Bow-bow-bow-ling

Hur kommer det sig att man alltid lyckas så jäkla bra med sin make up när det inte är något speciellt man ska på... Sen när man ska på party eller en het freakin' danskväll så blir det bara BAH! FULT!

Ikväll har vi haft bowling med jobbet, glada toner i gänget :) Gick väl sådär för mig, men jag har väl aldrig påstått att jag är något bowlingess direkt heller :P

Idag sa pappa något jag blev lite intresserad av faktiskt, cykelgymnasium. Nu har jag visserligen gått i gymnasiet men det borde ju finnas något för "äldre" med?? Liiiiite sugen...

Don't be mad, I love you

Såååå otrooooligt vackert väder, 30 cm snö i stora drivor, solen som gör att snön glittrar och ögonen tindrar, adventsstjärnan som lyser i fönstret med flingor fallandes utanför i 10 gradig kyla. Vad lycklig jag blir av detta, så lycklig att jag sitter här och skiter i att diska på två timmar för jag vill kolla på två OTH-avsnitt och äta choklad.


För jag är så rädd att du är arg på mig. Jag vet att jag kan säga fel saker och rent ut sagt vara elak mot dig. Förlåt förlåt förlåt fölåt mig, det var dumt. Jag kan inte sova om du inte säger god natt till mig... Sluta inte...

Idiotdriver!

Alltså nej, jag klarar inte av stadsbilliv på vintern. Det är fullkomligt kaos här då, ingen som tänker på nästa dag eller någon annan än sig själv. Folk skottar ut snö från sina trädgårdar på vägen vilket bildar höga drivor att köra igenom, skottar in sina bilar på parkeringar. Vet de hur svårt det är att fickparkera mellan två meterhöga drivor! ... svårt!
-
Sen hur idioterna kör, idag körde jag Gabbe hit och hän i staden för att hämta en skohylla och TV (som inte är så gigantisk som han tror). Under vår bilfärd var jag tvungen att köra ett extra varv i Norremarksrondellen för folk stänger in varandra och inte fattar hur man ska köra i tvåfilig rondell. Galet!
Uppe på City Gross o Media Markt var det någon idiot som kör rakt ut från parkeringen framför mig i inte tillåten hastighet. Sladdar ut framför mig och fastnar i en driva duktigt! Jag kan ju bara meddela att mina ABS-bromsar slog i för min panikbromsning. Prisa Gud för ABS! Dödsbilturen har det varit idag med andra ord.
-
Nu har jag suttit hemma och pärlat, ja pärlat. Det är hur mysigt som helst :) Ska strax köra och hämta Marty på jobbet och sedan ut till Malin för Bingolotto och en lussekatt kanske?

26/11

Stört jobbigt cykelpass i morse, kände hur det rann svett från armarna och vattenflaskan tog snabbt slut, benen värkte och fötterna pumpade! Sjukt nöjd nu i efterhand men i just det ögonblicket när man tror man ska dö längtar man bara hem till sin sköna varma säng man övergett och en god frukost. Nu har jag fixat lunch och matlåda till jobbet. Diska undan disken och rensa upp lite sen ner till stan för att kila runt med Gabbe lite. HÖG tid att fixa biljetter till juldagen, LOFT here we come!

I natt ska jag dock vila upp mig, igår var det huuuuuur mycket folk som helst på kvällen, jobbade i info och hade kö i 45 minuter när jag stod ensam. Jag hatar att folk är så respektlösa, att de står och stampar och suckar för att det tar tid. URSÄKTA mig att jag måste hjälpa alla kunder till 100% plus att jag ska öppna grindar för andra och springa fram och tillbaka. URSÄKTA MIG! Till slut tog kvällen slut, men sena var vi. Hahaha, ni skulle hört när jag fick ropa efter väktarn i högtalaren. "Eeeeeh hallå?" (Hör Anna och Åsa asgarva i bakgrunden och börjar själv frusta som en häst I MIKROFONEN!) "Kan väktarn gå till (hihihihihi) omklädningsrummet tack!" Tur att alla kunder var ute ur butiken vid den tidpunkten, vi skrattade till tårarna kom.

Ja se, det har snöat!

