"Jag känner mig helt exposed"

Såg på Svenska Hollywoodfruar att Lena Jolton har någon sorts vibrator som hon vibbar kinderna med för att motverka tyngdlagen, undrar om en annan sorts vibrator funkar lika bra eller jag måste införskaffa mig en sådan?
För övrigt är ju bara Maria Montazami föööör skön Åh nej, mitt läppstift kommer inte göras mer. Det har ju en sån härlig peachfärg". Love her! En sån mamma vill jag ha som väcker mig för att vi ska åka på massage!

Susanne Zapperstein tycker jag är himla frän hon med, hon verkar ju va riktigt smart också. Päivy är väl den som driver mest med sig själv tycker jag men hon är ju hrm intressant.

Ja, jag tycker det är ett bra program och jag är en anings avis på dem men ändå inte. Undra om det finns något spännande extramaterial...?

One more sms

I lördags såg jag en intressant film; Interstella 5555. En anime-film utan monolog MEN som i en timmes tid genomljöds av endast Daft Punk. Antagligen va bandet ursprungspunkten i historian som utspelade sig i rymden vs. jorden. Frän med andra ord.
Efter filmvisningen tog jag och Alexander på oss våra nya chinos och for ner till stan. Vatten på sports och kvällen höjdes till skyarna med fejk-norrlänningar och deras hockeyfantast med brun skinnjacka till vän.
Donken har inte koffeinfritt kaffe, ni som inte visste. Tack gode Gud för det så jag slapp lära mig att dricka det. Jag har numera också den fränaste ringsignal och smsljud ni kan tänka er! "One more sms" och ni fattar... Alla vill ha!

jag är söt

Utav alla bitterfittor och surgubbar som jag träffat på idag har jag fått en (!) endast en komplimang eller fi kommentar: "Jag trodde inte så söta flickor fick jobba här" Aaaaaaawe, taaaaaaaack!

And sliiiiiiiide

Min mormors cykel har dåliga bromsar. Igår efter träningen kom jag farande nerför storgatan, ska precis korsa vägen vid Donken och en bil kommer från tomma intet. Ställer mig på bromsen och glider/sladdar på sidan i uppskattningsvis 15 meter med grus sprutandes om däcken och ett fräsande ljud. Tyvärr hade jag ingen cykelkompis med mig utan fick cykla vidare småskrattandes för mig själv och massa blickar i nacken. Tur att jag och syster genom åren övat snabba inbromsningar och tävlat om längst bromssträcka.

I morse cykla jag vidare, inga komplikatoner dock men kallt va det. Body Balance vid halv sju va väldigt skönt att vakna upp med. Solhälsningar och solkrigare öppnade mitt sinne idag. Ska snart iväg på ett corepass med fina Moa sen väntar jobbet till åtta. Ja det va min torsdag.

Just det, vi säger grattis till Alexander som fått jobb på Media Markt, så nu åker vi dit och köper kylskåp! (Känner mig lite som en radiopratare i P3 idag, får se hur det går med det idag). Peace

pure evil

Jag har otaliga gånger berättat, förklarat, demonstrerat, skällt och skrikit på min pappa att ge fan i att röra något på morgonkvisten. Hans enda syssla är att ta sig till toaletten utan att vidröra något, ta sig i jobbakläderna och sätta sig i bilen, frukost får han äta när han kommer till jobbet. För det absolut värsta jag vet och som gör mig vansinnig är att bli väckt på morgonen av slammer eller fotsteg (stampande). Idag hände det igen tretton minuter över sex. Slammer, slammer, slammer hör jag från köket och någon som nynnar NYNNAR kvart över sex när jag är ledig! Hade jag haft ett hål i mitt golv ner till köket hade jag släppt en sten och hoppats den träffa den skyldiges huvud. Hela min morgon blev fucked up, fick gå upp tre fyra timmar för tidigt. Ut på en promenix för att lugna ner mig, gjorde en smoothie och satt mig för att kolla på vänner. Somnade och vaknade tre timmar sedan med nackont för jag suttit och sovit i någon konstig ställning med dregel på kinden. Tack pappa, nu ska jag repa hans finaste gitarr eller punktera hans dyra cykel. Vilket gör mest inverkan? Over and out

