innan vi ska ut och svira på Hanöhus ikväll :D

En annan obetalbar solbränna är Johannas käre fars, här talar vi om RÖDING!

En grej jag börjat fundera på nu dessa varma härliga sommardagar är varför alltid mannen i hushållet ska stå vid grillen?? Måste va deras manlighet som vill få sig ett skjut genom den heta värmen och det mäktiga grillverktyget, slutar ändå nästan alltid med att barnen får hålla koll på grillmaten tycker jag. Varför ska alltid de får göra det roliga? Köra bilen, grilla och klippa gräset?! :O Nedan följer bildbevis, (vi tjejer skalade potatis i stugan)


Frukost är gottigott!

Jordgubbar

Japp, en sån här god frukost fick jag idag. Johanna hade som vanligt mixat ihop en god smoothie till oss, känns som att bo på lyxhotell (vill aldrig åka hem). Ska bara skära upp lite melon, packa ned skvallertidningarna och smeta på lite solkräm sen är jag "ready to hit the beach!" Idag blir nog varmare än tidigare, ska köpa en mumsegod glass till Johanna... Stackaren som får stå och jobba hela dagarna :S
Igår va vi på bio i Kristianstad, The Proposal. En lättsam kärlekskomedi, ganska förutsägbar men med mycket roliga inslag. Ett par gånger ekade det av skratt inne i salngen, visar än en gång at skåningar inte är rädda att visa känslor :P Trevlig kväll, Sandra Bullock är riktigt bra aktris tycker jag och otroligt vacker. Vilken kropp! Så jäkla snygg och smärt, en ny förebild?
the proposal

Film är mys

Natten passerade nästan smärtfritt, tror inte jag snarkade råkade bara armbåga Johanna i skallen en gång och försökte inte ens spoona henne.... lite sorgliga drämmar om förlorad vänskap bara. Varför ska en person få förstöra något som var så bra? Saknar dig!

Njutit av en hälsosam frukost á la JouZ, ska bara glida i bikinin sen är jag redo för sex timmars stek på stranden! :P Sen ikväll blir det bio i Kristianstad, The Proposal tror jag det blir... Igår åkte Johanna och jag en "raggarunda" och hyrde film på preeem (Benjamin Button's otroliga liv) Den va bra, ganska sorglig men bra :D Ching Ching så länge!

Hällevik

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, har inte haft något internet hemma på snart tre veckor och jag upplever en svag abstinens.
Nu sitter jag i alla fall i Johannas snygga sommar"stuga" i Hällevik. Solen gassar, en svag bris smeker min hud och en kall cola vilar i min hand medans jag ligger på den stekheta stranden och läser Twilightboken nummer två! Det här är livet, synd bara att Johanna gumman jobbar dagarna i ända så jag kommer få underhålla mig själv... Men telefon finns ju alltid så bara ring :)
Nu slutar hon strax så då ska vi till Sölvesborg och handla. På tal om Sölvesborg så har jag kört ända från Växjö till dit på en timme och 20 minuter (inte illa pinkat hörni), det gick faktiskt riktigt bra (mormor och Martina va bara vettskrämda en endaste gång i baksätet) det ni! Det slår ni inte :P

Glad midsommar suckers!

CAE-test (svårt engelskaprov) det var vad jag spenderade min onsdag med att göra. Tror det fick bra, hoppas på ett A :P

Är inte syskonkärlek det bästa som finns? Ibland suger det verkligen men, ofta är det bara myyyyys. Igår hade jag och Martina en riktig syster-kärleks-dag. Vi åt mat, kollade på film och mös. Låg även ett antal timmar i min säng i skedposition och sjöng halsen av oss till Ted Gärdestad och våra egna favoriter^^ Älskar dig Marty, förutom när du kallar mig äckel och fetto!

Nu ska jag snart bestämma vad jag ska göra på midsommar, eller någon ska bestämma sig så jag vet vad jag ska göra! Antingen blir det Växjö med härligt Linköpingsfolk eller Algunnen (mys i ellöst och utan befintlig toa, stuga i en sjö) Det blir nog myspys men toan är jag lite skeptisk till, hur ska jag klara av ett utedass?? Aja, det blir nog bra.... men om de bara kunde bestämma sig!

