me?

Stal ett test från http://alexandersemo.blogg.se , stämmer ganska bra faktiskt tror jag. I alla fall yrkena, många jag funderat på :P

Anonyms personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Karriärer som skulle kunna passa Anonym:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.


ma-ma-ma-ma

"Hahaha" på alla som trodde våren kom igår, idag snöar det igen! :D Jag är så lycklig!
Tack vädergud för vi slapp slasket redan, det kan komma mitten av mars ist för det är ändå bara en skitmånad för övrigt, heja vintern!

Nu vet jag även att nötytterlåt är samma sak som fransyska, kanske borde bli slaktare?
Iväg till jobbet, kommer senare ikväll, ses då. Och förlåt Alexander, en vacker dag ska jag gott göra dig för detta! Jag lovar... It's gonna be great!



=

Raaaawrrr

Terror i minihuset?

12 timmars arbetsdag är inte fy skam för mig, 8 avverkade i köttfrysen och 4 i minihuset. Minihuset som jag fruktat sedan jag började på maxi fick jag vara i idag... Okej, den första timmen tog Coffe åt mig, han är för snäll! Jag va alldeles för nervös, jag menar 5-8 åringar är ju de mest ärliga människor som finns... Jag klarar inte av att höra alla mina dåliga sidor sågas om jag varit uppe sedan 04.20! Men han värmde upp ungarna bra och jag kände mig hemma med en gång. Lite kul att bete sig som ett barn faktiskt, tänk att få betalt för att leka med barbies o rita :) Bättre kan det inte bli, lite sådär va det såklart när alla barn tyckte jag skulle ha tre (!) cowboy-hattar på mig samtidigt och gunga på gunghästen men vad gör man inte för de små liven? Vi hade även målartävling, gissa vem som inte vann... Fast jag tyckte den va ganska fin faktiskt :P Så hade alla haft facebook av mina gäster hade jag haft 18 nya vänner idag, mahaha!


"bla bla" har loggat in via sin iPhone

Jag skiter faktiskt om Kalle Jönsson loggat in via sin iPhone på facebook, spelar det någon roll om han sitter vid en dator eller sin fucking iPhone? Är de där telefonerna verkligen så himmelskt underbara att hela världen måste veta att "de" har loggat in och uppdaterat sin status via iPhone? Screw iPhone jag gillar sony!
JA jag är på dåligt humör idag so back off!

great taste-less naughty MY ASS!

Pringles - sour cream and onion är inte goda, ändå lyckades jag smäcka i mig ett halv rör på ett antal minuter... Något som är gott är café cookies! <3

I morgon ska jag testa på vattengympa, känns en aning tantigt but hey! Jag är ju en tant så det passar väl mig utmärkt, hoppas man får ha flytväst på bara så man inte försvinner ner på bassängens botten :S Idag blir det bara gymmet innan jobbet så får det räcka med det. Hoppas en ängel varit och skrapat mina rutor efter jobbet, för jag orkar inte! Föga intressant inlägg mina vänner and I'm off to work!

Wha-wha-wha-wha-wha-wha what's it all about?

Ingen kan säga att jag inte vet hur en lördag ska tas! Börja med att köra fast fem gånger på väg till stan, det va för sören en halv meter drivsnö på vägen, gäller att hålla sig i spåren :P Sedan ta sats och be till gudarna att det inte kommer bilar när jag skulle ut på 25:an, genom den snövallen fick man typ bara en chans att ta sig igenom om man inte ville bli sittandes där hela dagen... Idiotomkörningar på vägen in, jäkla brödbilar!

Garderobiär i cirkus 6 timmar med massa ilskna morsor med tillhörande snorungar va måttligt roande, fick i alla fall skymta Kevin Borg (uttalas i en utandning) i High School Musical! Wohohoh xD
Bära staplar med stolar när gubbarna tittar på, lata jävlar!

