munorgasm

Två ord= Mun + Orgasm

Bunnypop

Hihi, Johanna och jag har köpt likadana kjolar. Busigt! Känns som högstadiet all over again :P Lyckas trycka i mig hela den gigantiska bullen igår kväll och gå upp 7 kilo på kuppen, men jag mår braaaaaaa!

Check it out!! ----->

Igår var vi även inne i den gulligaste butiken ever, helt retro med superba priser
LOVE IT! Idag blir det nog en sväng på avenyn med thaimat och nutellacrepés och kanske en eller det blir en, minst en wunderbar drink hos Bitter! :)

Ses senare <3

cremé-kanel-färgade

Lite nervös inför min miniresa idag, att en sak kan påverka en så stort. Det måste vara det undermedvetna för jag har inte kännt av något obehag mer än när jag kollar på Amerikanska polisfilmer. Men vad fasen Lisa, ta dig samman du ska bara åka tåg till Götlaborg! Å det gick så bra så bra, äntligen framme hos gullan Johanna :) Vi har avverkat några timmar på Crepériet och mumsat supergoda crepés med tysk/danskar. Efter det åt vi stora kletiga negerbollar och världens största kanelbullar. Fick ta med halva hem faktiskt, det är ovanligt. Lämnar aldrig fika, men jag ljuger inte när jag säger att de var 25 centimeter i diameter! Sända från himlen! <3

Andras olycka är min lycka

När Petra och jag inte känner för att jobba brukar vi läsa väktarnas rapporter om eventuella gripningar. Vi gillar helt enkelt att skratta åt andras olycka, idag har det tydligen varit lugnt på snatteri (tråkigt för oss). under dagen har jag däremot lyckats med goda skolexcellkunskaper lyckats tillverka ett litet kom-ihåg-diagram till informationen. How great am I? Jag har även lyst upp tillvaron för många kunder med min strålande skönhet. Okej, kanske så är det inte men de blir i alla fall väldigt lyckliga när jag erbjuer dem en sådan där mojäng  man sätter i vagnen i stället för en 5-krona. Tänk vad ansiktena lyses upp på dem när de slipper växla pengar eller ta ut pengar endast för vagnen... Helt otroligt, jag hoppas jag med blir så glad någon gång för en sådan struntsak. Livet äro outgrundbart!

tjocka

Jag är fortfarande mätt, helt proppmätt. I helgen råkade det bli lite för mycket av det goda nämligen... Började med att köpa en liten liten kaka till efterrätt på jobbet, sen va det ju typ minikalas för lillekusin tusse (17 år) som han själv inte medverkade på. Han fick i alla fall en present jag tror han uppskattar, eller kommer uppskatta om trettio år i alla fall :P Kalas betyder kakor, kakor och kakor! Lite choklad på det och en rostemacka mitt i natten med extremt hick/skrattanfall innan vi somna 04.00 i varsin soffa med säkert episod 156 av c/o Segemyhr. Vaknade i samma position och intog lite fast föda (läs knäckebröd). Spårade ytterliggare när vi tokkörde in till Braås för att inhandla men megapåse ostbågar som lyckades ta slut på ca tio minuter. Mer kakor och gräddbollar.... Blahhh, jag är trött på socker....Just nu är jag sugen på en stor kryddig stek! Inte päron/laktritstuggummin, usch Anton! Äckligt!

uhm

Usch då, vi mår sådär. Det blev lite väl mycket gott i horisontellt läge lite för länge med lite för många Segemyhr-avsnitt... Men det va mysigt och helt i våran wackoanda. Vi fick i alla fall något uträttat, lunchhö utdelat till de stora hästarna, ostbågar inköpta, promenad till farmor <3 och suttit hos henne en stund, kollat på valkäkar och blivit utbildade av farfar. Så nu vet jag hur man hittar energirika platser, vart man ska bygga hus och hur man hittar det renaste vattnet! Jag är det nya hoppet för farfar, jag ska bli en renlevnadsmäniska.
Fast just nu sitter jag och hittar en massa lustiga bilder på min kussas dator på mig! Vad är detta?!

zuckar

Okej, kvällen kommer bli lång, vild, galen, outwacked och alldeles superstörd. Jag är i Drev och socker är inblandat, det är allt jag har att säga...