Hörs efter midsommar, ha det bäst allihopa!

(Ja, jag är bitter)...


TRÄNINGSKORT!

Yep, träningskort fixat :P Så nu jävlar ska det bli krut i bruden! Hoppas vi...

-kommer mer sen, ska bara iväg till skolan en sväng (ca 6 timmar) :S

Hej naglar :)

Äntligen har mina naglar börjat växa igen, när jag sålde korv gick de bara av hela tiden. tror det berodde på att de va instängda i silikonvantar med fett hela dagarna och på så sätt blev jättesköra. Men nu som sagt börjar de bli starka igen och har idag blivit manikyrade och masserade med nagelolja.

Annars har jag idag varit på us-möte i Braås, ett ganska lyckat möte. Kom på en sketch till avslutningen på onsdag som vi ska spela upp då :P Den handlar om rökfria anläggningar, tror det kommer bli väldigt bra :)

Blir galen på att vi inte har något internet hemma, har fått cykla upp till kusinerna igen och nödlånar det... Men nu ska jag hem och kolla på vänner :D

fredag & lördag

Igår hade jag en ministädfredag, fick ju inte gå ut för jag va sjuk :'( Men städade hela badrumsskåpet och organiserat där nu riktigt fint, tvättade alla sminkborstar också. Så nu är det rent och fräsht där inne med :D



Idag har jag övningskört en hel del, gick riktigt bra det med. Va inne i stan en snabbis med mor min och handlade mat. Råkade gå in på H&M och kom ut 200 spänn fattigare. En bikini, baddräkt och ett par skor blev det för de sista slantarna.



Nu följer en myslördag med syster och mamma. Glass, muffins och film :) Puss

Kom och hämta mig någon!

Möhöhö, jag har bajsont i halsen, är svullen i halsen och har världens bula i bakhuvudet som VÄRKER! Plus att jag nog har feber vilket resulterar i att JAG missar sista studentfesten! :'( Mitt liv är miserabelt just nu. Kan inte nåon komma och hämta mig så kanske jag går ändå, vill inte sitta hemma i mörkret alldeles själv! Ställer upp på vad som helst!

:'(

Möhöhö :'( Jag ska till arbetsförmedlingen idag, hur deprimerande är inte det???

:'(

Möhöhö :'( Jag ska till arbetsförmedlingen idag, hur deprimerande är inte det???

Sista skolvistelsen

Sista gången man cyklade till skola, ganska vemodigt måste jag säga. Johanna och jag har föreläst för tvåorna om vårt företagsår med Gotteligott, nu sitter vi i datasalen en sista gång. Vill inte riktigt lämna ifrån sig skåpsnyckeln ändå, skolan är ändå en sådan otrolig trygghet i ens liv.

"Vart ska jag göra idag?" Gå till skolan är alltid en plan och där finns alla vänner osv, nu är det bara en tom och oviss framtid som väntar. Men det ska vi väl klara av antar jag, man har ju klarat allt annat så varför inte detta kapitlet i livet?

Nu ska jag bara ner och tömma skåpet, lämna in nyckelen och sedan är det studenter på katedral som ska firas idag. Men först ska Johanna och jag luncha på stan, prata lite minnen och ha det allmänt mysigt :)

Läggdax

Nu ska jag bara hem (hehe eller till Johanna) och duscha sen bums i säng! Har körlektion imorgon klockan 700 :S Kommer va så nervös och trött.... Sen ska Johanna och jag hålla föredrag på skolan om vårt projektarbete och själva UF-företagandet. Hoppas det går bra :) Sen blir det student i Braås, kusin Paul <3 Nee, nattinatti

Studentdagen 8/6 2009

Vilka hektiska dagar det har varit, inte fått en blund i ögonen eller haft tid för att blogga. Allt som hänt den senaste tiden känns helt overkligt, tänk att jag har varit på min efterlängtade bal i min gorgeous klänning och att jag faktiskt har tagit studenten! Jag fattar det inte riktigt än faktiskt, kommer nog dröja ett par veckor eller månader innan man faktiskt fattar att: "Hey jag är arbetslös!" Äsch, det löser vi då...