up on the downside

En dag ledigt va precis vad jag behövde. En dag på stan va precis vad jag behövde. En dag med Alexander va precis vad jag behövde. Dagen igår va med andra ord precis vad jag behövde.  Lyckades (hör och häpna) göra av med en hel del pengar men fick i retur riktigt fina grejer för dem också. Typ: tre dubbla CD's (Beatles, Edith Piaf & Elvis) och en CD med Ocean colour scene, ett par skitsnygga träningsbyxor, a-vatten, en present och ett par chinos. Jag som aldrig skulle köpa ett par chinos, jag skulle heller aldrig ta på mig en sådan mössa och vistas med den i butik eller smaka kaffe men det gjorde jag med. Alexander du har dåligt inflytande på mig men jag hade en superb dag iaf!
Idag är en mindre lyckad dag, jag vill helst ligga under täcket med en bucket of B&J och kolla på seinfeld men jag ska till jobbet och jobba till stängning i stället för det. Jag har i alla fall hunnit med att se en bra film, Sherlock Holmes. Jag bara avgudar Robert Downey JR, han är så het så jag bara vill bre han på en macka och äta upp honom (typ), fast jag får tydligen nöja mig med räkost idag...


I wanna be made!

Måste ha sett väldans rolig ut nyss när jag ut trippade i pälsstövlar och morgonrock beväpnad med en flugsmälla. Nej jag är fortfarande inte full sedan igår, det enda jag druckit idag är apelsinjuice och vatten jag lovar. Roten till uppträdandet stavas solarie. Jag längtar efter att få en fräsch look, och inte se så jäkla likblek ut. Därför tänkta jag "Hell yeah, det är 5 plusgrader ute - jag ska sola!" Därför bytte jag om och svepte in mig i morgonrocken och i de höga pälsstövlarna (det är ju snö och blött ute, vill inte gå i flippflopp) och begav mig ut. Vårt solarie finns nämligen uppe på gymmet som ligger i en annan byggnad än boningshuset (xD), där finns även flugor som brukar vakna till liv. De tycker också det är gojsigt att ligga och lata sig i solariet. Jag däremot föredrar att spendera mina 20 minutrar där för mig själv och inte sjuttio flugor som envisas med att kila in sig under, över, i vart de nu kan hitta för ställen på mig. DÄRFÖR tar jag med mig en flugsmäck, varav de inte vågar sig in! HA! Who's laughing now?! Insåg dock att daz solarie va något smutsigt efter att inte blivit använt på x antal månader och att fem plusgrader faktiskt inte är acceptabelt skönt att vistas i enbart iförd trosor. Nej jag väntar lite till och får väl köpa en brun-utan-sol-tub i stället. just nu känner jag för att vara med i MTV's Made, det hade varit intressant eller nått.
Alexander, jag har Avatar hemma. Ska vi trotsa våra värderingar och se den bara för att faktiskt kunna smutskasta den med verklig fakta?

Look, I'm shaking in my little spaceboots!

Va på step idag (ett träningspass på simhallen). Fy fan är allt jag har att säga. För en brud som jag med noll koordination såg jag nog ganska skitkul ut när jag försökte mig på alla stegkombinationer och svetten droppade runt mig, mysigt värre. Men benen kommer bli finfina efter det :) Nästa vecka blir det bodypump, core och värsta rumpskakningarna ever i afropowerdance! :D Veckans jobb är över och jag firar med glass och vila :) vilken lördag ....

tummyjummy

Om jag inte redan tipsat er eller om jag gjort det gör jag det igen för det är så jävla gott! Jag säger bara: rostbröd, bre pesto på, lägg en skiva pharmaskinka (proscuttio) och nån skiva mozarellaost på och grilla i toastern. Lovely food! Avnjut till lunch (ni som äter det) eller kvällsmat :) Idag höll min ost på att bli dålig så jag fick ta det till frukost med min supersmoothie till! Asagott! Smoothie: mixa 1 kiwi, 1 banan, 7 jordgubbar och en halv dl multivitamindryck. Rena fruktboosten! Glöm inte börja dagen med en trettiominuters promenad eller nått :P Nu jävlar beach 2010!

Jag är dyngrak

Jobb i elva timmar på fastande mage och sedan två vodkashots på det brukar sluta illa. När man sedan ska lära sig dricka öl när man tycker det smakar unken kalsong är inte bättre. Lite vingel ner till stan och kanske vissa tankar som kom ut för högt men vilket drag jag och http://alexandersemo.blogg.se hade på Lofts dansgolv, kan jag säga mer än att vi ägde på "vårt" egna golv? :P Kvällen va underbart rolig trots vissa gnabb som vanligt men det är mer eller mindre upprätt nu. Tack för boken Alex, den gör faktiskt framsteg med mig :) Kvällens kommentar va helt klart "Jag ville inte att du skulle märka något Lisa, men jag är dyngrak!"