:ppppPpppleasure

Oh my flippin God! Igår var jag utbjuden på mkt fancy middag med alldeles för stora portioner men det va sjukkligt gott. Efterrätten var njutning på hög nivå, satt där och höll på att krypa ur skinnet så smarrig var den. Vit myntachokladmousse med kanelglaserad ananas is the very bad shit! Så om ni vill få mig på fall säger jag som Carrie: Just get me a really big closet + djävulsens bakslag mot änglarna: en totaly mayhem efterrätt!



Btw så gillar jag inte :pppPppp-grupperna eller de om snoppar. Hur snoppfixerade är ni så ni måste gå med i grupper likt "Alla vi som anvnder snoppen som halsduk på vintern"??


"Lite skit under naglarna är bara bra"

Något utav det värsta jag vet är att få typ sand, lera eller jord under naglarna. Det är verkligen hög "ick-faktor" för mig, därför är jag oftast i upplösningstillstånd efter en dag på typ en hästtävling där jag släpat omkring bommar och hinderstöd i circus 9 timmar. För av någon konstig anledning slarvar man bort vantarna eller så blir de blöta eller Gud vet vad och så är man megaskitig.
Däremot har jag absolut inga som helst problem med att peta ut klet ur hästens ögon, ta upp en hästskit och kasta på någon eller tvätta ett bajsigt hästben. Men kattlådor får någon annan tömma. Visst är man lustig... Insåg precis att det här kanske inte lät så värst fräscht, men det är ju bra att ni vänjer er. Jag kastar givetvis bara hästkluttar på dem som är med i kluttkriget! Mohaha!

gooooojiiiii

Mmmm, halloumi <3 Hellustig konsistens men ack så god! Se bara vilken hälsatallrik jag o Paul tryckte i oss förra veckan, hrm tätt följt av en B&J :S Som inte ens va god, Macadaiman chocolate en verklig besvikelse! Inte alls B&J-klass, för torr, för ogod, inte alls speciell. B&J skäms bör för denna smaken!
För övrigt vill jag bara meddela att bakisdagar hemma på furuliden är det bästa som finns, faster som passar upp på en hela dagen och lillekusin tusse som bakar kladdkakisar. Kan vi ha det bättre efter en vild röjnatt? När är nästa mina små crazypops?!
På tal om hälsotjafs köpte jag igår Gijibär som tydligen ska täca dagens intag av några vitaminer endast genom fyre fem styckna små bär. Tur för mig som har svårt för en del nyttigheter :P

...

Det ligger snö på marken.... i april... "vad fan i helvete" ... NEJ! I LOVE IT! ... Älskar snön, men nu är det ju så liiiite så det kommer försvinna direkt :( Gaska upp er snöhatare, det kunde vart värre..

En ond hälsning till simhallens receptionist idag: Ursäkta då att man får reda klockan fyra på natten att man blivit inbokad på ett pass klockan halv sju som man inte kan komma på! Ge inte min plats till någon annan då, skit i att jag va hygglig som ringde. Det va ju ingen efter mig i kön så vad har du att förlora??? Gah! Skitsystem!

what the flip?!

Hahahha, måste för övrigt (förlåt Alexander) berätta att han trodde att BH:ar faktiskt hade "bäst före datum". Jag dog

Oh snap!


