Svennebanan

Den här veckan leker jag Svensson. Hör och häpna, jag jobbar endast mån-fre, alltså inte helg (vilket inte har inträffat sedan vintern 2010 i runda svängar). Visserligen jobbar jag några kvällar, inget 9-17 jobb här inte. Även om det vore guld värt att få jobba 9 to 5 som Dolly sjunger. Hur trött som helst idag, riktigt seg huvudvärk. Men det släpper väl efter en dusch och lite lästid. Längtar till helgen då vi drar till Boda Borg! Kommer bli epic!

Gårdagen var lite bättre, testade på 10-dans med Jessica. Vals är totally my thing, så elegant. Synd bara att det inte blev något valsande på balen, bara dunka-dunk... Min förhoppning är att få använda min klänning snart igen och valsa på riktigt. Någon som ska gifta sig snart??
Höll även på att krocka med en älg igår, men vi klarade oss fint. Själv trodde jag det var en vit häst först, jessica gissade på ko, men det va en brun älg. Alltså något mitt emellan. Fick även se ett flått vildsvin och dess tryne, mycket trevligt sådär en söndagsafton. Få se vad morgondagen bjuder på, ska ut till turturduvorna för att laga middag efter jobbet. Hoppas på en promenad också med Jessica, va längesedan...

In i duschen, kolla Solsidan, äta lite frukt och läsa min bok. Bör även förbereda lite kläder tills imorgon i med man är uppe okristligt tidigt nu för tiden. Trött som få, skulle kunna slockna nu på två röda utan problem. Tyvärr går det inte med tre dysfunktionella "smygare" här i huset, (alla tre föddes med klampfot). hoppas jag drömmer om min kommande wienervals, god natt på er vänner.

(Det här är vad jag sysslade med under valsen, höll väskor)
(Vackra töser)

Kårestad I love you, but you're bringing me down

Har några lustiga torra fläckar på mig, små runda centimeterstora röda blåsor som är supertorra och kliar lite granna. Har aldrig haft problem med eksem så varför ska man få det nu i denna ringa ålder? Ser helt spetälsk ut, inte så sexigt om jag får säga det... Mycket trist!
:
Mycket trist var också att bara åka hem igår efter jobbet för att äta en mäktigt god chokladkaka med polly på medans jag läste "Sushi för nybörjare" av Marian Keyes för säkert sjunde gången (så bra). Hade ju hoppats på vin denna lördag kväll, antar att jag kan hålla mig till nästa helg då vi kör avskedsdag för Jenny på jobbet. Boda Borg i Karlskrona står på schemat följt av käk alkohol och dansandes fester hela natta á la Maxistyle, bästa <3 Funderar även på att spexa till det lite på fredagen, så är det någon som är sugen på att hitta på något är det bara att hojta!
:
Nehe, dags att plocka in och organisera badrummet, hamra upp tavlorna på väggen igen och fylla garderoben. Hem ljuva hem. Senare blir det lång promenad i solen med dunk dunk i ljudintagshålen och hästen på släptåg, lite mys med mina små kissekatter också. Just det, eventuellt testa på tio-dans med Jessica ikväll, det kommer bli kul kul kul!

Sötnötter

Ursäkta min plötsligt dåliga uppdatering, har ägnat två-tre dagar åt att flytta. Så det har inte riktigt funnits tid för bloggen. Plus att jag fortfarande inte fixat internetet, men nu är alla utflugna ur huset så jag passar på att låna datan... Ska i och för sig iväg till jobbet om 45 minutas, brått brått. Delar med mig om denna sköna låt min älskade bästaste kusin darling Paul la upp på min wall för några timmar sedan. Så söt <3 Både du och låten, saknar dig enormt! När jag kommer ska vi baka scones med yell-O på och dricka shots utav bara satan med massa vin emellan och dansa som loons (eller väderkvarnar) som bara vi kan. Vad jag är glad att ha dig me love me life.
<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/SbR_u5oMq1s" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>
I med att det hel plötsligt inte funkar att lägga upp ett youtubeklipp får ni länken istället godingar. Oh, glömde säga att Emmy kommer i helgen, hoppas på en fika på söndag. Saknar henne så! Nu jobbedax!

26 januari 2011

Har inte lyckats upprätta en trådlös internetanslutning till min dator hemma i skogen ännu (trots så kallad experthjälp igår), så jag passar på att låna greasy HP när ingen är hemma i lugn och ro. Lyckades i och för sig ansluta till internet igår men upptäckte att jag glömt min strömkabel i lägenheten så det himmelriket var över på 54 minuter.
Martyn, jag tror jag behöver din hjälp!
Har varit ute på en frisk morgonpromenad, snart frukost och iordningställande av mitt rum. Imorgon ska jag in till lägenheten och tömma det sista ur mitt lilla krypin. Sen kommer jag vara stationerad här ute tills jag kommer på om jag vill plugga (i en annan stad såklart, vilket innebär flytt) får ett heltidsjobb med bra lön (vilket innebär flytt långt här i från) någon friar till mig (vilket innebär ihopflyttande med en underbar man, vart är du??) Men för tillfället får jag leva skralt i ett rum utan vägg, utan daglig statusuppdatering på fejjan, med mina skönhetsprodukter i en kartong och en egen hylla i kylskåpet med två mjuka päron på. Oj vad livet leker!