I'm on a roll!

Jag tror att jag jobbar allt för mycket, härom natten drömde jag att jag gifta mig på Maxi, alltså inne i Maxi's byggnad! Måste va ett tecken på att jag spenderar allt för mycket tid där, fast å andra sidan är det jäkligt kul också. Men ändå, jag gifte mig på ICA Maxi. Bruden (jag) gjordes iordning inne i köttets kylrum och blommorna va i ostkylen. Brudgummen va borta (undra vem det va, en av ICA's alla godbitar kanske ;)) maten va det problem med och jag va i upplösningstillstånd när håret pajjade... Vilket kaotiskt bröllop, hann vakna innan jag fick se vem som va vigselförättare -attans!

Idag har jag i alla fall varit ledig och det har varit väldigt skönt att vila upp sig lite. Film och promenad. Lite städning också har jag hunnit med, och äntligen bokat min flygbiljett till adorable Tilda i manchester framåt våren. En bra dag, fixat lunch till imorgon med.
Känner att morgondagen kommer bli hektisk, först powerwalk sen smoothie-making och sedan in till stan för ett pass step! Sedan vidare till jobbet och se om jag vunnit något på min lotto och stryktipset som Coffe fixade, idiotsäker vinst sa han men vi får väl se...

jag har blivit luuuurad

Jag börjar bli lite nervös här hemma, jag vet nämligen inte vilken klocka som går rätt... Igår ringde mobilen vid utsatt tid på morgonen, "push snooze" skulle jag aldrig gjort, för mobilfan ringde aldrig mer. När jag senare vaknade gick den inte att starta, fick ta ut batteriet och starta om mobilen. När den vaknade till liv stod det att klockan va 12.00 "SHIT I HELVETET!" Jag började klockan 11! Rusar ner och kolla på klockan i köket (08.30) Hrm? Vilken går rätt, fick ringa till jobbet och fråga vad klockan va, den va halv nio som tur väl va. Hade den varit tolv och jag varit en timme sen till jobbet hade jag verkligen dött! Hatar att försova mig och att komma försent är verkligen en utav de värsta sakerna jag vet. Mitt problem är fortfarande att jag inte vet vad klockan är, för mobilen ligger en halvtimme före de andra klockorna. Så jag hoppas på att inte komma försent idag heller... Off to work, ikväll kommer lite härlig uppdatering från de senaste fyra dagarna, so long lovers!

dumma dumma

Jävla fotsatan! Jag skulle ju pumpa kroppen idag och så tjurar foten med att onda sig... Förbaskade extraben!

Snooze

Imorgon ska jag umgås med kött hela dagen, kul! Jag hatar färs... Men jag älskar godis. Har ingått något vad med Robert, inget godis på en vecka (kommer jag klara lätt, jag har ju precis ätit upp mina kannapéer), frågan är hur han klarar en vecka utan snus? Jag kommer så vinna. Bra det för jag har visserligen börjat träna men det måste vara feta veckan eller nått, känner mig som en bulle! Måste sova, this makes no sence... Zzzz

drippdropp-hjärnstopp

Oj, vilka jobbiga och tröga kunder det finns. En dam lämnade tillbaka en kaffekokare med motivationen "Jag anser att vissa delar inte är hållbara flera år framåt och sen så droppade kannan så mycket från sidorna när man hällde". Men för guds skull, häll rakt då och va inte så klantig! Hur svårt är det att servera kaffe?! Och vad väntar hon sig för kvalité av en kokare för 199 kronor? Tur att man sluppit Sonja idag i alla fall, henne hade jag inte klarat av.

Och OJ, vilken träningsvärk jag har efter bodypumpen i går... Benen är som stockar och brösten som stenar (typ)... Uppmjukning med bodybalance halv 7 imorgon bitti! Sen är det jobb, upptagen ska man ju va :P

maxianer festar loss

Jag dementerar det där jag sa om 6-dagars arbetsvecka och höjer ribban till 9 dagar, det är väl dementera det heter? Intellektuell människa sökes att lära mig intelligenta ord!

På tal om jobb har jag väl inte tagit en genomkörare av personalfesten som ägde rum förra tisdagen? Tänkte väl det, den va hur som haver sjukt kul och vilket jäkla ös vi maxianer har! Här snackar vi stampa sönder dansgolv och total bartömning. Hade så roligt, det enda svåra var vad man skulle ha på sig men det blev en halvlång sidenklänning med guldskärp och höga klackar, saknar bild på det dock... Tja, om man bortser från en minibråk och nervös taxi resa hem så va kvällen nice med breakdansande (?) och musiktävlingar, vi är ett så härligt gäng!

disneylåtar och häxdryck is the shit!