Fotograf-Marty: " Slanka rumpan nu då och så in med magen MER! Rak rygg, puta med brösten. Ett illmarigt leende och så är du off!"
Njae, jag tror inte du kommer slå med dina direktiv som modellfotograf. Jag kanske inte är bä'sta modellen i och för sig men vi båda bjuder på denna.

sprätta är mys

Ni vet ibland får man en hälsning som man ska framföra, typ "Hälsa mamma att jag har ringt men hon inte behöver ringa tillbaka" (exempel på så dumma hälsningar framför jag aldrig, jag framför nästan aldrig inga hälsningar till mamma kom jag på nu. Usch, en sådan hemsk dotter hon har, inte konstigt att jag är den minst omtyckta av oss döttrar. Okej, riktigt viktiga saker kommer jag faktiskt ihåg, för jag skriver ner dem på lappar.) I alla fall det jag skulle komma till var att ibland ska man ju dela ut kramar och pussar till höger och vänster från människor världen över. Ofta säger man bara "Åh, just det jag ska hälsa från ..." men ger aldrig någon kram (någon gång har jag gjort det). Idag i alla fall när jag masat mig in till stan för att träffa den nyklippte Alexander (mkt stiligt klippt måste jag säga, som en helt ny människa) satt jag på en bänk utanför akademin (vår mötesplats) och väntade. Och väntade. Och väntade. Började bli orolig, va fan det är ju altid Menglare som är sena och så varmister punktlig inte i tid. Det här bådar inte gott förstod jag på en gång, jag har blivit totaldissad men sen kom han! Wei! skulle precis ropa HEJ! När han vrider om huvudet på mig och smack ger mig en puss på kinden. "Öhm, what är detta? Kärlek som bubblat upp till ytan som bara måste visas?" Nej han skulle bara hälsa från Rebecka... GLAD! blev jag av det, så himla omtänksamt! Här snackar vi gentleman på hög grad mina vänner.
Resten av dagen ser ut som följande: vi strosar gator upp och ner och båda impulsköper strumporav hög klass. Alexander köper sig även ett par "RayBans" efter mycket om och men. Det är ju nästan totalt omöjligt att hitta ett par snygga killbrillor, det finns ju bara "stekarbrillor". Efter alla brillprovningar blir jag med sugen på nya glasögon. Så vi besöker en massa olika optikers men delad framgång. De snyggaste glajjorna som jag bara sååååå vill ha kostar typ 1700 spänn (bara bågen) de kommer dock från Burberry men ändå. Inte värt det...
Massa fniss, det är ju skitkul att prova glasögon o brillor. En del modeller är bara inte till för att bäras.
Efter en hel dag på stan upptäcker jag innan vi ska skiljas åt att min högra jackärm (beige) är helt rosaflammig! Inte okej i min fåfänga värld! Men som vanligt fick Alex mig på andra tankar och får mig som vanligt att inse vilka betydelselösa funderingar jag har ibland...Pinsamt! Alla är dock olika och vad vore världen utan spånhuvuden och i-ländare? Vi hade då inte haft några fräsiga Hollywoodfruar att skratta till.
Höll på att glömma mitt nya tillskott i LP-samlingen. Han är bara för sööööt, jag dör verkligen av att titta på honom. Paul McCartney <3 Är han bara inte adorable så säg?
För övrigt finns det inte en enda tygbutik i Växjö som har exakt de gardinerna jag vill ha! Fy skäms på er! Mina behov då??
Körde ett killingpass på gymmet senare med, completely död nu! Men snygg va jag, i alla fall före passet. Efteråt hade jag en liknande nyans från tröjan i fejjan :S

fjortis där

Okej, det finns en sak som gör att jag överväge tanken på att någon gång bli gravid under mitt liv... och det är att man under nio månader och lite till får äta så jävla mycket mat utan att någon har tillåtelse att klaga. Tänk vad mycket käk man kan sätta i sig utan att det syns, det är ju bara bra för barnet. Sen när det väl är ute måste i och för sig både morsan och tjockebebin sättas på superdiet (skojar lite)..