Häromdagen var jag i alla fall ute och skrittade en runda på farbror röd, det var trevligt att sitta i sadeln igen. Nehe, jag undrar om någon är i köket eller det är fritt fram att äta? Vi lever i skift i detta hus för tillfället. Ja, jag klagar inte. Skönt man slipper se dem i ögonen, och de tänker samma sak vill jag lova. jag, den felande länken i familjen Runbert/Mengel. Citerar pappa som avslut: "Något måste ju gått väldigt fel under din uppväxt" ja fråga inte mig, det va inte jag som uppfostrade mig själv, jag har bara utvecklat en egen vilja och vågar säga vad jag tycker. Sitter fan i mig inte som en grå mus och säger inte ett knyst, those day's are over, far gone!

anoying

Bä bä vita lamm, happy birthday, Ååååh VLH, Hockeyintro, saltkråkan, ring ring, snuten i hollywood, alla andra jag inte kan namnet på och såklart forever young - I did listen.

Desperat hemmafru

Bokat tvättid idag igen, orkar bara inte pallra mig ut dit... Men måste man så måste man. Frågan är bara hur man gör när man tvättar ett täcke  och en kudde? Är det som vanligt eller måste man knyta ihop det på nått vis, måste det tumlas eller dropptorkar det? Får nog ringa och rådfråga mormor, känner lite att det har varit hennes lott här i livet att hålla koll på sådana saker. Tack gode Gud att jag aldrig tänker bli någons jäkla hemmafru! Nej, det säger jag er. Trodde ni att jag är den som dammsuger tre dar i veckan, tvättar innan underkläderna och strumplådan är tom, står med gourmetmiddag på bordet kl 17 och sedan levererar kreativitet i sängen. Nehe ni! (ibland kanske) Jag är mer en sådan som ligger på divanen i en vacker negligé och blir matat med druvor av en vacker avklädd man medans pigan städar. Skämt å sido, men det hade varit härligt att leva så ibland i alla fall. Ni kan vara lugna, känner på mig att jag kommer sluta fastkedjad vid en spis med ständigt puttrandes kastruller och elva ungar skrikandes runt benen med en skurmopp i näven till på köpet! Arma barn! Nehe dags att ringa husmodersakuten, ses i skummets värld.

Not again!

Jag har sagt det förut, men nu säger jag det igen. Jag har satt min fot för absolut verkligen sista gången på Oléo, aldrig mer (med betoning på aldrig). Blev en halvspontan utgång efter jobbet (21.15), förferre hos Robs med blodiga och sönderhackade fossingar (stackars Jannis fot) och massa nostalgimusik och barnprogram från 90-talet. Sedan biljakt ner till stan, LL och ett ganska värdelöst försök att komma in på Grace, sedan tyvärr vidare mot Oléo som släpper in vilka drägg som helst. Kupan stod i dörren när vi kom som entrévärd (tjusigt ska det va) och garvade ihjäl sig åt oss. Ja, jag skämdes. Vi gick i alla fall ner och dansade så som bara vi Maxianer kan (utom all kontroll) och hade bara skitkul med varandra. En large sub från Subway sen hemgång. Efter flera enträgna försök från olika håll om att få med oss på efterfest, nej tack pappskalle!
*
Det jag egentligen ogillar med Oléo är framförallt MUSIKEN som är så dålig. Säkert fem år gamla låtar på House-golvet. Jag menar bara nej, varför inte vårt älskade SHM eller Barbra?! SÅ bra låtar som de bara totalförstör med typ E-type. Skäms! Uppdatera er!
*
För det andra, folket. Inte alla, en del är rediga godingar. Men hur länge orkar ni komma med cheesy lines och så sockersöta komplimanger gång på gång så att man bara spyr... Vi vet redan att vi är snyggast här, ni behöver inte trycka upp det i nyllet på oss.
*
Rökmaskinerna, varför spruta rök hela tiden? Det stinker och ger en andningsproblem. Ett big no no är att drinkarna inte är de godaste tyvärr :(
*
Så nu har jag nog fått ur mig det mesta, jag har egentligen inget emot folket. Bara ni som endast är ute efter ett ligg. Varför inte bara ha kul med sina vänner och lära känna nya? Är det bara knull ni är ute efter föreslår jag Red district eller köp er en fru i Asien. No offence asian people. God natt på er, nu ska jag sova lääänge.