Ni får ursäkta min bortvaro, men långa dagar och bloggande hör inte riktigt ihop. Denna vecka blir det värre, hela sex dagar kommer jag spendera på jobbet, great så värre kan komma att ske... Men jag gör såklart alltid mitt bästa.

Gårdagen, en efterlängtad helskön bakissöndag spenderades i en soffa med täcke, frukost på soffan av tusse , massa c/o segemyhr-avsnitt (älskar Anton a.k.a Olle Sarri) Han är nog mitt livs kärlek kanske? Mer glass, mer kladdkaka, ännu mera ballerinakex doppade i mjölk och dundermånga muffins och bullar kände Paul och jag oss redo för att gå en promenad. En promenad på närmare bestämt 400 meter på skare som nästan höll hela vägen fram.

Kvällen avslutades med kittelkalas i sängen (Tusse o Lizo goes wild) och ett försök att sitta uppe under oscarsgalan. Men som sagt med en vecka med mååååånga timmar på jobbet och två crazy nights denna veckan orkade tydligen inte kropp och ögon kolla på denna magnifika gala, vaknade på mina mosade glasögon med ett kex i handen....

Grunden till denna bakissöndag är självklart en awesome natt på stan med riktiga partyanimals! Paul, Lovisa, Lina, Kamilla o Johanna... Ursköna tjejer! Hatar ju som bekant oléo men de hade lyckats lura dit en skitskön DJ denna helg så det va kalas! Återträff med mina beskyddare kändes med topp! Ett mindre trevligt samtal med "jag-vet-inte-vad-ironi-är" ordnade upp sig ganska bra men botten va när jag efter en hel kvart på dansgolvet förolyckades. En stilig pojk trillade och gssa vem som trasslade in sina klackar i byxorna på honom och föll handlöst över nämnda kille? Moi såklart, stukade foten så fick shakea på ett be resterande två timmar och igår + idag känns det sådär bra i lilla foten :( Få se om man klarar en tur på rullisen? Vart va mina personliga livvakter då o spöade skiten ur klanten?! Vart Pelle?! ;)

Nu ska jag i alla fall snart iväg till jobbet och påbörjar min 6 långa dagar arbetsvecka, livet leker!

windmill coming up

Jobbat hela veckan, varav två pass över tolv timmar stycket och jag tar ledigt för helg! Och denna helg blir det åka av med flicksen, windmill... allt jag har att säga om kvällen som stundar. Men först ska jag ut på en låååååång promenad i detta underbara väder jag vaknar till. Vaknade för övrigt klockan 7 en dag då jag hade kunnat sova till tio om jag velat! Damn att kroppen är inställd på att gå upp halv fem! :@


snowboarder

Anledningen till denna pain stavas snowboard. Åkte till Hestra med syster o hennes boy och min kära vapendragare kusin Paul i söndags. Sedan jag varit 8 år har jag åkt skidor, varför jag nu skulle försöka mig på snowboard har jag inte en aning om. Det går inte lära gamla hundar sitta, ja nästan samma sak med skidåkare och snowboards. När jag klarat exakt två meter i knappliften på denna dödsbräda va jag beredd att ge upp, efter två minuter på den. "Jag vill inte, jag kan inte, jag är en looser" sa jag till min syster och satt och surade. Sen kom Martin och bokstavligen drog mig uppför backen och tvingade mig nerför den och sen gick det faktiskt bättre och bättre under dagen. Gången då det gick bättre än någonsin hör jag detta bakom mig "Åh, nej... Gud, Lisa jag kan inte!!" Och mellan benen ser jag Pauls bräda glida emellan sen va kraschen ett faktum. Jag trodde allvarligt talat inte att ben kunde vridas i de vinklarna eller att jag två dagar sedan kan få sådana blåmärken på sådana ställen eller ha sån jäkla träningsvärk i rumpen! Men jag ska inte neka till att jag hade kul för det hade jag, bäst! Även om det ett tag i bilen blev lite completely miserable... Tur att Robert och Klas muntrade upp alla med sina fräcka outfits och daft punk på högsta! Work that ass!


p-a-i-n

Idag är det bara PAIN! Förklaringen kommer senare ikväll, ska till jobbet nu... PAIN I tell yah!

RSS 2.0