Ska in till staden senare för att möta upp the one and only Alexander. Tydligen ska han bränna pengar idag och det gillar vi! Jag ska dock sätta mina sista stålar på ett par nya gardiner till mitt rum, det kommer bli hett. Plus att mamma ska låna pengar av mig, hallå! Vem är morsan här egentligen?
Ska fixa färdigt lite till här hemma och käka lunch sen drar jag, undrar hur håret hänger med idag? Solen skiner i alla fall och det är hyggligt varmt så det blir vårjackan idag WEI! Oj vilket fjortisinlägg detta känns som. Aja, jag harväl mina fjortisstunder jag med (Eller vad säger du Tilda?) Ser ni vad hon har gjort btw, jag var i total chock!

Trot motherfucker!

Aaaawe vilken goserunda jag och pållen var ute på innan i solen. En lång tur i fint väder och en sammarbetsvillig häst är toppen! Kan kanske bero på att jag använde gramantygeln idag för att få lite fason på skrället. Det gick med, han är ju lite vårrusig av sig och blir lite uppspelt när solen börja skina på stenar och ting. Men oj så fint han gick den sista biten. Galoppen på ängen va med väldigt välbalanserad och jämn, riktigt nöjd och härligt upprymd är jag :)

Who's the greatest?!

Jag hann med alla punkter å listan, jag är bäst!

"min lediga dag"

Jäklar! Min "att göra"-lista bara växer och växer hela tiden. får se om jag hinner med allt som ska göras idag... Kanske borde chocka mig själv med att faktiskt uträtta alla punkter på listan? Vad tror ni, klarar jag det? Jag vill, Jag kan, Jag ska! Finns det väl något som heter?
  • Morgonpromenad
  • 15 minuterspowerträning med Paolo Roberto *2
  • Rida
  • Rensa och städa bland ridkläderna
  • Skifta ytterkläder & skor, samt rensa
  • Svara på viktiga sms (typ)
  • Möblera färdigt rummet och dammsuga
  • Byt lakan
  • Hemmaspakväll
  • Mät fönstret till de nya gardinerna
  • Ring måmå & måfa
  • Skriv i "Braboken"
  • Deklarera
  • Sola
  • Plocka mina och Martinas ögonbryn
  • Reka benen (världens tråkigaste)
  • Ring farfar
  • Gå igenom "viktiga" pappershögen på skrivbordet

Usch och fy och blä!

booby-call

En arbetskollega kom en dag till mig och sa "-Gissa vad som är på min topp 5 hat lista?" "-Öhm, sa jag... Gnälliga kunder?" "-Nesch! Bh:ar! Jag vill ha ett Bh-löst paradis"
Ibland håller jag med henne, typ när man står på jobbet med en Bh-jävel som bara axelbanden åker ner på som man får dra i heeeela tiden. Eller när de är för hårt spända, vissa dagar i månaden man kanske är lite öm och de trycker på. Eller den modellen som jag nyligen inköpt för jag tänkte att "hey, den kan ju vara praktisk". nämligen en som man knäpper framtill mellan brösten. Men helvete alltså, den kan ju bara få för sig att knäppa upp sig när som helst. INTE OKEJ! Eller de gånger då de kanske har gått förbi sitt bäst före datum (men de är så bra och sköna) och axelbanden spricker i helt fel stund. Till exempel när man står på löpbandet och det helt plötsligt blir julafton för alla testosteronfyllda muskelberg i källarn. Näe Jenni, idag vill jag bo i ditt Bh-lösa paradis. Får jag?
Det kanske inte är det vackraste utan Bh i och för sig, bara om det är tjugo minus ute (s.k. styvtuttväder) ;P

I'm out of control

Vart var ni igår mina vänner när jag stod ensam på jobbet i eeeeeevigheter! Från halv fem till nio hade jag typ zero kunder praktiskt taget, skittråkigt. Hade sån jävla ryggvärk också, men ingen massage fick jag. Enda sällskapet va en ynklig fet mus som kilade över golvet. Föga intressant besök där ja. Städade i alla fall ganska fint i lådorna. Nu ligger alla kuvert, ICA-kort och trisskrapare i raka linjer igen. Perfektionist? Jag? Bara något...