Hem och kasta sig fram och tillbaka mellan dikena som är ÖVERFULLA med snö, bättre kan det inte bli! Syster och jag va rätt så slut efter jogging i 60 centimeter snö, fick ta oss en tupplur mitt på gatan under en lyktstolpe med flingorna singlandes ner i ögonen... Vackert
In och vulgoäta glass med daim, gräddbollar, chokladsås, chokladpinnar allt på samma plate, mumsfilibaba! Melodifestivalen var ju inte mycket att hänga i granen förutom The Blueman group! Fy fasen vad coola de va! :D
Tittade oss igenom en seg film som inte hade någon anledning över huvudtaget, the Triangle (se den inte)
Ja det va väl min lördag i stora drag, just det vi shakeade lite rumpa med i hallen till Fruit Bats :) Sen sa vi god natt, ännu en lördag avklarad!

Gästbloggning

Tja tja bloggen ;P
Martina här (syster till Lisa), gör ett litet inlägg här. Tänkte jag skulle dela med mig av min "roliga" dag idag, hehe ;)
Dagen började i alla fall skit bra. Vaknade vid 10 tiden bredvid älsklingen min <3 Låg och pratade ett tag och sen kände vi det var dags att gå upp och äta frukost. Jag säger bara nutella på rostat bröd, njutning på hög nivå mina vänner :D Sen flamsade vi runt ett tag tills det var dags för han att åka hem :( För på söndag morgon åker han och hans klass till Kläppen för att åka skidor, är så avundsjuk. Kommer hem på fredag :) Och då på lördag kanske han, jag, Lisa och Pauline åker till Hestra och testar på snowboard (please God let me live) ;) I alla fall så åkte han hem vid 2 tiden. Då slängde jag på mig lite kläder och pulsade över till stallet. Det var dags att ta ut gammel man på en liten tur i skogen. Tog och red bort till Skäve och sen hem igen. Pigg som vanligt var han, även lite rädd för alla snömonster "snöhögar". Tillbaks i stallet stod det roligt på schemat, dags för mockning :( Men det var bara att bita ihop och ta en grep och börja, usch *rynkar på näsan*.
Väl hemma från stallet så var det dags för en stunds avslappning. Så satte mig vid datan för att spela lite The Sims 2 (ja jag vet att jag är töntig, kom med något annat) ;) Tror ni att det funkade eller, nej såklart inte! Så jag satt där vid datan och svor och mitt i allt detta dåliga så ringer min ängel, Martin <3 Så jag förklarade mitt problem för honom och då skulle han hjälpa mig över telefonen, gick inte så jätte bra... Så då testade vi fjärrhjälp över datan istället. Kan säga att det var lite läskigt att sitta vid datan och se musen röra sig och massa saker hända och inte ha någon kontroll över det :O Men det funkade ju inte heller, så då fick Martin ett utbrott och började gasta om hur dålig vår data är, så han ska fixa den nästa helg, jippie! :D
Nä nu har jag inte tid att sitta här längre, för jag och Lisa ska gå ut och leka i snön ;P
Bye bye, cya // Martina aka The Muffinman

In love?

Gammal arbetskamrat som handlade av mig igår: "Vad snygg du har blivit" (Hallå?! Va jag inte det innan eller?? VaVaVa??)
Jag: "Eh, haha tack!"
ga: "Är du kär?"
Jag: "Ehm, jag vet inte kanske?"
ga: "Det glittrar i alla fall så vackert i dina ögon, så hela du tindrar".
Jag: "Hihi, ja säger du det så"
Så frågan är alltså, va jag apful förut eller har jag helt enkelt gått och blivit kär??

Facebook
Tack gode gud för facebook! Vad skulle jag annars gjort alla mina lediga stunder? Kanske städat toafletten (som jag borde gjort för två veckor sedan) eller städat mitt rum (som jag borde gjort för två månader sedan) eller helt enkelt bara ta hand om mig själv som man inte gör allt för ofta? Förbannade facebook som skäl min fritid sådär! Nu är jag off to get the fucking dammsugare för nu ska här bli ordning på pannkakan! Peace out friends <

brrrr...pooosch

Glömde säga att jag idag fått fyra (!) motorstopp! INTE OKEJ när bilen är full av passagerare, jäkla bensinbilar! Fast en gång va jag lite dum och försökte köra iväg på treans växel, inte mitt stoltaste ögonblick i livet...