Skördar offer

Efter jobbet igår drog Malin och jag ner till Deluxan för att beskåda Kinetics spela live, aldrig hört dem förr. Över förväntan, skön musik med härliga texter, trummisen var ju med "nom nom" som vi brukar säga eller "woopwoop" här kommer tåget!
Deluxe för övrigt kanske inte är vårt ställe, hänger nog hellre där en sommarkväll eller när ett bra band spelar. Annars känner man sig lätt malplacerad där med kavaj och plattat hår, hade väl passat in med en annan outfit. Men trevligt var det iaf, ännu trevligare var att det började snöa :)))) Känn min lycka!
Körde även denna kväll, meningen var ju inte äkta utgång. Vilka möter vi inte?? Sara G och Ellinor, följer med in på LL (får en superfin kommentar, varför glömmer man alltid fråga efter nummer). Hör och häpnar, följer med inte på Grace. Nykter, igen. Vart är Lisa påväg?
Det var riktigt kul! Så snygga var vi allihop också, ännu roligare att dissa de små pojkarna som kommer fram. "Nej tack, kom tillbaka om ett par år" Nu ska i och för sig inte jag prata, gillar ju själv äldre män. Det lät creepy men det är det inte, promise!
Träffade Räkan, Salle och Biffen med, trevligt trevligt! Nästa helg blir det åka av :P Strax iväg till jobbet, måste sluta festa i samband med jobb. Tack flickor (och pojkar) för igår, Malin du vet vart du finns i mitt hjärta <3
*

Eggbert

Här är hon, finaste hönan i världen. Min Pullan <3 Tyvärr har hon gått bort på gamla dar, men 8 år gammal är inte dåligt för en överviktig höna. Vet ni att en höna faktiskt har en personlighet precis som en hund. Kanske inte är det lättaste att lära en höna att sitta, men de är faktiskt väldigt sociala och gillar också att bli klappade på. Pullan va högsta hönset i huset så att säga, åt först, drack först, la ägg först. Ägg är precis det jag vill prata om idag, stekte mig precis en omelett med majs i. Smeten såg väldigt varmt gul ut, men den färdiga omeletten blev näst intill vit. Därav stärker det mina misstankar om att köpeäggens mammor inte mår så bra. Även om det står "12 Ägg från frigående sprätthöns" ger jag mig fan på att det sitter 10 förvuxna kycklingar i en minibur och hackar på varandra medans det ploppar ut ägg på löpande band. Fy skäms på er äggfarmare! Hädanefter kommer jag skriva på ett avtal med mig själv att bara köpa ägg från bönder jag vet har egna värpande friska höns.
Tyvärr är de utflugna till himmelen allihopa men för något år sedan och åtta år innan dess hade vi ett tiotal hönor på trädgården. Då var det äggkalas kan jag meddela, det va som att steka guld så mycket färg och smak var det i de äggen. Tack för många goda måltider Pullan, Chips, Pluttan, Choklad, Pärlan, Den vita och ni andra som jag glömt namnen på. Tupparna, ni kan väl få en R.I.P även om ni var ondare än djävulen själv. Jerka och McNuggets
*
*
*
Receptet på majsomeletten är busenkelt, till och med för en clown i köket som mig.
(                                                                                                                                                          )
2 ägg
4 msk vatten
salt och peppar efter behov
½ burk majs från Gröna Jätten
(                                                                                                                                                          )
Blanda allt och stek i smör/olja, servera med en grov brödskiva till.
Observera att receptet är utformat för en person.

Oj?

.
Vilket påhopp! Insuinerar ni att jag inte har några vänner eller vad? Hotmail är mitt skräpkonto, ditt som namnet säger all skräppost hamnar. Vilken raderas på nolltid. Anledningen till varför jag har kvar min hotmail är för mitt facebook.konto är bundet till den. Nu kommer säkert någon viktigpetter tala om för mig att man kan byta mail på facebook, men jag är för lat och upptagen för att göra det. I alla fall det förstnämnda.
För det andra: Det är klart jag vet att man kan ha andra e-postkonton, det är precis det jag har! Idioter!

Trosan från helvetet kan dra!

Okristligt tidigt! Hatar att alla bra tvättider tar slut innan jag hinner boka, eller att jag alltid jobbar när de bra tiderna är. Vad gör man inte för fräscha kläder och framförallt underkläder. Ni förstår nog allihop vad jag menar när jag säger: vardagstrosa: skööööön och söt. fultrosa: bara måttligt skön men förskräckligt osmickrande, man känner sig som en valross vandrandes i dem. snyggtrosan: bara helt outstanding snygg, men inte så bekväm långa stunder. Längtar så till klockan tolv när tvätten är torr och jag får hoppa i vardagslyxen igen.

Hatar även att jag bara kunde sova två timmar i natt, förstår inte varför?! Vem håller mig vaken?! I natt var det i alla fall olidligt varmt! Visste inte vart jag skulle ta vägen, låg och snurrade och snurrade och det ena plagget rök efter det andra. Måste ha det svalt, nästan kallt när jag ska sova. Så man får kura ihop sig och burra ner sig under täcket. Det är mys!