WHOA! Det är hur mycket snö ute som helst! När Marty skulle lämna mig i morse väckte hon mig och sa: "Vill du se hur mycket snö det är ute?" I och med att jag älskar snö var jag tvungen att pallra mig upp under mitt varma täcke och kila ut i hallen för att kolla ut på världens vackraste snölandskap. Jag förstår inte ni som hatar snön??? Anyway, vi fick trycka upp dörren och Marty lilla sjönk ner i snön så den trillade innanför stövelkanterna, hihi... Jag dock, fick inte igen dörren för ett halvt ton snö hängde med dörren in. Så nu drar det lite här och några flingor singlar sig in genom dörrspringan medans jag är på jakt efter en skyffel. Jag kan ju inte lämna dörren öppen nu när jag bestämt mig för att dra till gymmet då jag ändå är uppe :) Good morning to you all!

saknad


Drömde om min vackra farmor som inte längre finns med oss. Hon var så¨otroligt vacker, och satt där helt frisk utan en massa slangar i kroppen och log sitt busiga leende. Åh jag saknar henne <3

Kommer ihåg när jag var liten och fick vara hos henne, jag älskade det. Tyvärr fick vi aldrig vara där så mycket för vi bodde så långt bort. Men jag minns hur vi åt ost med sylt på ihoprullade som små strutar och målade i läsböckerna eller lyssnade på Magnus Uggla. Hur vi åkte till närbutiken och handlade i alldeles för stora högklackade skor och plockade blåsippor i trädgården. Jag minns hur jag letade febrilt efter ett par pärlörhängen till henne när hon inte längre kunde gå själv. I hela det stora huset, fann dem aldrig. Men till ditt minne bär jag oftast pärlor,
jag älskar dig farmor <3


I'm a taker, no giver

Tycker faktiskt det är lite trevligt att tvätta, det luktar gott och är varmt och mysigt. Plus att man hinner med lite småärenden inne i hemmet medan maskinen går eller tvätten torkar. Bästa är att jag kommit på hur jag ska hänga tvätten så jag slipper stryka den :D Yei för mig!

Aerobics ikväll ska bli kul men jag är nervös, min koordination när det kommer till att kombinera arm och benrörelser inte är den bästa... Aja, det blir ett gott skratt för alla andra.

Håller även på att planera alla julklappar and so far so good, tror det kommer bli finfina grejer i år. Annars måste jag nog säga att julklappar är något utav det tråkigaste jag vet att köpa, och jobbigt att komma på. Födelsedagspresenter är mycket bättre. Känns mer personliga i och med man kan lägga ner mer tid på individen, nu ska hundra miljoner klappar inhandlas och fantasin sinar ganska snabbt. Jag föredrar hellre att få presenter än att ge, om inte det märkts. Jag tror Guds mening med mig va att skämma bort mig ;)


Innebandy <3 Lisa 4-ever

Ända sen skolan har faktiskt innebandy varit min favoritbollsport, och nu när jag faktiskt får spela det är det ännu roligare. Vad säger ni om tre mål i rad, kände mig lite så där typ bäst just då... Haha!
Hur det kommer sig att jag börjat spela innebandy nu är för vi glada prickar på Maxi spelar varje måndag mellan 18 o 20.30 typ, stört roligt! Men farligt! Det är inte för inte som innebandy är en utav de mest olycksdrabbade sporten. Har fortfarande ett lika bolliknande blåmärke på smalbenet från förra veckan och imorgon kommer jag väl ha ett lika vackert på kinden :S Stackars Gabbe har säkert brutit ett revben eller två efter min framfart, klubba gick typ sönder... förlåt bubbi. Lovar att gottgöra dig :)
På tal om blåmärken, nu för tiden får jag blåmärken av ingenting. Helt freakin' prickig, prickig korv ;) Vart kommer de ifrån liksom? Måste va hormonerna... Gaaaah blir galen, nehe nu fortsätter Hollywoodfruar!

Känn ingen sorg för mig . . . . . . .

