Nelly High Heel Party!


Här sitter jag nyduschad och klar för dagens utmaningar med en alldeles underbar Goodie Bag jag lyckades haffa på Nelly.com's event på Grace Nightclub igår. High heels Party 2011! Var man bland de 99 första flickorna fick man ett par skor från vernissagen, bland de första 150 fick man sig en liten goodie bag med sig hem. Gissa vilka som fick både och, yepp that's right. Jag och Malin lyckades med konststycket att gå ut superofräscha men ändå göra det med bravur! Hejja oss :)

Efter en lång, varm, illamående och ståendes tågfärd hem från Göteborg pallrade vi oss upp till Ishallen för att beskåda Lakers slå Bofors med 4-2. Akut hunger ledde oss till en grillad bamsing med en jäääävla massa blod på och tre sura band som är såååå gott! Efter hockeyn susade vi ner till Grace, bakis som få och ställde oss i kön in till SHOEHEAVEN! Kom in, minglade runt i skitigt hår och kläder vi haft på oss alldeles för länge i "lågskor" och spanade på underbart vackra skor. Bestämde oss för vilka vi ville ha, deltog i lite tävlingar vi tyvärr inte vann men ändå. Vid halv tolv tänkte vi va fan, nu ger vi upp och skulle hem. Trängde oss fram till garderoben och fick svaret... "Vi delar inte ut några goodie bags förrens efter halv ett" NEHE! Vi va så illa tvungna att dansa lite till, fan vad trångt det är på dansgolvet märker man nu när man är nykter. Sen frågar man ju sig hur man tänker om man lagt en spya och ger sig ut på dansgolvet igen, YOU STINK MAN! Träffade några rara flickor vi sällskapade med innan vi äntligen fick bege oss hemåt med en godispåse i näven och våra nya älsklingar fastlimmade på näthinnan. Hoppas på leverans så snabbt som möjligt! Malva Beige <3

Påsen innehöll för övrigt: Hårspray från Franck Provost, Vitamin Well dryck, ett nummer av Veckorevyn, startpaket till Telia, en månads Spotify premium, 50 kr rabatt på welovebeauty.se, ett års mobilsurf från Telia, ett foundationprov från Max Factor, o.b från Libresse och tre små flaskor shampoo, conditioner, silkesdroppar från Biosilk. Helt okej gift bag måste jag säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0