Något annat som är på topp är att jag kanske köper en bil idag, wiho! Det kanske blir lite frihet i alla fall, måste bara ner till banken och fixa cash! Over and out lovers

ache

Jag tror jag är allergisk mot något. Efter jag har ätit får jag enorm kramp i magen, mår illa och kallsvettas. Känns sådär fräscht... Eller är magen inte van att få ordentlig mat i sig. Gosh vad jag har låtit mig själv förfalla. Skäms faktiskt. Så äckligt! Har dock bättrat mig, eller ska göra det imorgon. Nyss åkte det ner några kex. Jag kan helt enkelt inte behärska mig. Fick ett ganska intressant förslag idag, lite sugen blir jag. Kanske inte är det ideala, men det är faktiskt inte alltid rätt att välja det man är van vid. Varför inte byta riktning? Kanske är man riktigt skitbra rent ut sagt på något annorlunda. Sugen på förändring. Något stort drastiskt eller bara kapa av allt hår kanske? Tål att tänka på, kan jag ju göra när jag tvättar om 7 timmar... suck. God natt alla!

Walk with me?

Solen strilar genom persiennerna, ett orange sken sprider sig i rummet, under täcket är det varmt och mysigt, ute är det glittande frost.
Perfekt dag för en promenad och frisk luft. Som jag saknat det, förra hösten var jag ute på powerwalks för jämnan om ni kommer ihåg det. Av någon anledning slutade jag med det, det syns och känns i kroppen också. Men nu är jag på språng igen. Dagen till ära (jag älskar ju vintern) släpade jag med mig en sömndrucken Gabbe ut i spåret. Ja, vi gick faktiskt jämte skidspåret. Vilka minnen det gav en där runt backarna vid Vais. En annan fick ju också sitt Aha-moment of the day när han upptäcker att han står på en vinterbäddad golfbana. Efter det blarrar han säkert på i en timme om golf och olika driver's eller carries osv... Men det va trevligt att lyssna på det med.
Tänk att man kan vara ute promenerandes så länge och prata om så mycket att man inte märker vart tiden tar vägen, fascinerande. Var inne en sväng på EM möbelbutiken också, någon blev några tusenlappar fattigare. Faktiskt inte jag denna gången, men herren köpte en ny säng. Vilken säng sen! Hilton Kontinental, lyxsäng eller vad. Skulle lätt kunna sova hundra år i den utan att märka det. Vilket kap!
Nu har jag fixat middag och har världens hufudvärk, det spänner i mitt anlete. Dags att vila ett slag, adjö.

Guld värda

Mina kära arbetskamrater, ni är så fina människor. Blir alltid lika glad av att träffa er :)

Bored to death

Skulle behöva hjälp med ny design här på bloggen, känner att det börjar bli lite gammalt nu. Mer glamour behövs! Börjar tycka det är kul att blogga just nu, dock händer det inte så mycket. Det skulle kunna göra det, men så fort jag är på G så mullrar ett svart moln in över mitt hjärta och all min energi bara trillar av mig.
Har avbokat samtliga träningspass i sista stund för det inte finns någon motivation att stiga ur sängen. Vill bara ligga kvar och stirra upp i taket. För tillfället går spotify nonstop, tack gode Gud för musiken. Det är en så stor del av mitt liv. Men just nu önskar jag att det hade varit tyst så jag hade hört vad det är meningen att jag ska göra. Känner att jag bara står still och stampar.
Nu vill jag faktiskt flytta tillbaka till skogen för att få återta min ridning. Är sugen på att köra hårda ridpass, så hårda som när man har en svettfläck i arslet. Alla som ridit på riktigt förstår vad jag menar. När det ångar om både häst och ryttare då man vet att man kommit nånstans med träningen. Kanske skaffar egen häst, transport och börjar tävla på allvar? Så sugen! Skaffar en bra tränare med! Snygga kläder, surfar runt lite på hooks.se just nu. Finns så mycket snyggt!
Eller bara hjälper det att umgås med folk, att ha något att göra. Hatar att sitta själv i sängen och stirra på TV:n eller datorn, så meningslös tid man bara kastar bort. Så kom igen nu! Jag vet att ni alla är i förhållanden eller samboskap men vore det inte trevligt att lämna den andra hälften för några timmar och bara ha en tjejkväll eller killkväll? För let's face it, hur kul är det att bara umgås med samma människa hela tiden? Ja jag fattar, det är det bästa!!

Release me

Jag har en hemlighet....
~
Har varit ute på en promenad med min kära mamma, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag älskar henne av hela mitt hjärta, vi kan verkligen dela allt. Hon är så snäll mot mig, lagar god frukost: köttbullar, omelett, bacon, toast bara till mig. Jag får allt jag pekar på, till och med en häst.
~
NOT! Kommer aldrig hända, den dagen kommer helvetet snöa över så troligt är det. Den platsen är redan tagen av någon annan, men guess what! Det kommer bli knapert för er nu när jag flyttar hem igen. Inga mer hästar, inga nya möbler, ingen oxfilé mitt i veckan. Nej nej, nu blir det unhappy family igen. Det känns så bra.
~
Vart är du, min riddare i silverrustning på din vita springare när jag behöver dig som mest?
Hämta mig, ta mig här ifrån och låt mig aldrig komma tillbaka.
lämna mig hos människor som älskar mig och visar det på ett sätt man förstå,
ska man behöva gissa om det är kärlek?
Öppna upp er, visa vad ni känner, man får bara en chans.
Era är snart förbrukade, ni har fått flera än vad jag egentligen orkar ge.
Trött på att låtsas...


