Alla hjärtan

Nu ni, nu kommer den. Alldeles alldeles för mycket försenad, men nu är den här.
Den förlängda oklippta versionen av min alla hjärtans dag.

Söta Malin och jag körde ner till Malmö på morgonkvisten för att bo i Lennarts lägenhet över natten. Massa Oskar och SHM i bilen med basen på max är vad som gäller när vi racear tillsammans. Vid ankomst kastade vi in vår packning i den minililla lägenheten och begav oss ner till centrum för att spendera massa massa pengar. Många timmar senare med flera meter längre armar (pga alla påsar) satte vi oss på Pizza Hut för att käka, deras pizzor är bara för goda! Älskar't! Sedan insåg vi att vi hade lite brått, men en liten bakelse hann vi med att köpa oss innan vi var tvungna att leta upp en buss som skulle ta oss till Malmö Arena där Växjö Lakers skulle möta Malmö Redhawks. Vi är ju lite busiga vi två, så varsin ståplats köpte vi oss men vi satt ändå ner hehe... busigt värre... kanske inte.
Just inför den här speciella matchen spelade vi, gamblade, satsade pengar...kalla det vad ni vill. Tror ni inte att Lakers förlorar för första gången på hur länge som helst mot några de nästan alltid vinner mot. Det hade liksom varit en så klockren seger, och så loosar de! Riktigt förbannade var vi när vi stod i iskyla och kraftig blåst i väntan på bussen. I Malmö blåser det mina vänner...
Väl hemma i lägenheten bestämmer vi oss för att hyra film, så vi kilar över till araben i kisoken och hyr film och köper chips, det är ju bara alla hjärtans dag en gång om året då får man unna sig lite gott en måndag så där. Vi kollade på Valentines day och Remeber me, riktig snyftare :( Sedan bäddade vi ner oss i varsin sovsäck och sov som stenar alldeles för länge.
Dag nummer två äter vi nybakade frallor till frukost och drar sedan ut till en stor galleria där det försvinner ännu mer pengar :D Så lyckliga var vi när vi satte oss på en restaurang för att luncha. Hela dagen springer iväg och helt plötsligt är det dags för oss att leta upp den perfekt fickparkerade bilen för avfärd hem. Men innan dess får vi panikshoppa en flaska rött till Lennart som tack för lånet... Hoppas det smakade :)
Inga felkörningar hem och inga krockar, bara en chokladkaka mindre. En mycket lyckad alla hjärtans dag, det är ju en väldans tur att man har så fina vänner som tar hand om en dagar som denna då man står ensam i äktenskapsdjungeln. Tack Malin för en underbar minitripp, du är bäst! <3






1. Hockeybiljetter & Spelkupong (utan vinst)
2. Lösögonfransar, Primer -Loréal Studios, Hårinpackning -Aussie, Ansiktsmask -Formula 10.0.6
3. Läppstift Loréal 4. Nagellack -Isadora Cool camel
5. Spetshalsband -Miss Bouteri
6. Klänning, byxa & Vårjacka från H&M
7. Vinterjacka från Stadium Nordic Race 8. New york Rangers keps (Favorit)
9. Löparshorts+två tröjor från Intersport

Kommentarer
Postat av: Kupan

Inte för att vara sån Lisa men det där är ingen rangers-kepa........det är en new york yankees-kepa

2011-03-13 @ 22:54:53
URL: http://tomteboda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0