Jag är glad
...
..
.


sämre, sämre, bättre

Oooooh farligt att köra hem med snustorra linser kl två mitt i natta! Malin och jag har de senaste fyra timmarna suttit och halvsovit till Mysteriet på Greveholm, Sveriges bästa julkalender genom tiderna enligt oss! 1996 var året, tänk att man som sex år gammal kommer ihåg än idag, 14 år senare vad som hände i typ vart enda avsnitt... sick..
.
Underbar serie hur som helst, finns en hel del oslagbara citat där i. Vem går inte runt med en voltmätare i väskan när man är nio år gammal med världens största glasögon? Mer nostalgi är helt klart när pappan är uppe på taket och ställer in antennen. Precis som förut när min pappa stod ute och vred på antennen eller parabolen när Martina och jag satt inne och skrek genom fönstret: "sämre, bättre, sämre, bättre, NU ÄR DET BRA!" Aaaaah memories... Kommer även ihåg då antenen faktiskt inte gick att ställa in vissa dagar då bara parabolen fungerade. Vilket innebar Formel 1 med tyska kommentatorer eller the one and only Näbben a.k.a Cartoons Network. Hur fasen får man det till "Näbben"? Eller typ som att jag kunde säga mjölk på danska oc engelska men absolut inte på svenska när jag va liten, istället för mjölk sa jag "lenk" hur länge som helst!
.
Glass, marränger, kola samt chokladsås har vi också slevat i oss ikväll, mumsigt! Jag har även kommit till insikten idag att tjugolappen måste vara sveriges mest misshandlade peng, de är skrynkliga, repiga, håliga, smutsiga, tappat stadgan och nerklottrade. Stackars Selma Lagerlöf! May she rest in peace

efterfeeeest (inte riktigt)

Ingen ska då komma till mig och säga att jag inte vet hur man efterfestar! Idag var jag uppe till kl 6 och tvättade efter en trevlig kväll med bubs :) Chill, snack, schlagerquiz, wii balanceboard och iskall promenad till samarkand mitt i natten... Just det, kom världens sötaste katt och mös med mig när vi stod ute o snackade, hade inte hjärta att lämna den kelsjuka saken ute när det faktiskt var minusgrader! Det sved när jag satte ner tusse i det frostbitna gräset :( Var alldeles för pigg så bestämde mig för att tvätta vid 02.00, det ni! Klockan 6 i morse stupade jag i säng och sov tills nu, inte alls länge... Drömde att jag sov till 15.34 (skönt) men klockan var bara halv elva när far ringde o frågade om viasat motor (!) Nu ska här diskas efter i fredags, tvättas hår, packa, skriva ut biljetter, hämta möbler, fixas naglar och bryn. Hektisk dag o alldeles för lite tid! :(

smoothiepooh

Smuttar på min fräscha smoothie jag gjort i morse, som jag har saknat dem. Har äntligen fixat hit stavmixern, så nu är det healty b-fast som gäller! Iväg och träna sen städa skiten ur lägenheten inför Tillys besök IMORGON! (Stressa stressa stressa). Jobb ikväll med såklart, sen var väl den här dagen över.
_
_
_
_
_
(Just det, Lakers mosade Troja med 6-2!)

sucker for love

Om jag någon gång ska strippa är det till den här låten... whoa!
...

Hockeybrudar!

Japp, jag har nu ingått ett förhållande med hockey. Det är awesome! Var i Malmö igår och fick se Växjö Lakers fullkomligt krossa Malmö Redhawks! It felt good! Börjar lära mig en massa med, typ iceing, interference, hakning, offside osv.. Mys på bussen hem med Bubs :)

efter förfesten :S

Shit, shit, shit, shit! Nu har det hänt igen. Var på väg till dagens pump-pass med soporna i handen när två gubbar (okej en ung ganska söt kille faktiskt och en 50+) stod utanför min dörr. Som vanligt när det kommer hantverkare när man inte vet om det ser det för jävligt ut! Där stod jag med en kasse tomglasflaskor och ett krossat vinglas i näven och såg ut som ett fån. Förlåt mig så himla mycket att jag hade preparty i helgen och va way to tired att städa igår... pinsamt! De skulle i alla fall bara kolla ventilationen, vilket va bra för den där stanken från brända popcorn är fortfarande kvar... Befintligt ventilationsproblem (tydligen) solved! Träningen satt där den skulle, nu skrubbar jag bort sminkrester ur handfatet, torkar upp drinkkladd och plockar glasskärvor- min helg är tydligen över.

RSS 2.0