Home, is wherever I'm with you

Perfekt låt att tala om vad man känner för någon, på ett bröllop, under ett frieri, en förhållandeförfrågning, begravning till och med. Så vacker, jag smälter.
*
*
*

How to...

Tänka sig att det var farsan som skulle lära mig ett första husmoderstips...
~
Hur man råder bot på en vidbränd kastrull.
~
Peppra bottnen med tvättmedel (jag använde Ica Vittvätt, vilket fungerade ypperligt).
Häll varmt/kokande vatten över och låt stå en kvart eller liknande.
Kör sedan ett varv med diskborsten längs med botten, vips så är allt det brända upplöst och grytan är som ny.
Ett plus är att diskhon luktar nytvättat!

Who needs a heart, when a heart can be broken?

Jag måste gå vidare, ge mig något att hålla fast vid. Något att kämpa för, ett mål som går att uppnå, en dröm som kommer bli sann, en person att lita på, en person att älska, ett liv att älska, något att vara stolt över. Ge mig själv tillbaka, I'm the wild one I dance like a fool, I'm a wild child. Men jag är också mogen, du ska veta det. Oh yeah...
*


Korkskalle

Vad tänker man med?
*
I morse tyckte jag det drog extra kallt i min lilla lägenhet, upptäcker att jag sovit med dörren på glänt. Har alltså inte stängt dörren, inte ens lite. Hur sjukt är inte det! Känns då extra tryggt att bo på markplan med egen ingång. Man I need someone to take care of me...
*
Det enda jag hade hemma till frukost var ägg, därför ställde jag mig för att grädda pannkakor. Öppnade kylskåpet och ser en liten tub chokladsås, varför inte lyxa till det lite med den sista sockerkälla jag har kvar? Mmm rinnande chokladsås över plättarna. Kommer på att Marty o pappa brukar värma chokladsåsen i micron för att få den extra flytande. Kanske kör den lite för länge, hör ett "POFF" och ser en mörk gegga rinna längs med microdörren. Great, jag har chokladsås i hela micron. Kladd!
*
Jag vet i alla fall vad jag ska göra idag, torka choklad och städa, rätta till mitt liv. Hur ska jag annars kunna leva ihop med någon?? ;) Puss
*

Harry P P P POTTER?

Miserabel dag i söndags, jag blev helt completely miserable... Spelade badminton mot Gabbe, fick kanske till en bra boll mot hans 311 styckna. Så orättvist, tydligen har jag dragit på mig en vinnarskalle också och blir otroligt sur när jag misslyckas. Surade därför och lät det gå ut över helt fel personer, förlåt <3

Som tur är räddade Beck mig från att äta upp mig själv i självömkan med att föreslå pizza och bio. Det var verkligen precis vad jag behövde! God pizza och mysigt snuskprat på Bella Lanterna för att sedan mumsa popcorn framför Harry Potters perfekta näsa. Filmen var väldigt bra, lättskrämd är man ju men klarade ut det. Perfekt skilldrat allt som händer i boken, är glad att de bestämt sig för att dela upp filmen i två delar. De hade aldrig lyckats göra något bra av hela den superba boken i en film. Nu lämnas inget åt slumpen och även de som inte läst de fantastiska böckerna förstår handlingen. Mycket nöjd.


I need some rest woman!

Hur nice är det inte att äntligen fått sova ut, hela tio timmar har jag avverkat i natt. Så skönt, inte sovit så här länge sen jag vet inte när... Idag blir det förhoppningsvis ett besök på gymmet annars vill jag bara mysa. Någon som är sugen?? Jag är ledig iaf :) Lite bio kanske, måste ju se Harry Potter!!!

Igår var det 75-årskalas för mormor, det var faktiskt över förväntan. Roligt, kan bero på att Mattias blev lite fuller och jag fick "hej jag är en sjuårig fnissig skolflicka-anfall", som vi skrattade! Soppa däremot hör inte hemma på fest, det hör hemma på härberget! Lite fest hos Robban senare på kvällen, trevligt där med...

N(o)w watch




Nelly High Heel Party!


Här sitter jag nyduschad och klar för dagens utmaningar med en alldeles underbar Goodie Bag jag lyckades haffa på Nelly.com's event på Grace Nightclub igår. High heels Party 2011! Var man bland de 99 första flickorna fick man ett par skor från vernissagen, bland de första 150 fick man sig en liten goodie bag med sig hem. Gissa vilka som fick både och, yepp that's right. Jag och Malin lyckades med konststycket att gå ut superofräscha men ändå göra det med bravur! Hejja oss :)