My homies^^

Jag har hört att det är farligt att somna med tända ljus, jag tycker i alla fall att det är mysigt :) Jag tycker även det är mysigt att gå på stan med trevliga människor, typ Johanna och Moa och ett styck nyimporterad norrlänning Alexander. Lite shopping med betoning på lite och ett tårtkalas på Brokans stod på schemat idag efter tidig träning. Nedan tre sötnosar på Monkiiiii :) Kvällen avslutades med skitsnack hos jessica och lite pistolskytte!


Alla stjärnors

Alla hjärtans dag, pfft! Handelns påhitt! Fast jag skulle nog bli mycket glad om jag blev uppvaktad ändå... Moa och jag myste till på kvällen med massa kakor från Brokan och te tittandes på Pulp Fiction, skönaste soundtracket ever! Fick även medverka i deras familjemöte, ooooh känner sig välkommen :) Vi gjorde även upp en massa planer inför våren och en viss herres ankomst, det kommer bli bäst!

hard working lady

Jag har som sagt börjat jobba klockan sex.nollnoll två dagar i rad i kyldiskar till råga på allt med en sprallig Bosse vid min sida :D Efter att sovit två timmar i soffan under ett fett täcke och jacka på mig känner jag mig lite piggare men man! It's frickin' friday och jag vill sova klockan nio! Inte okej! Fryser gör jag med, värm mig någon!
God natt <3 Fulare blir det inte, men orka fixa hår mm klockan 5!


älska torsdag

Igår bjöds det på blått mos, mys och snuskiga lastbilsskämt! Kan en torsdagskväll bli bättre? Tack Jessica o Simon för jag fick va med er och mysa :) Och tack pilske pelle för du väckte mig och snackade om engelskapluggnade ;) Det får vi göra snart igen, börjar halka efter känner jag!

z

Död, jag är död. Jag är helt enkelt inte gjord för att börja jobba klockan 6!

lazybeemz'

Har äntligen börjat med mina powerwalks igen, har verkligen saknat de där ensamma promenixarna. Så nu är det slut med lathet och sidfläsk, fixar just nu träningskort. How great am I?! Ut på imorgon tänkte jag i gryningen, vackrare får man leta efter...

Shop til' you drop

En stor ROS till DinSko som har börjat sälja massa fina skor i storlek 35! Äntligen slipper jag lägga in sulor och inlägg i mina skor för att de inte ska trilla av de små fossingarna. De häs läckerbitarna har jag spanat in so far :)
En stor diss och massa rissmisk skickar jag till H&M som beslutat att sluta sälja de flesta av sina snyggaste plagg i storlek 32! Fy fan för dem! Ska jag behöva springa runt på L.O.G.G-avdelningen i framtiden eller? Kommer inte att hända kan jag säga! Över min döda kropp! Tur att jag fick tag i den här sötnosen (sista exet), kavajen jag hade tänkt köpa till med ganska markerade axlar fanns ju givetvis inte längre i min storlek, så grattis ni andra som får köpa den snyggingen! Så avundsjuk på er, den är verkligen underbar! Spets är min nya kärlek <3
Shopping med Rupert gick för övrigt finfint! Han klarade till och med av all tid vi spenderade på sminkavdelningen, underkläderna sparar jag till nästa gång ;) Jag fick i och för sig genomlida massa skjort-provningar. Skjortor som enligt mig ser exakt likadana ut allihop, men tydligen är det massa finesser på dem som jag håller på att lära mig nu. Nyttigt att byta shoppingsällskap mina vänner, man lär sig massa nytt :)

different lovin'

Om killar kan lägga ut album med bilder på sin bil vill jag göra ett album med mina skor <3
Imorgon MÅSTE jag köpa nya skor förresten, det var på tok för länge sedan! Stackarn som ska följa mig genom stan, Robert- du kommer dö! :D Haha, det ska bli så kul o se stackaren våndas i alla butiker. Eller är han likadan :S Stackars mig

Pleaz, Stop me from falling

Hur kan man trassla in sig sådär? Just nu känns det som om jag med håller på med det, men nej jag ska inte falla. Jag får inte falla. Jag vill inte falla.