I natt sov jag tolv timmar, klassas det som att man är trött? Jag tror jag är det? Jag känner mig liksom lite utmattad, inte bara fysiskt, typ psykiskt med. Usch, orkar med detta igen. Jag ska fasen inte åka dit igen!
Nepp, jag ska va lycklig! Därför ska jag personifiera mitt rum idag, så jag inte glömmer bort vem jag är!

I wanna see it your way

"Jag visste inte att så söta tjejer fick jobba här" You made my day! Tack för att du räddade mig ifrån stressens hemska grepp och gnatkärringarnas eviga gnat och tjat, Alexander!

Väldans skönt med en lunchpicnic sådär i grön-grus-gräset med solen i ögonen och väldigt trevligt sällskap :)
Ridning måste vara det mest terapeutiska som finns, behöver bara ta in hästen och rykta en stund och sedan ut på en långkörare i fina vädret sen är jag healed. Fylld med ny energi, så nu på kvällskvisten möblerar jag om rummet. Fint ska det va, try o see it my way we can work it out :) Puss på er, i got no neck! I'm a turtle! Whaaa

primadonna

Ibland bara känner man sig totalt misslyckad, fast ibland känner man sig lite fin faktiskt :)

Grålle High Knight Gråben

Under dagen har jag träffat en mycket intressant individ, nämligen en muterad katt. En katt som till en början varit utstött av de andra katterna och som numera bor i sadelkammaren hos min kusin. Under denna tid har katten (Bangi) utvecklad en ljuskänslighet och ett utmärkande läte. Inget läte för en katt med andra ord.

Denna Bangi bor i min kusins stall, där hästen jag studsat omkring på idag står. Grålle (min favoritfasters häst). Ett stort stirrigt överklassmähä till häst som är absolut övertygad om att han vet bäst och är bäst, och som inte bryr sig om någon annan än sig själv. Rädd för döda buskar och vägkorsningar är han också, men väldigt vacker.

Idag tog vi en solskenstur på åsen i Braås som innehöll dumper-attacker, kraftiga bilsladdar, omkullvälta soptunnar och inte att förglömma stendöda buskar! Jisses vad varm jag var efter att styrt runt den jäkla farkosten på 170 centimeter och 600 kg mot mina  159,8 centimeter och ... kg. Men det gick till slut!



Resten av dagen har varit en vanlig "Drev"dag, alltså i soffan under en filt halvsovandes med kakor och en B&J Macadamian chocolate (inte god, mycket besviken).

Just det, just det. Vi skönsångare i släkten (moi, patty & ovan nämnda faster med tonarter endast hundar kan höra) har fyrat av en "Ja må hon leva"-truddelutt för min andra faster Fjols som fyller år idag! Väldigt förskräckligt lät det, speciellt pinsamt blev det när vi trodde att vi ringt fel!

quiet!

Okej, jag gillar livet på landet just när jag powerwalkar. Möter ingen på hela rundan förutom ett och annat råddjur, hör inget mer än mina egna andetag, fåglarna som kvittrar och mina fotsteg på marken. Slipper alla billjud i bakgrunden och trängas med massa andra flåsande människor. Det jag älskar mest är att jag kan sjunga med till mp3:n hur högt jag vill utan att någon hör mig. Alright det har hänt att jag mött någon mitt uppe i en väldigt hög ton men what the heck! Åh så var det den gången Marty och jag va ute och red och sjöng Ont det gör ont och mötte en hel släkt som va ute och gick med barnvagnar. Eller när vi spelade upp en fars på hästrygarna som involverade ord som "Fucking-Retarded-Bitch" och mötte ett gammalt par bakom kröken. Liiite pinsamt kanske...

Jag och min vackra syster för övrigt <3

Nu ska fettet brinnaaaaaaa!