Efter en lång, varm, illamående och ståendes tågfärd hem från Göteborg pallrade vi oss upp till Ishallen för att beskåda Lakers slå Bofors med 4-2. Akut hunger ledde oss till en grillad bamsing med en jäääävla massa blod på och tre sura band som är såååå gott! Efter hockeyn susade vi ner till Grace, bakis som få och ställde oss i kön in till SHOEHEAVEN! Kom in, minglade runt i skitigt hår och kläder vi haft på oss alldeles för länge i "lågskor" och spanade på underbart vackra skor. Bestämde oss för vilka vi ville ha, deltog i lite tävlingar vi tyvärr inte vann men ändå. Vid halv tolv tänkte vi va fan, nu ger vi upp och skulle hem. Trängde oss fram till garderoben och fick svaret... "Vi delar inte ut några goodie bags förrens efter halv ett" NEHE! Vi va så illa tvungna att dansa lite till, fan vad trångt det är på dansgolvet märker man nu när man är nykter. Sen frågar man ju sig hur man tänker om man lagt en spya och ger sig ut på dansgolvet igen, YOU STINK MAN! Träffade några rara flickor vi sällskapade med innan vi äntligen fick bege oss hemåt med en godispåse i näven och våra nya älsklingar fastlimmade på näthinnan. Hoppas på leverans så snabbt som möjligt! Malva Beige <3

Påsen innehöll för övrigt: Hårspray från Franck Provost, Vitamin Well dryck, ett nummer av Veckorevyn, startpaket till Telia, en månads Spotify premium, 50 kr rabatt på welovebeauty.se, ett års mobilsurf från Telia, ett foundationprov från Max Factor, o.b från Libresse och tre små flaskor shampoo, conditioner, silkesdroppar från Biosilk. Helt okej gift bag måste jag säga.


znoooose

Sååååå seg dag på jobbet idag, somnade typ i kassan hela tiden. Hemma nu och packat klart inför resan zumorgen. Vi ska till inget mindre ställe än vårt älskade Göteborg! Vi i info har nämligen vunnit en resa till Göteborg med övernattning på Radison Hotel, två middagar och biljetter till Handbolls VM 2011 matchen Sverige-Chile. Imorgon kommer alltså lilla jag, Malin, Ellinor, Sara och Emelie att inta staden med storm! Se upp era dårar!

Ridonkulous

Så löjligt, jag tänker inte låta något så fånigt som en siffra förstöra något som kan komma att bli så bra. Bortse vad som alla tror kan bli problem och se det fina som faktiskt finns. Blicka framåt och strunta i vad andra tycker och vad ni tror jag känner. Jag blir trött på löjligheter!

You gave me a black eye, but my love for you is still strong

Jag vet knappt hur jag bär mig åt, men här sitter jag nu med ett blått öga och svullet ögonlock. Fast det här vet jag ju faktiskt hur det gick till. Lilla fröken Eidevåg sköt en litet för hård och hög boll (eller är jag för kort, döm själva) och för dess framfart stod lilla stackars mig och smack sa det. Lite ömt måste jag säga att det är, och inte speciellt snyggt. Knäna är med blå, jag som inte ens trillade igår på innebandyn?? Träningsverk på de mest lustiga ställena och bara pest och pina. Men jag säger då det, innebandy är det roligaste jag vet för tillfället. Så trött, svett, törstig, adrenalinfylld och den höga pulsen har jag sällan upplevt som när jag spelar innebandy. Så stört roligt!!
.
.
Efter innebandyn igår mös Malin och jag hela natten lång med mackor, kladdkaka för ett Twilightmaraton! Så mysigt :) I morse fortsatte vi med Eva och Adam, den ska tydligen kallas barnprogram? Så mycket svordommar, ciggaretter, öl och snusk som det är i den serien börjar man ju undra... Vad förstod man egentligen av serien när man var barn??
Ikväll har jag huserat i Bramstorp, lagat mat och kollat på film med Jessica och pojkarna, trevligt som vanligt :)

Trötter

Hur kommer det sig att man blir så trött ibland? Va i och för sig uppe sent igår och tvättade samt steg upp tidigt för att köra pappa till jobbet... Men ändå, bara man kommer ur sängen känner jag mig ful av energi till att göra vad som helst. Sedan ett par timmar senare kollapsar man direkt utan förvarning. Nu har jag tagit mig igenom fem avsnitt One tre hill och en hel skiva Swedish house mafia samt lagat mig en måltid lax och ris. Visserligen brände jag 75% utav riset, glömde visst röra i det. Om den kastrullens bottnen nånsin får se dagens ljus är fortfarande en gåta. Just nu tar den ett ångbad med massa skum för att laka sig lite. Vi får se hur det går...
Nu ska jag ner till SJ och försöka sälja mina biljetter jag köpte helt i onödan, attans! Senare ikväll blir det innebandy, som vi har längtat. Synd bara att man har tre kilos övervikt som tillkommit på några veckor att släpa runt på.

Monday Monday

Vad gör man inte för sina sweethearts, men det här var bara för tidigt! Du hade rätt, jag skulle inte ha tagit den där glassen igår. Allt straffar sig tusenfalt på mig, när ska man lära sig?
-
Skjutsa pappa till jobbet, inhandla packning till duschen, skjutsa bubbi till jobbet, handla mat + viktigt ärende, gå en låååång promenad, tvätta håret och ge huden lite godis, städa, fixa presenter, lösa problem med SJ, spela innebandy och hoppas hoppas hoppas på twilightmaraton med Malin ikväll. Det var den måndagen....