Förutom vädret så va min studentdag näst intill perfekt! Visst regnade det lite och så men humöret va på topp! Dagen började hos Jessi med pannkakor, bacon och toast innan den riktiga champagnefrukosten hos Ebba. Champagne, frukt, mösskrivning sista dagen med klassen, mycket mysigt. Sedan vad et dags för den sista måltiden, lunch på Akropolis. Maten va sådär god, men det va väl trevligt ändå. Sedan va det lite skrik och ståhej på stan och en drink på palladium. Men vilket jävla fucking regn alltså! Va helt dyngsura men höll ångan uppe när vi retirerade till skolan en sista gång...

Stipendieutdelning, fika och tal i skolan. Gotteligott UF fick faktiskt pris för bästa projektarbete, kändes väldigt bra. Det va vi helt klart värda! Fotografering med mera avklarat, nu va det bara utspringet kvar. Nervositeten och ångestattackerna avlöste varandra när vi stod där i korridoren. Tillslut fick jag kasta mig skrikandes ut på trappan (va ju tvungen att liva upp stämningen) vinkandes pch sjöng våra studentlåtar. Mindre lyckad performance men wtf: STUDENTEN!

Efter länge fick vi äntligen hoppa ned för trappan ut bland bekanta. Hade klarat mig genom hela dagen utan några fällda tårar, men när jag fick se min bror stå där rann bägaren över. Tårarna bara sprutade! Helt sjukt, tack Nicklas <3
Trodde halsen skulle gå av alla blommor men den höll, tur va väl det. För så mycket som vi skrek och sjöng på vårt flak genom hela stan va helt otroligt! Stämningen va även här på topp!

Väl hemma, god mat och tårta samt presentutdelning :) Fick en designerbunke med tillhörande slevar av Moa, Glas från Kosta av Nina, Champagne av Ullis och Anna, gulligt album utav Martina och sist men inte minst: EN DATOR! Äntligen! Så nöjd med dagen och mottagningen. Tack alla som kom och mamma för allt du gjort.

Sist kom Jute och hälsade på :) Fick lite godis och även skjuts in till stan, gullis! Kvällen avslutades vilt dansandes på Grace med tjejerna och kusin Paul :)

Än en gång, TACK! Jag älskar er alla! <3<3<3

Wiho!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN!


måste rusa igen, men IMON kommer uppdatering :P

Parteyyyyy like a f***ing rickstar!

Förlåt igen, men har haft fullt upp och inget internet :(

I fredags tog Jute studenten, så va på studentskiva i Attsjö. Mycket trevligt å träffa alla gamla kompisar och föräldrar igen. Drog därefter till Loft, skakade rumpa med Beck och Johanna och Lovisa :D Lite fler drinkar blev det med och sen träffade man ju Tarzan! Slibbidibb-kille med sönderreven tröjja, försökte ragga upp mig typ hundra gånger och jag fortsatte avvisa honom. En del fattar ju verkligen inte piken :S

Som tur va räddade två trevliga skånemänn oss, efterfest på Quality Hotel... Lite mer dricka, chill och sedan mys i sängen. Stannade till 8-tiden typ (de andra hade iofs redan gått) ;) Fick rusa hem, höll på å sprängas! Inte bra att dricka så mkt och länge :S Men natten va underbar :D
Följande timmar däremot va mer än seeega, höll på å somna ståendes typ 100 ggr... Matchen mellan Danskar o Svenskar såg vi på Harrys med större delen av treorna. Sen somnade jag hårt snarkandes med en film och Johanna<3

Balredogörelse följer, UNDERBART kan jag säga so far. Imon tar jag fan studenten! Klockan 4 på Tegnérgymnasiets baksida, då smäller det! Be there :P

Veckan som gått

Förlåt min dåliga uppdatering, mitt internet fungerar som sagt :S

Men lite kort vad som hänt i veckan:

I tisdags va det skattjakt, verkligen kul o spännande. Tror det gick ganska bra för vårt lag i alla fall (jag Jess Johanna Julia Josse) Helt knäppa grejer en del alltså men kul hade vi :)