Killar...psö!

Jag säger bara det, de vet verkligen hur man klampar i klaveret... Suck!

Do Blondes really have more fun?

Jag har ju gått och blivit blondin förresten, megadålig pose och bild över huvudtaget. Men ni måste ju få se :)


Lisa <3 Jobbet

Heeeeej allihop! Jag är på väg mot toppen igen! Det känns verkligen toppen :) Dålig uppdatering på grund utav helt enkelt för mycket jobb. Tänka sig att det faktiskt kunde bli det :P Jobbade till kvart över 9 i går kväll och stupade i säng sen. Så det blev inget datasittande den kvällen heller. Idag började jag halv sju på jobbet! Helt för djävligt tidigt men men vad gör man inte för lite cash??

Måste bara berätta för er hur mycket jag älskar att jobba på ICA Maxi! Helt underbara människor som jobbar där så man bara kan bli glad liksom, så jäkla härligt gäng! Än så länge är arbetsuppgifterna med kul, springer ju runt på massa ställen nu för tiden. Jobbar som sagt i kassan, och lite då och då på kolonial. Nu ska jag även få lära mig Förbutiken :) Vilket är väldigt kul men krångligt med alla spel, men det ska va en sport att lära sig något nytt. Vad är det annars för mening?
Ikväll ska jag bara sitta framför dumburken eller daataaan med högsta volym i lurarna :D En perfekt slapp fredag, kommer antagligen somna tidigt med mindre kul :/ Just det den bra musiken jag lyssnar på just nu fick jag av http://alexandersemo.blogg.se Daft Punk, kräver nåågra lyssningar kanske, men sköööön musik :P


"Come together for the word"

Jag tror att den sociala utvecklingen faktiskt går bakåt. Hur många är det som ringer nu för tiden för att berätta något? Inte så många, ja min pappa då för han inte kan skriva sms så klart. Men annars skickas det sms för jämnan, tusan att man har gratis sms med, det blir lätt ett 50-tal om dagen med helt onödigt tjaffs i.
Ett litet plus för mms då man faktiskt kan uttrycka sig i bildform med. Men hur går det när man ska prata i telefon sen då, kommer vi komma ihåg hur man gör ett livesamtal? Eller kommer vi vänta x antal minuter med att svara för att komma på ett bra svar?
Tack för skype då, telefonprogram via nätet då man kan ha webbcaaaaaamen på  så man får se mäniskan (fast den är man ju obeskrivligt ful i dessvärre). Men hur många vågar skypa nu för tiden? Dess mindre ringa? Inte många, "äh, min telefon cpar" får man höra jämt och ständigt. Säg hellre att "nej jag tyvärr ingen lust att prata i telefon med dig" än att skylla på telenätet!
Det värsta är nog ändå, det som ligger till grund för detta tillbakabildande: msn. Vårt kära msn, där man kan prata med alla. Nästan alla, en del människor är fullt okapabla på att chatta, med mig i alla fall. Vi funkar helt enkelt inte ihop på msn, men i verkliga livet kan vi hålla låda båda två vilket jag tycker är perfa!
"Jag trivs på msn" Men hur fan ska ni klara er när ni möter en livs levande människa som hälsar?? Ska ni ta upp papper och penna (kanske handdator i modernare form) och fyra av en tecknad smiley för att visa att ni är glada att se personen? Eller kommer era stämband och tunga kunna forma "Hej, hur är det?"
Det känns som jag haft den här diskussionen tidigare? Antagligen för att detta gör mig upprörd, jag behöver människor i min närhet som jag faktiskt kan ta på och se när jag snackar med er. Jag behöver en kram med de uppmuntrande orden, inte bara ett "<3" For the love of God! Come together for the word people!


:(

Förlåt, jag mår sådär just nu. Därför dålig uppdatering... :( Damn!

Snuff

Vad är det med killar och snus egentligen? Nu menar jag såklart portionssnuset som de kastar på golvet? Obeskrivligt osmakligt att hitta en intorkad snus måste jag säga!

För övrigt måste ni testa sniffsnus med hallon"smak" - obeskrivligt skön upplevelse!

RSS 2.0