Lakers i mitt hjärta <3

Vilken match! Första perioden bjöd på fem mål, första gjordes 1 min o 51 sek in i matchen. Ett annat gjordes när vi endast hade tre spelare mot Oskarshamns fem, vi är för bra! Mina absoluta favoritmål är det som en gång gjordes 11 sekunder in i första period och ett när the one and only no 12 Steve Saviano bara flög förbi alla och satte den så jäkla snyggt! Aaaaah gosh I love hockey. Matchen slutade med 7-1, där rök min Bomb jag hade tippat, inga pengar denna gång heller... Men vilken match! Skit i pengarna, det är jublet och gåshuden man får då adrenalinet pumpar ut i ådrorna när det blir mål! Min nya favorit spelade idag med, Björn Karlsson nr 3 så stilig så och ung med :)

Tidsfördriv

Vaknade väldigt tidigt idag pga snöras från mitt altantak och extem hunger, jag som inte har något ätbart hemma? Vart är min pannkaksgräddande prins? INTE HÄR I ALLA FALL!! Det finns absolut ingenting på TV på söndagsmornar kan jag meddela, rapport eller dubbade barnserier. Har kollat på alla mina fem DVD för många gånger nu... Därför snodde jag ett litet frågeformulär från min syster att fördriva tiden med. Så varsågoda, se om ni känner mig :P
1. Hur gammal är du om fem år? 25-26 år, herrejisses lastgammal ju! Nej då, det är väl ingen ålder på en häst
2. Vem var den sista du träffade? Åsa hjärtat som skjutsade mig hem efter jobbet. Vi klaffsade hem igenom djupa vattenpölar och blossade på Marlboron, myyyys 
3. Hur lång är du? 1 meter och 60 centimeter, eventuellt några millimetrar mer eller mindre (MER)
4. Vilken var den senaste film du sett? John Tucker must die (skitkass film)
5. Vem ringde du senast? Bubbi
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Hahaha, jag hade sååå tråkigt på jobbet och visste att alla höll på med roliga saker så David fick bli offret denna kväll. "Sugen på bio eller dela en flaska vodka, extreeeemt tråkigt"
7. Vad är dagens planer? Åka skridskor spela badminton kolla hockey och tvätta (det är ju bara söndag en dag i veckan)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vem det är till, men en hel del telefontjat har det blivit på sistone... 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos
10. När såg du senast din mamma? Igår 
11. Vilken ögonfärg har du? Igår 
12. När vaknade du idag? Vaknade vid 8 och 52 
13. Har du någon gång hittat en katt? Några kattungar har man väl kommit över på logen
14. Vilken är din favoritplats? Den var svår, men i med att jag är på jobbet i nio utav tio fall så måste jag väl säga där... 
15. Vilken plats föredrar du minst? Hemma hos päronen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag tror hmm vad tror jag? Gift? Barn? Jag tror jag är lycklig i alla fall
17. Vad skrämde dig som barn? Döden och mörkret 
18. Vem fick dig att skratta senast? Bubbi
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Absolut inte! Jag har säkert 35 styckna!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar (som suger)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror väl på med vem jag sover med ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? Uno, sover mestadels utan kudde av någon anledning
23. Hur många landskap har du bott i? Ett, älskade småland
24. Har du någon gång spytt på fyllan? *Host* det har väl hänt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Allt har sin tid, men barfota
26. Är du social? Jovars, det är jag allt.  
27. Vilken är din favoritglass? ALLA! Melon kanske är lite sådär :/ Bosses glassbar <3
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa lägenhet eller hus tror jag, bil eller häst, en man kanske? ;) 
29. Tycker du om kinamat? Helt okej, i brist på annat
30. Tycker du om kaffe? NEVER! Jag ska aldrig börja dricka kaffe!
31. Vad dricker du till frukost? Jag äter så sällan nu för tiden, men o'boy
32. Sover du på någon särskild sida? Hahaha vaknar mestadels på magen så jag antar att jag ser ut som en knubbsäl när jag sover. 
33. Kan du spela poker? Inte så här på rak arm
34. Tycker du om att mysa? OM JAG GÖR!
35. Är du en beroendemänniska? Lätt! Har jag börjat med något vill jag ha mer mer MER!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Njet
37. Vill du ha barn? Med rätt person
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och pyttelite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, speciellt med frisbee
41. Vad spenderar du helst pengar på? Lilla underbara mig själv 
42. Äger du dyra smycken? Nej, jag kör mer på kvantitet 
43. Har du någon gång testat narkotika? Öhm, trilla inte av stolen nu men nej faktiskt inte... 
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En marräng
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oh ni är så många, men just nu är det väl Malin min galna sötnos <3 Bubbi med kanske... ;P
46. Välj ett ärr på din kropp? För jag har ju så många, får väl ta typ det enda jag kan komma på är det nog det lilla på ögonlocket efter en vattkopp.  
47. Vad har du för ringsignal? Ledmotivet till Angry birds 
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har väl sparat en låda att sniffa på nu när jag lämnat henne.. 
49. Flirtar du mycket? Hahaha, jag gör nog det 
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Den tog för några sommar sedan hemma i Kårestad i Björkhagen utav min syster. Vi har lite av ett gemensamt intresse att klä upp oss och göra någon kul sminkning för att sedan agera fotomodeller. Denna gång körde vi på tema Frankrike
51. Kan du byta olja på bilen? Varje kvinna reder sig själv eller vad säger man. Självklart kan jag det!
52. Har du fått fortkörningsböter? Förvånansvärt inte!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Jag kommer faktiskt inte ihåg, var evigheter sedan :( Men igår kollade jag på bilderna i Klick i alla fall när jag hade tråkigt på jobbet...
54. Läser du dagstidningen? Nesch
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? Ibland kanske jag svänger med någon arm för extra inlevelse till min "skönsång"
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Hit FM Gold the one and only
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? "God morgon 2 st DB 2 st TIA 2 st TRISS"