Yepp, jag har köpt en tant-tidning men jag blev tipsad. Det är därför nya numret av topphälsa numera finns i min Victoria-secrets-sleep-reading-bag... endast för man fick en superdunderträningsdvd med Paolo Roberto som tydligen ska bränna rekordmycket fett och hjälpa mig ta bort rumpan på ett kick! Heja Paolo och lycka till Lisa! Ett pass innan jobbet sen ska väl även min bakdel se läcker ut i våra anskrämliga arbetsbyxor!

buttercup

Oj, lovade jag något här? Fööörlåååt igeeeeen, jag är ju kass på det här. Kollapsar typ när jag kommer hem, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) Eller hur? :P

Igår jobbade jag i alla fall på hälsa & skönhetsavdelningen och blomsterhörnan. Lite skit under naglarna har aldrig skadat någon och tur är väl det för faen vad jag såg ut efter ha vattnat blommorna! Skitigare och blötare får man leta efter...
Det mest bisarra igår var när jag öppnade en kartong olivetvål, varje tvålpump hade sitt eget fack i kartongen och (hör & häpna) varenda en var inlindad i bubbelplast. Herrejävlar tänkte jag, de måste ju kosta multum om de är så omsorgsfullt inpackade, å så kostade de bara 37,90:- ??! Snacka om resursmissbruk och hög miljöpålastning. Gah, blir så arg på sådant!
Ska iväg till jobbet nu med, fast idag är det kassan som gäller... gissar på femtiotvå sura kärringar typ :(
På tl omblommor förresten så är min favoritblomma snödroppar och ängabollar <3

saknar

Jag saknar verkligen den här tiden, den gamla goda tiden på Alpgatan hos älsklingen Jouz. Alla parties och myskvällar. Matstunder, pratstunder, snuskdrömmar, dagens outfit-bilder och korv-os <3


Hej!

Ursäkta mig så himla mycket! Inte alls meningen att försumma bloggen så här, min vanliga ursäkt är så klart: "jag har jobbat så mycket". Igår råkade jag va på jobbet i fjorton timmar, jag saknar helt enkelt stället när jag inte är där. Lustigt...

Men imorgon ska jag vara ledig ända till klockan tre, hoppas solen håller sig vaken imorgon för då ska jag va ute som en riktig friluftsmänniska! :) Ska även knåpa ihop något roligt att berätta med tänkte jag men det kommer imorgon, promise!

make me some waffles

Precis kommit hem från en våffelfrukost hos Tildas mormor, det va verkligen hur länge sedan som helst jag åt våfflor. Helt okej, mumsig björnbärssylt och kokoskakor :) Nästa vecka kanske jag ska få smaka på palt. This gonna be a good week, and what a night times two det har varit! Ska städa upp lite i Jessis palats sen ska vi vidare till Ronneby, update tonight sweethearts <3

Sealed with a kiss

Hade jag hittat familjen crappy kamera (misstänker att egolillasyster har tagit den med sig?) hade jag tagit ett foto och laddat upp här på mitt GIGANTISKA påskägg jag fick av morsan i morse! Wiho! Mitt liv är räddat. Det är i och för sig räddat på så sätt att Vilda Tilda kommer och hämtar mig om exakt te timmar och femtiosju minuter, skynda skynda. Vi ska med ett antal andra lovely people förutom oss själva göra Växjös gator extra heta och roliga ikväll och imorgon kväll. So watch out folks!

Nu måste jag spurta in i duschen för hårtvätt, benshaving, ögonbrynsplock, nagelstudio och diverse kräminsmörjningar för att hinna välja kvällarnas outfits och smink. Ses sweeties!
Ps. Jag längtar efter att få brev, jag älskar att få brev. Jag sitter själv och filar på ett till Wacko nerklottrat med glitter och klistermärken. Skicka skicka skicka. Ännu roligare är att få paket på posten. En hint bara så ni vet ;)

RSS 2.0