Onsdagen hade jag mina sista prov, matte D prov som jag fick alla rätt på! Kan ni fatta att jag hade alla rätt, jag är typ världens mest matteokunniga människa på denna jord! Hade åsn lust att bara kasta mig runt min coach Kristers hals och böla som ett litet barn så glad blev jag :D Hade sedan CAE-test på katedral, speaking. Två trevliga människor från England satt och lyssnade när jag och en från i samtalade på engelska, tror det gick ganska bra men fan vad nervös jag va :S Jessica är en ängel som ville köra hem mig i ilfart för att hämta ett papper :) Puss på dig! Vad som mer hör till dagen va att min pappa ringde och sa grattis på födelsedagen?! Halllå, jag fyllde år för en månad sen! Då blev jag faktiskt lite sådär smålessen :/ Men men min pappa är som han är....

Sen fick jag dagen före balen reda på att min frisör som skulle göra mitt hår och smink inte kommer! Fattar ni min panik? Satt nu på riktigt och bölade hela kvällen och tänkte att min dag va helt förstörd! Så dagen för balen va det bara å gå upp tidigt och ringa runt och skaffa en ny frisör. Hur lätt tror ni det va? Inte lätt, men jag hade tur och fick tag på en i Åryd. Mammas syssling Camilla faktiskt. Blev supernöjd med frisyren, hade aldrig klarat det själv. Sminket däremot fick jag kleta på, det blev väl okej....

Bilder och mer om balen kommer senare, ska nu iväg till skolan för sista gången för lite mys och skåpstädning. Helt sjukt att vi tar studenten på måndag! Kommer lipa sönder mig :'(


sista maj

Hemsk bild, jag vet... men det va så himla härligt väder och sällskap. Kärlek till dig Paul <3



Speedway :D

Nu har Jessica gått i väg med min kamera, där på fanns det ju massa bilder från dagen :/
Typ har jag, Jessi och Johanna precis kommit hem från Målilla. Vi har varit med ett inbitet Dackarna-fan (Jessica) och kollat på speedway :P Det trodde ni inte om mig va? ;) Men hör och häpna va det riktigt kul, vilken stämning det var även om det börja regna i halvlek eller vad det kallas. Hade vädret vart på topp och fler i publiken hade det nog varit en riktig upplevelse.  Så dit drar vi i sommar igen tycker jag :)

Annars har vädret varit helt underbart under dagen. I eftermiddags hade vi treor skattjakt! Skitkul, stressade runt i stan och gjorde alla möjliga knäppa grejer... Raggade upp en sexig byggarbetare till exempel (inte så svårt) :P På måndag får vi reda på resultatet, hoppas vi vinner :D

Men nu är jag astrött, matteprov imon så kanske dags att krypa till kojs så man är utvilad. Bilder kommer imon från dagen som varit... Pussnatti

1 juni

Mummelimumma, på stan med Marty och käka McFlurry- Maräng Swiss <3 Supergott!

  


Sedan cyklade vi en sväng upp till Teleborgs slott för att spana in sötnos nummer uno inför sin bal: fröken sötberg Rebecka. Så himla söt och vacker så man bara blev helt tårögd :S Hoppas din kväll på slottet är underbar, min med matteboken va outstanding må jag säga :P

         http://vildlycka.blogg.se

Sunny Kårestad

Har fortfarande inget internet, men Johanna är en ängel som lånat ut lägenhet och data till mig och syster-yster idag:D
 <3 till dig!

Vilket väder vi hade i helgen, har legat ute och stekt va enda lediga sekund. Så skönt att man inte jobbar längre:P Kusin Paul-Patty har varit på besök, vilket betyder mys, glass i stora lass och film :D Men mestadels har vi faktiskt suttit ute och lyssnat på gamla godingar och streckläst vecko revyn. Härlig helg, skulle egentligen cyklat och ridit men har verkligen inte orkat lyfta gumpen från klibbstolen.... Pappsen va ute på en 7milare iaf, kanske följer med nästa gång hehe ;) Mycket härligare att bara ligga och lata sig :)

Martina i solen  Lisa i solen  Lisa   Pappa ska iväg på cykeltur, andra latar sig

RSS 2.0