Blowdry

Great, klev i en lika djup vattenpöl som Victoriasjön! Jag är våt... Har lagt mig till med en liten ovana, som bekant får jag ofta skjuts hem av söta älsklingen Åsa efter jobbet. På väg till bilen råkar jag ta ett bloss eller två av henne Marlboro white mint... Bad Girl, Baaaad girl! Jag som hade slutat! Jäkla skit.... Glass och film när ingen annan orkade, trevlig lördag gott folk :)

3-2

Efter jobbet: hem till Gabby för världens godaste mat evaaaah BURRITOS! Det är såååå fruktansvärt gott, nu ligger man bara här och päser med bristningar på magen och rapar luft. Hockey Lakers-Mora, förlorade som fan.... 3-2 så surt men Mora var faktiskt duktiga och vi shabblade bort en del mål.
.
Efter matchen traskade vi hemåt mig, slapp gå hem själv om natten denna gång. Jag fick något tillt i huvet, blev som sju år igen. Kastade mig i snön och kastade snöbollar på en inte lika road Gabbe. Han är fasen omöjlig att få omkull, believe me jag har försökt i alla dess lägen... ;) Han har kanske en blöt fläck på jackan själv var vart enda kroppsdel röd av köld och byxorna dyngsura men lika glad för det är jag men gladast var nog.... Gabbe!
.
Vi va rädda om oss Susanne, om du va orolig :P God natt, nu ska jag sova eller så kommer det nattgäster i natta, vem vet...?

while sun is rising

Tänk vad man gör lustiga saker egentligen, t ex vandra hem genom stan helt ensam mitt i natten. Men ni kan vara lugna kära vänner, jag lever och blev inte överfallen eller trakasserad. Stupa i sängen och upp mkt tidigt för att tvätta mitt stackars hår som sett bättre dagar. Nu ligger jag här nyss avverkat en ansiktsmask och lyssnar på mina två nya skivor    Swedish House Mafia och Daniel Adams-Ray <3 Mycket trevlig morgon efter en ännu trevligare kväll. Tack för det mina skogsmullar, mer promenader Jessica. VI MÅSTE! Jessica som för övrigt har en digital fotoram på sitt köksbord för allmän beskådning. Där i finns det en hel del gamla godbitar och en heeeel del gammalt skräp också, jösses som man ser ut ibland... Snart dags för att knalla upp till jobbet för en heldag, sedan hoppas jag på en underbart god och kärleksfullt tillagad middag ikväll med min bästis <3

6/1 2011

Två pulkor inhandlade, nu jäklar ska här åkas! Har även varit hemma i skogen, där var det inte plogat kan jag säga. Två hjulspår var allt som fanns, höll fan på att köra av vägen! Mötte en timmerbil också, lyckat! Men det gick, har nu spenderat de senaste sex timmarna hemma hos Jessica och Simon. Lång promenad och kräftätandes. Nu blir det snart tårta för lille David som fyllt tjugo. Så stor har han blivit pojken :) Plump är ju givet här ute i Bramstorp, bra runda idag. Kom inte sist, för det gjorde Maffemongo a.k.a Manfred stålarm. Nehe, nu längtar vi efter tårta som redan dröjt i en och en halv timme för smörgåsberedning (?!)

I'm amazing just the way I am

*
*
*
Den här låten är otroligt fin, inte min musikstil at all men texten hade verkligen varit som en dröm om det hade hänt mig. Någon som bara har ögon för mig och tycker jag är perfekt, även dåliga dagar. Ska det va så jädrans svårt att hitta? Ni är så lyckligt lottade ni som funnit den rätte, eller i alla fall den rätta för tillfället. Jag är i och för sig miljoner gånger tacksam för er alla underbara människor i mitt liv som gör min vardag till fest. Det är ju tur att det kan bli lite girl on girl-action too ;)
*
*
*
Ikväll hoppas jag på lite Banvaktsstugemys och plumpspelande. Spelade lite i söndags på släktmiddagen som övrigt är det tråkigaste jag vet. I alla fall med vissa... Plump kunde de inte med, dags för ett parti med proffsen kanske? Iväg till jobbet först och jobba lite, see yah bitches!

Pardon

Jag har lite torka just nu, det händer en massa men jag är för trött för att skriva eller uttrycka det i skrift...
Ska bättra mig för din skull <3

RSS 2.0